Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO BYŁ W KLUBIE KIEDYŚ niech opisze jak to jest

Polecane posty

Gość gość

Wchodzicie i jak? Wszyscy tam tańczą na parkiecie, a na tych lożach to są stałe grupy czy luźno każdy się dosiada do różnych ludzi? I o czym się tam rozmawia? Pewnie nie są to zbyt wygórowane rozmowy?

Gość gość
większość tańczy. loże są najczęściej zarezerwowane przez grupkę znajomych i jeśli jeden ze znajomych przyprowadzi koleżankę to spoko ale sam z siebie raczej nikt się nie dosiądzie żeby tylko porozmawiać (najczęściej chce cos więcej). jak idziesz ze znajomymi to rozmawiasz z nimi o tym co zawsze.

Gość gość
muzyka jest głośna, że po wyjsciu piszczy w uszach, jak DJ rozdaje cos to zazwyczaj pod djką pełno ludzi się pcha na siebie. jeszcze zalezy jakie kluby i od ilu lat wpuszczają.

Gość gość
aha a są bary i tam siedzą sobie ludziki i popijają drinka? Siedzą tam dziewczyny same, czekające na zaczepki ?

Gość gość
tak sa bary i ludzie popijaja drinka. niektore dziewczyny czekaja same, niektore mizdrza sie do obcych chlopcow, roznie bywa

Gość gość
byle paker nie obil papy trza uwazac

Gość gość
raczej nie obije bo jest ochrona chyba ze to jakis wiejski maly klubik

Gość gość
to bys sie zdziwil:D ochrona to czesto koledzy koksiakow

Gość gość
raczej nie obije bo jest ochrona chyba ze to jakis wiejski maly klubik xxx taaa, w moim rodzinnym mieście zostal kilka lat temu zamordowany chłopak, w klubie studenckim, żadna wiejska melina, podrywał dziewczyne, jej chłopak to zauwazyl ,zaczela sie szarpanina, nie znam szczegółow bo bylam wtedy nastolatką i nie wpuszczali mnie do takich miejsc, ale zakatował tego podrywającego na śmierć.

Gość gość
a no i jak idziesz do wiekszego klubu np do energy 2000 (przytkowice) to musisz przejsc przez bramki ale najpierw zdjac pasek ze spodni wyciagnac portfel telefon i takie rzeczy a ochroniarz przeszukuje torebki dziewczynom

Gość gość
taaa, w moim rodzinnym mieście zostal kilka lat temu zamordowany chłopak, w klubie studenckim, żadna wiejska melina, podrywał dziewczyne, jej chłopak to zauwazyl ,zaczela sie szarpanina, nie znam szczegółow bo bylam wtedy nastolatką i nie wpuszczali mnie do takich miejsc, ale zakatował tego podrywającego na śmierć. xxx a jaki to klub? :O wystraszylas mnie co do klubow...

Gość gość
Podobna sytuacja była w Radomiu w 2011 roku, w klubie studenckim, trzech chłopaków zabiło jednego chłopaka na ulicy przed klubem, jest o tym w internecie, on przyszedł z dziewczyną na impreze, o coś poszło z trzema kolesiami, on był niski szczuply a oni trzej radomscy piłkarze, tak go skopali ze wylądował w szpitalu, zmarł tej samej nocy, dostał wylewu krwi do mózgu.

Gość gość
ja bylem niedawno i widzialem trzy mordobicia w trakcie godziny, potluczona butelka na kims patololo nie bywam tam zbyt czesto, raz na ruski rok

Gość gość
niektorzy ludzie to sa naprawde psychopaci...

Gość gość
Ja jako dziewczyna do klubów i dyskotek juz nie chodze :O mam złe doświadczenia :O faceci w wiekszości to typowe buractwo, polactwo, cebulactwo :O chamskie zaczepki, wieśniackie zaloty, głupkowate teksty typu co taka piękna dziewczyna tu robi ? czeka na księcia ? moge ja byc twoim księciem :O żenada, mnie to w ogole nie bawi Jeden facet wręcz chamsko sie do mnie dobierał podczas tancu, zaczął obmacywac, złapał za tyłek, gdy sie odsunelam i chcialam odejsc to pytal po co tu przyszlam skoro sie nie chce zabawic :O Wielkie dyskoteki na wsi ,te kluby energy to dopiero musi byc tragedia, skupisko plebsu, ćpunów, zaliczaczy z hivem :O

Gość gość
energy sa na wysokim poziomie co do ochrony ani razu nie widzialem tam zadnej bojki na ktora nie zareagowaliby ochroniarze. przy kazdym wejsciu na glowna sale stoi ochroniarz i patrzy, nie wpuszcza na parkiet pijanych osob, bylem duzo razy i naprawde polecam

Część ludzi tańczy, część siedzi. Ja zawsze chodzę ze znajomymi, więc mamy wynajęta lożę. Jeśli ktoś się do nas dosiada, to tylko znajomi, ewentualnie jak ktoś z ekipy kogoś pozna, to go przyprowadza, nie ma problemu z tym. Gadamy o wszystkim, o pracy, o życiu, o imprezie, co nam do głowy przyjdzie.

Gość gość
wszedzie plebs, bylem w wiekszosci w wawie i 3miasto, ta sama patoatmosfera i pakerzy

Gość gość
ta sama patoatmosfera i pakerzy xxx a czego sie spodziewałes ? nieśmiałych introwertyków ? :D

Gość gość
do energy w dresach nawet nie wpuszczaja dlatego raczej plebsu jako tako tam nie ma

Gość gość
nie kazdy paker to dres przeciez

Gość gość
do energy w dresach nawet nie wpuszczaja dlatego raczej plebsu jako tako tam nie ma xxx kazdy facet w dresie to patologia ? bo z tego co ja widze najgorsza patologia to niezbyt wyróżniający się faceci :O mieszkam naprzeciwko komendy policji i widze jakich typów przywożą...

Gość klubowy bywalec
Kluby to pokazy mody raczej, lale się od stóp do głów stroją, faceci też, głównie chodzi o poderwanie doopy na parkecie, wymacanie, a potem rżnięcie w samochodzie lub hotelu. A lale szukają sponsorów raczej

Qrcze to dziwne, ja chodzę tam potańczyć, bo lubię.

Gość gość
szpan, chlanie( ćpanie ),podryw i dymanko = kluby