Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suhavayarad

Jedyne, co współczesna kobieta może zaoferować drugiej osobie, to zadbane ciało

Polecane posty

Gość gość
a mamunia ciebie rozumie czy tez nie?

Gość gość
Autor jest dziwny, ta "samoswiadomosc" powtarzaa w kolko :D i co z tego bedzie miala jego kobieta? :D To ze on jest samoswiadomy, ze lubi takie platki sniadaniowe a nie inne. No z***biscie wiele moze dac. Smiech na sali. No i do tego kreowanie sie na zbyt z******tegio zeby poswiecac czas innym ludziom. No nie kazdy musi miec 50 znajomych codziennie przy sobie ale ludzie maja zazwyczaj jednego dobrego przyjaciela i mozna spedzic czasami wieczor z kims innym a nie tylko zwlasna laska. Boze po co ja pisze, mam nadzieje ze nie trafie na takiego dziwaka samoswiadomego.

17:33 - nie, nikt mnie nie rozumie! Zaraz się powieszę! Życie jest do d**y! Takiej odpowiedzi oczekiwałaś? Proszę, smacznego! :)

Gość gość
cierpisz na shizofrenie

Gość gość
empatyczny, romantyczny i samoswiadomy jest dobre na poczatku znajomości, spędzanie czasu razem tez jest miłe, a w pewnym momencie zaczyna się zycie i coż... bywa roznie jak słyszę chłopaka, który mówi, ze jest romantyczny - na poczatku swoich zalet to uciekam:) takie doświadczenie życiowe:)

17:34 - wiesz w ogóle, co to jest samoświadomość? To zdolność do tłumaczenia własnych myśli, zachowań. Uważam, że to bardzo przydatna umiejętność, jeśli chcesz się zbliżyć do drugiej osoby, dlatego owszem, jestem z niej dumny.

Co do tematu...Rozumiem że przeleciałeś wszystkie współczesne kobiety, następnie uformowałeś z niej jedną i napisałeś jej to co w tytule? Poza tym, szybko się zniechęcasz, czym są cztery lata w skali tego ile człowiek może żyć? :D A jeszcze bardziej poza tym:D to mało, że na początek kobieta ofiaruje Ci zadbane ciało?

Gość gość
dziecko w wieku 6 lat ma juz wysoce rozwinieta samoswiadomosc, wie kiedy chce mu sie sikac a kiedy jesc

Gość gość
Suhavayarad dziś wiec kazdy dorosly czlowiek jest

Gość gość
nadal nie napisales zadnych konktetow co sam mozesz zaoferowac i dac kobiecie

17:41 - napisałem wystarczająco dużo. To, że nie potrafisz tego zrozumieć/docenić, to już nie mój problem.

Gość Space Cat
Już się hieny rzuciły :D

Gość gość
Nie rozumiem - czemu potwierdzam Twoje obserwacje w stosunku do kobiet? Znasz mnie? Wiesz jak do tego doszlo, że mam tak, a nie inaczej? To kiepsko z tą swiadomością - ok sorry, może i masz samoswiadomośc, ale czy to sie w jakikolwiek sposob przekłada na świadomośc i próbe dotarcia do innych? Jak widać nie bardzo:)

17:42 - owszem, przekłada się, ale nie będę empatyczny w stosunku do wszystkich osób na świecie, bo bym zwariował. Szczególnie że inni nie są empatyczni w stosunku do mnie ;)

Gość gość
kazdy czlowik majacy problemy sam ze soba nie potrafi odnalezc sie w zadnym zwiazku, bo zaden czlowiek mu nie odpowiada i szuka winy we wszystkim dookola a bron boze w sobie, wiec skoro do tej pory nie zwiazales sie na stale z kobieta tlumaczac to tym, ze z kazda kobieta jest cos nie to wszystko nam wyjasnia

Czyli co? Padlina? Bo podobno hieny na padlinę się rzucają?:P Suhavayarad, jeśli można, to jacy są ludzie?:D

17:46 - dobrze, możesz sobie myśleć, że odrzucam wszystkie kobiety, bo po prostu jestem mało wartościowym człowiekiem. Mnie to jest naprawdę obojętne.

Dobra, ja kończę swój udział w tym wątku, bo powiedziałem już wszystko, co miałem do powiedzenia. Jeśli ktoś jest zainteresowany poznaniem mnie, podałem maila w stopce. Życzę wszystkim miłego popołudnia ;)

Gość Space Cat
Miałam na myśli rozszarpywanie żywcem :D Kolega napisał czego oczekuje i daje to samo w zamian. Zrozumcie, że introwertycy stawiają na długotrwałe i głębokie związki z ludźmi z którymi mają coś wspólnego, jakąś nić porozumienia. Można na nich zawsze liczyć.

Dziękuję i miłego popołudnia( nie życzę od wszystkich, jedynie od siebie). No, żeby nie było, że za kogoś coś.:P

Gość gość
chwila - to jestes empatyczny, czy nie? bo jak wybiórczo to to nie jest może empatia, tylko po prostu normalne wsłuchiwanie sie w potrzeby bliskich osób - co jest raczej domyslne jak sie ludzie poznają i zakochują? ja też mam empatę dla rodziny i bliskich i wyrozumiałosci dużo więcej niż dla innych - ponieważ ich znam i lubię - to jest normalne... jesli ktoś sie chwali empatia to jak dla mnie potrafi się pochylic nawet nad najwiekszym zbrodniarzem i spróbowac go zrozumieć?

Space Cat, nie dość że padlinożerne to i rozszarpują żywcem. Wszystkożerne skurczybyki! ;)

Jeszcze jedno: Ja zawsze piszę, że jestem romantyczny, bo wiem, że to automatycznie odstraszy jakieś 90% kobiet ;)