Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suhavayarad

Jedyne, co współczesna kobieta może zaoferować drugiej osobie, to zadbane ciało

Polecane posty

Po 4 latach poszukiwań drugiej połówki doszedłem do przykrego wniosku, że ciało to jedyne, co może mi zaoferować kobieta. Naprawdę poważnie zaczynam się zastanawiać, czy nie zrezygnować z tego tematu.

Gość gość
jestes plytki dla dobra normalnych kobiet zrezygnuj

Gość gość
A czego szukałeś i co znalazłeś?

Gość gość
Ile masz lat? I czego szukasz w kobiecie?

Gość gość
Wlasnie, czego wspolczesny mezczyzna szuka w kobiecie poza ladnym wygladem -> seksem? Bo czasami na kafe uzalaja sie panowie, ze kobiety nie maja nic do zaoferowania. Ale co maja miec zebyscie byli szczesliwi?

Gość gość
I co wy oferujecie skoro z was taki zacny gatunek, a my takie pustostany? :D

W sumie nawet w przypadku seksu kobiety nie mają zbyt wiele do zaoferowania, bo jak przychodzi co do czego, to trzeba się skupić przede wszystkim na tym, żeby to jej sprawić przyjemność. Czego ja szukam w kobiecie? Najlepszej przyjaciółki.

Gość gość
Suhavayarad przynajmniej dal odpowiedz. Ale i tak chcialabym wiecej konkretow. Kilka podpunktow czego oczekujesz w kobiecie i czy wszystkie ktore spotkales na swojej drodze byly zle? Ja za to mam doswiadczenie ze nawet jak bedziesz dobra dla faceta ale nie chcesz takiego seksu jak on sobie zamarzyl to mozesz byc i przyjaciolka a dostaniesz kopa w d**e;/

Gość gość
I co tak trudno to znaleźć? Co w takim razie Ciebie spotkało?

Gość gośćxxxx
Coz, najwidoczniej sam nie masz zbyt wiele do zaoferowania. Cialo jest chyba gdzies pod koniec sporej listy. Kazdy widzi to, co chce widziec

Jestem bardzo empatyczną osobą, mam w bardzo dużym stopniu rozwiniętą samoświadomość, jestem otwarty na wiele gatunków muzyki, filmu i tak dalej, więc wydaje mi się, że mam wiele do zaoferowania. Niestety na swojej drodze spotykam kobiety pozbawione empatii i ograniczone, które potrafią zaoferować tylko swoje ciało. To, że kobieta jest wykształcona, nie znaczy, że ma coś do zaoferowania, bo wiedza nie świadczy o inteligencji.

Gość gość
Ja Ciebie rozumiem. Musisz znaleźć kogoś, kto ma podobne zainteresowania, i o podobnej wrażliwości.

Gość gość
Autorze napisz coś o sobie.

Gość gość
Zmień pole poszukiwań :)

Gość gość
Chce się dowiedzieć co sobą reprezentujesz.

Gość gość
Ogólne informacje.

Gość gość
Nie, nie mam zamiaru po Tobie jechać. Dlaczego tak uważasz?

Nie wiem, po prostu to "chcę się dowiedzieć, co sobą zaprezentujesz" zabrzmiało jak pretekst do tego, by po mnie pojechać. Cóż, widocznie źle to odebrałem. To w takim razie czemu chcesz, bym o sobie opowiedział?

Gość gość
No dobra przyznaje to była taka mała zaczepka. Jest tu masa chłopców, którzy mają wymagania z kosmosu a sami nic zaoferować nie mogą. Więc napisz czego szukasz w kobiecie i co sam możesz jej dać od siebie :)

Tak jak mówiłem, przede wszystkim mam do zaoferowania to, że jestem bardzo empatyczny i mam bardzo rozwiniętą samoświadomość. Uważam, że te dwie cechy są bardzo ważne, jeśli chcemy się zbliżyć do drugiej osoby, a mnie zależy, żeby jak najbardziej się zbliżyć do swojej partnerki. Dodatkowo staram się być możliwie jak najmniej ograniczony. Oczywiście, że są rzeczy, które mi się nie podobają, ale mimo wszystko staram się, żeby być jak najbardziej otwarty. Jeśli chodzi o wygląd, to jestem normalny. Dbam o siebie, ale aktorem nie jestem. Zresztą też nie wymagam, żeby moja dziewczyna była modelką. Chcę, żeby była normalna, tak jak ja. No i to tyle, więcej nie mam zamiaru pisać, bo i po co? :)

Gość gość
Jestem pozytywnie zaskoczona Twoim wypowiedziami :) Wydajesz się normalnym, miłym facetem. Dziwne, że przez 4 lata nikogo nie poznałes. Gdzie szukasz? Ile masz lat?

Szukam głównie w Internecie, bo niestety na żywo nie mam do czynienia ze zbyt dużą ilością kobiet. Jestem odrzucany przede wszystkim dlatego, że nie lubię spędzać czasu ze znajomymi.