Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suhavayarad

Jedyne, co współczesna kobieta może zaoferować drugiej osobie, to zadbane ciało

Polecane posty

Gość gość
Hm no to troche wada jesli bys chcial byc zamkniety z babka caly dzien w domu i zawsze tylko we dwoje. No ale pomijam to juz. Zakladalam temat o tym portalu zaadoptujfaceta no i kobiety w moim wieku czyli 30 lat wydaja sie tam byc ladne i fajne. Dla mnie to zla wiadomosc, bo to znaczy ze mam duuuuuza konkurencje :D Ale to tez znaczy ze mezczyzni moga wybierac. A te wady kobiet to co? Ze nie sluchaja co im opowiadasz?Czy ze gadaja o paznokciach albo chca od ciebie kase wyludzic?

Moim zdaniem to nie jest żadna wada, ale cóż, w świecie fb jestem traktowany jak nienormalny. I nie mówię, że chcę siedzieć z kobietą cały dzień w domu, tylko po prostu spędzać czas we dwoje :) Jeszcze nikt logicznie nie potrafił mi wytłumaczyć, co jest w tym złego. Wybacz, ale naprawdę nie widzę sensu, by ciągnąć tę rozmowę. Bo do czego ona prowadzi? Jeszcze gdybyś była zainteresowana moją osobą, to widziałbym sens. Kobiety, z którymi miałem do czynienia, były przede wszystkim ograniczone i spora część cierpiała na "kompleks księżniczki".

Gość gość
Po pierwsze to ja nie jestem ta sama osoba ktora pytala cie co masz do zaoferowania, tak to jest jak wszyscy pisza jako gosc. Po drugie po h zakladasz temat jak nie chcesz dyskutowac, to trzeba se bylo isc wyzalic na kobiety ksiedzu, on by nie komentowal. A po trzecie siedziec cale zycie i gapic sie na siebie nawet w roznych miejscach to masakra, czasem fajnie jest isc gdzies z grupa i pogadac z kim innym, to jest nie tak. Zaborczy typ.

Gość gość
Nie przejmuj się ja też taka jestem, nie jesteś w tym osamotniony :) To nie są wady :)

Gość gość
Co w tym złego? Po prostu czasem trzeba wyjść do ludzi :) skoro nie widzisz sensu w rozmowie to po co zakładasz temat, żeby się pozalic, że kobiety które poznajesz to tylko ciała? osobiście uważam się za kobietę inteligentna, błyskotliwa i zabawna, ale oże miss nie jestem. Drażnią mnie opinie, że wszystkie jesteśmy głupie i nieciekawe. Pewnie gdybyś zobaczył moje zdjęcie na portalu to nawet byś się nie zainteresował :)

17:02 - z taką osobą jak Ty na pewno nie będę dyskutował, bo nie mam o czym. A założyłem ten temat, bo liczyłem, że poznam kogoś, kto mnie zrozumie ;)

17:04 - pewnie nie, bo kobiet, które piszą o sobie, że są inteligentne i zabawne, jest dosyć sporo.

Gość gość
17:04 to ja, ta którą pytała co sobą reprezentujesz.

Gość gośsc12
Jestes z Krakowa? ;)

Gość gość
No skoro tak uważasz to rzeczywiście rozmowa nie ma sensu. Nie będę Ci na forum udowadniać mojej inteligencji. Ps. To nie jest moja opinia, często słyszę od innych, że jestem inteligentna i mam dużą wiedzę na wiele tematów. Życzę powodzenia w szukaniu, choć z takim nastawieniem będzie Ci trudno znaleźć kogoś na poziomie.

17:10 - uważasz, że jeśli nie chcę spędzać czasu ze znajomymi, to jestem mało inteligentny? Bardzo ciekawe podejście do życia. Nie wiem już, do kogo piszę, bo gubię się w tych gościach.

Gość gość
17:04 i 17:10 to ja. Nigdzie nie napisałam, że jesteś mało inteligentny, bo nie lubisz spędzać czasu że znajomymi. Napisałam o sobie, że uważam się za inteligentna i ciekawa, a Ty to zalogowałem, stąd mój wpis 17:10.

Gość gość
*zanegowales

Gość Space Cat
Ja pisałam dziś Nie przejmuj się, po prostu jesteśmy introwertykami i nie potrzebujemy wielu ludzi do szczęścia. Ekstrawertycy tego nie rozumieją. Nawet fejsbunia nie mam :)

"Pewnie gdybyś zobaczył moje zdjęcie na portalu to nawet byś się nie zainteresował" - odnośnie tego się wypowiedziałem. Mnie zależy przede wszystkim na tym, żeby dziewczyna była romantyczna i empatyczna i żeby miała w dużym stopniu rozwiniętą samoświadomość. To, że jesteś zabawna, inteligentna i wykształcona, wcale nie oznacza, że masz rozwinięte w sobie te dwie cechy, na których najbardziej mi zależy, dlatego pewnie bym się Tobą nie zainteresował.

Space Cat - ja po prostu wychodzę z założenia, że z odpowiednią dziewczyną mógłbym robić wszystko. Nie widzę żadnego logicznego powodu, dla którego potrzebowałbym grupki ludzi do szczęścia. Uważam, że spędzanie czasu tylko we dwoje to najpiękniejsze, czego mogę w życiu doświadczyć.

Gość gość
autor - ja tu nic nie widze co sam mozesz dac kobiecie, zeby chciala z toba byc a nie z przecietnym kowalskim, bo niczym sie przeciez nie roznisz od przecietnego kowalskiego, kobieta przynajmniej ma ladne cialo, a ty nawet tego nie masz i nie pociagasz kobiet, wiec zeby wymagac musisz sam cos dac od siebie, a ty poza ogolnikami i poczuciem ze jestes z******ty nic nie dajesz, wiec lepiej zrezygnuj z kobiet, na nic kobietom taki typ jak ty, myslisz ze jestes lepszy od innych facetow? nie, nie jestes, wposlczesni faceci daja kobiecie wiecej niz tylko narcyzm

Gość gość12344455566
Wydaje mi sie, ze mam wysoko rozwinieta samoswiadomosc. Jednak naduzywanie tego terminu poprzez mezczyzne wydaje mi sie dosc pretensjonalne, oczyma wyobrazni widze nieco narcystycznego 'intelektualiste', ktory ma sie za lepszego od innych ...

Gość gość
nie masz fb bo nie chcesz uchodzic za bycie jednym z wielu? haha szmieszne, przeciez niczym sie nie roznisz od innych, jestes szary kowalski jak inni ludzie, nie jestes lepszy z racji ze nie robisz to co "wszyscy", fb sobie nie zalozyles, bo co? bo "nie chesz sie lansowac"? takich pseudo- intelektualistow jak ty nie brakuje

Nie, po prostu nie mam potrzeby, by korzystać z fb i nie będę tego zmieniał tylko dlatego, że wszyscy korzystają :)

Gość gość
17:26-wyjdź i nie trzaskaj drzwiami. gimgó/wno ma wakacje i się nudzi? idź na podwórko, gn/oju

Gość gość
ale jestes zalosny, na sile kreujesz sie na madrzejszego od kury, takich rabnietych kolesi ktorych swiat nie rozumie tez nie brakuje na swiecie, ktorzy mysla ze w kaluzy zobacza poezje wyzszy przekaz od swiata a nie tylko bloto

Gość Space Cat
Ja jakbym miała, to też pewnie tak by było :D Nie czepiajcie się już kolegi, tu nie chodzi o bycie lepszym i wywyższanie się.

17:29 - uwierz mi, różnych rzeczy na swój temat się nasłuchałem, więc Twoje słowa nie robią na mnie żadnego wrażenia. Mimo wszystko dziękuję za prawienie komplementów.

Gość gość
a czy ja ci karze korzystac z fb czy czegokolwik innego? nie zrozumiales glebi przekazu slow i tlumaczysz sie z czegos o co nikt cie nie pytal