Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martykrk

żaluzje drewniane

Polecane posty

Gość Martykrk

Wymyśliłam sobie, że chce mieć w domu drewniane żaluzje, ale nie wiem ,w której firmie kupić. Podobają mi się ich żaluzje http://allcool4u.pl, cenę też mają dobrą. Ktoś u nich kupował i wie, jak te żaluzje wyglądają na żywo?

Gość Gość 1430
Hej ja tylko widziałam ale nie kupowałam są bardzo ładne polecam wyglądają świetnie

Gość Emiliaokr
Ja też jestem z nich bardzo zadowolona. Nie tylko praktyczne, ale też bardzo ładne.

Gość Lau_ra
Super są, możesz spokojnie zamawiać. Ceny mają kuszące i dużo różnych rodzajów do wyboru.

Gość gość
REKLAMA - ŻENADA :O

Gość gość
a z jakiej firmy masz żaluzje? ja kupiłam sobie żaluzje w alse-rolety.pl i są solidnie wykonane;)

Gość gość
Ja mialam takie na moim ostatnim mieszkaniu w kuchni super pasowaly do mebli i wszystkim sie podobaly.Osoba ,ktora wprowadzila sie na moje mieszkanie bardzo chciala je miec i odkupila razem z meblami kuchennymi.SA latwe w utrzymaniu czystosci bo SA szersze od metalowych i maja wieksze odstepy.Naprawde polecam.

Gość gość
To jest tylko reklama!

Gość gość
może i reklama ... ale ceny mają najlepsze. Kupiłam u nich do całego domu za ponad 2tysiące. Pan który przyszedł mi mierzyć ze sklepu stacjonarnego policzył przeszło3,5tyś. Zawiesiłam je sama z pomocą mojego syna 11lat. Jestem bardzo zadowolona, a posiłkowałam się właśnie takimi forami jak ta....polecam.

No są ok, widziałam je u koleżanki. A ze robiłam akurat rozeznanie w roletach i żaluzjach, to podpytałam gdzie je kupowała. Koleżanka też zadowolona była. Ja w końcu się zdecydowałam na żaluzje bambusowe, tylko od innego producenta z https://solaro.com.pl/. Jestem bardzo zadowolona. Te moje wiszą w łazience, więc są narażone na dużą wilgoć i tak mi doradzili w tym sklepie, że bambus najlepiej sie sprawdza w takich warunkach.