Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suhavayarad

Jedyne, co współczesna kobieta może zaoferować drugiej osobie, to zadbane ciało

Polecane posty

Gość gość
No i super - wśród tych 90% będzie cała masa fajnych babek - i nie piszcie, że się ktos rzuca na autora - po prostu próbuję dojśc co się kryje za tą wspaniałą ofertą:)

Oj sorry, pomylilam strony, to bylo do ostatniej wypowiedzi na drugiej stronie. Ale przygladam sie caly czas temu tematowi i jestes intygujacym mezczyzna.

Tylko w sumie co mi po tym, że jestem intrygującym mężczyzną, skoro nawet nie chcesz mnie poznać? :)

Gość gość
pewnie raczej problematycznym a nie intrygującym , ale co kto lubi

Gość gość
czy tylko mi się zdaje, ze inteligentny facet na poziomie nie stosuje takich prymitywnych uogólnień. Każdy kontakt z inną osobą, nawet pozornie średnio ciekawą może coś wnieść do życia, ale żeby to wiedzieć i umieć skorzystać to trzeba być mniej skupionym na swoim ego

Gość Space Cat
Nie mieszczę się w wyznaczonym przez Ciebie przedziale wiekowym :)

Gość Space Cat
5 lat więcej niż Twoja górna granica :)

Gość Space Cat
Umiejętność dodawania opanowałeś do perfekcji :)

Gość Space Cat
Wiesz, kiedyś tu jakiś romantyk szukał romantyczki i znalazł :)

Gość Space Cat
Założył temat i czekał, aż się znalazła :)

Wydaje mi się, że mam większą szansę znaleźć w innych miejscach. Poza tym... dlaczego to zawsze ja muszę kogoś znajdywać? Mówiąc szczerze, mam trochę tego dosyć. To nie tak powinno wyglądać.

Gość Space Cat
A gdzie będziesz szukał? I jak powinno to wyglądać wg Ciebie? :)

Powinno to wyglądać tak, że kobieta wkłada w szukanie partnera tyle samo wysiłku, co mężczyzna w szukanie partnerki. Jeżeli mamy dążyć do równości, to na wszystkich płaszczyznach, a nie tylko na wybranych. Ja w ogóle chcę być w związku partnerskim. Nie chcę podziału ze względu na płeć. Bez problemu mogę pójść na zakupy, posprzątać w domu, zrobić pranie, ugotować. Większość kobiet ma niestety kompleks księżniczki. Zakładają konto na portalu i nie robią dosłownie nic. Siedzą i czekają, aż napisze do nich mężczyzna, który będzie im odpowiadał, wtedy może łaskawie odpiszą. To jest przerażające.

Gość Space Cat
Ja też tak uważam, że obydwie strony powinny się starać, a nie jedna strona całuje, a druga tylko nadstawia policzek :) I musi iskrzyć po obydwu stronach, a nie tylko jedna strona nadskakuje, a druga łaskawie zaszczyca swoją obecnością. Jednakowoż w łóżku powinny być tradycyjne role ;)

Gość gość
srebro przyciąga srebro, a żelazo- żelazo. Najwyraźniej trafiasz na takie kobiety, bo jesteś do nich podobny.

Gość gość
Po 4 latach poszukiwań drugiej połówki doszedłem do przykrego wniosku, że ciało to jedyne, co może mi zaoferować kobieta. Naprawdę poważnie zaczynam się zastanawiać, czy nie zrezygnować z tego tematu. x no z takim nastawieniem,i brakiem szacunku do kobiety jako takiej,to ja się nie dziwię,że masz doświadczenia jakie masz,poza tym podobno życie nam serwuje to na co zasługujemy ...inteligentna kobieta marnowałaby swój potencjał przy Tobie ...

Gość Space Cat
A dlaczego nie? :)

Rozmawiam o seksie tylko ze swoimi partnerkami, więc wybacz, ale niestety Ci nie wyjaśnię. W każdym razie uważam, że w tej kwestii również powinno być "partnerstwo".

Gość Space Cat
To sobie przeczytaj ten artykuł, on jest o długoterminowych związkach. I sobie to przemyśl :)

Po pierwsze, dla mnie seks nie jest i nigdy nie będzie najważniejszym elementem związku. Po drugie, jeżeli kiedykolwiek będę miał problemy w łóżku, porozmawiam sobie ze swoją partnerką. Mimo wszystko dziękuję za artykuł ;)

Gość Space Cat
Proszę :) Czasem tylko rozmowy na nic się zdają :)