Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Być może zamieszkam z 46 letnią laską ale jest ale

Polecane posty

Niczego mi niebrakuje, jestem zwieńczeniem marzeń kobiet jeśli chodzi o wygląd i charakter jednak wstydze się tak mieszkać u kobiety za nic niepłacąc. Być może jedna babka złoży mi taką oferte. W sumie chciałbym mieszkać i się z nią bzykać ale może mi być głupio. To rozsądne żebym jej dopłacał ? Jak na to patrzą kobiety ? Równie dobrze mogła by być moją sponsorką

tyle co w nicku, 24 Jak myślicie kobiety, to w granicach dobrego smaku być sponsorowanym przez starszą ?

Gość gość
Pokarz fotę bo nikt Ci nie uwierzy.

Gość gość
Przechwalasz się, że jesteś piękny, dowód jest tu potrzebny.

bo jestem piękny i niepotrzebuje tego udowadniać.To forum jest nie warte bym wstawiał tu siebie. Mógłbym mieć KAŻDĄ kobiete na świecie oprócz oczywiscie tych które są zakochane w kimś innym. Ale koniec spamu, odpowie ktos na moje pytanie ?

Gość gość
Dziwne pytanie. Jeśli dobrze czuł byś sie nie płacąc, a mieszkając i bzykając, kobiecie też to odpowiada to w czym problem? Jako kobieta nie poszła bym na taki układ i sama w takim czuła bym sie źle, ale to kwestia osobnicza.

Ale 46 latka to takiego młodego zaadoptowac może No bez przesady. A podobają ci się takie starsze?

gość wczoraj W sumie masz racje ale wychowano mnie na dżentelmena i cieżko mi przełknąć taki układ choć z drugiej strony bym chciał. efka001 Tak, generalnie pociągają mnie starsze kobiety 30+ Ile masz lat ?