Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suuperwooman

Faceci mają coś nie tak z głową ich ewolucja idzie w złym kierunku, geje!!

Polecane posty

Gość Suuperwooman

Nikt o tym nie mówi, jest tylko walka z homofobami. A chciałam zauważyć przez kogo jest problem? Przez kobiety? Nie sądzę, one są tylko małym odsetkiem w tym całym problemie. W telewizji pełno gejów, krypto- gejów, transseksualistów i darg queens. To faceci w Tajlandii itp. Robią z siebie kobiety, to faceci przebierają się za kobiety. Na paradach równości jest większość facetów i jakiś ohydnych damskich albo seksistowskich strojach. Lesbijek jest mało, nie afiszują się z tym. Często lesbijki to biseksualistki. Uważam, że mężczyzną coś się stało nie tak w mózgu. Te pedziowate nastolatki na ulicach, z grzyweczkami na boku i w rurkach. Męskość się zatraca. A z kobietami jest wszystko ok. My dajemy sobie radę, teraz musimy często też wykonywać wasze obowiązki. P/o/p/i/e/p/r/z/y/ł/o wam się Panowie i to ostro. Przez was ludzkość może zginąć. Jest coraz gorzej. Ta granica powoli się zatraca między kobietą a mężczyzną i to przez was panowie. Tak jakby duża cześć mężczyzn chciała być teraz kobietami. Nie wiem co się dzieje. Tak w podświadomości chyba te koronki i pończoszki was jarają, że sami je chcecie założyć.

Gość gość
wypertalaj z tymi bredniami 🖐️

Gość gość
znajdz se chlopa co ci psioche wyrocha

Gość Suuperwooman
oburzyli się panowie hahaha :D Kto ma problem z pedofilstwem? Kobiety? Mały odsetek. To wy macie chore umysły i albo was dziura w d***e swędzi albo kuśka.

Gość gość
Daj spokuj facetom. Ty spójrz na siebie.

Gość Suuperwooman
Czy w Tajlandii kobiety zmieniają płeć? Tam jest masowy wysyp transseksualistów i potem nie wiadomo czy kobieta co Cie zaczepia to facet czy baba. Albo konkursy piękności dla transs. Dla kobiet nie ma nic z tych rzeczy popularnego. Kobiety przebierające się za mężczyzn to rzadkość ale w drugą stronę to już jest przegięcie na skale światową. W naszej PL telewizji ile jest gejów? Multum a Lesbijek? Prawie w ogóle. Bo to problem męski homoseksualizm. To męska choroba. Która w małym stopniu atakuje kobiety.

Gość Suuperwooman
Ja jestem zdrową heteroseksualną kobietą i nie mam nic do zarzucenia sobie. Nie mam głupich myśli, że zmienię płeć, zostanę lesbą albo zacznę bawić się w przebieranki za faceta.

Gość gość
zdrowa = taka jak wiekszosc, case closed

Gość Suuperwooman
dziwisz się? Tak jestem zdrowa, ale przez wysyp gejostwa, rurkowów ze ściśniętymi jajami to nie wiem co będzie z nami kobietami. Nie mówię, że wszyscy faceci mają problem, jednak ten problem się pogłębia i to przez panów.

Gość gość
Powodem ze jest tylu homosiow jest fakt ze wiekszosc facetow wychowuja matki opuszczone przez mezow i ojcow tych facetow ktorzy z synami nie maja kontaktu. Polecam ksiazke "zdradzony przez ojca" tam jest wyjasniony problem.

Gość prawictwo pospolite 193
ja jestem 100 % hetero .. oglądadam wylącznie gołe baby .. Nadzy faceci mnie nie kręcą

Gość gość
Bo kobiety są do d**y. Z facetami jest lepsza atmosfera niż z kobietami. Ja gejem nie jestem, ale wolę męskie towarzystwo od kobiecego. Źle się czuje w kobiecym towarzystwie, kobiet nie lubię, bo są głupie, wredne i maja nie wiadomo jakie wymagania, nie oferując nic od siebie.

Gość ironiczna Mysz_
Ja nie mam nic do gejów, ani lesbijek, a to co napisała autorka to są jakieś wypociny. Radziłabym autorce odejść teraz od komputera i zabrać się do lekcji, by we wrześniu jedynki nie dostać z matematyki.

Ja nigdzie nie spotykam się z homoseksualizmem. Fakt, że faceci (a raczej chłoptasie) w rurkach, robiące wizualnie lalusia z siebie, są. Ale to jest wina tych siks, którym to podoba się. Zresztą, teraz dziewczyny nie potrzebują opieki, bezpieczeństwa, wsparcia, ciepła. Są samowystarczalne i rozwydrzone, dlatego takie chopoki czują się niemęsko. Poza tym masowo spotyka się 'nieudolność rodziców' czyli alkoholizm, odrzucenie swoich dzieci etc. Dlatego oni są potem 'p*****i'. Ale nawet nie o to chodzi, po prostu jest moda na to. I ja nic do nich nie mam. Wolę na ulicy spotkać gościa w rurkach, z grzyweczką i w różowej bluzce niż zacofanego obszczymura w dresach, skarpetkach do kolan, podrabianej bluzie 'jp' czy 'rpk', który nie ma kasy (a jezeli ma to przeznacza na tani alkohol i cygary, które spożywa w parku dla szpanu). Przynosi wstyd Polsce swoją cebulnością i nienawiścią do policji, ludzi a przede wszystkim innych nacji. Ale przecież to jest właśnie wzór prawdziwego faceta dla Ciebie, prawda? Żenada, pewnie jesteś rozwydrzoną dresiarą z takiej samej patologii jak te barany JP.

Gość Suuperwooman
ironiczna Mysz_ Ty zachowaj swoje wypociny dla siebie :) są mało istotne :)

Gość gość
Odrobiłaś lekcje? Do września została tylko połowa lipca i cały sierpień, więc do nauki dziecko, ale to już !!!!!

Gość gość
nie napisałam, że pragnę dresa. Nawet o nich nie pomyślałam. Bardzie miałam wizje, eleganckiego dobrze ułożonego mężczyzny. Który wie gdzie jego miejsce i obowiązki. To samo z kobietą musi wiedzieć gdzie jej miejsce i obowiązki. Proszę was nie mówicie, że tego nie widzicie, że model rodziny się zmienia. Na świecie coraz więcej dziwnych sytuacji się rodzi. A my się tylko usprawiedliwiamy. Gdzie jest ten prawdziwy model rodziny? Teraz wszystko jest na chwilę. Ludzie się rozwodzą i dzieci cierpią, mają jakieś jazdy potem w głowie i problemy ze sobą. Obwiniają siebie za głupotę rodziców. To idzie w złym kierunku. Wszystko się rozpada.

Wolność dla wszystkich homoseksualistów. Nie mam nic ani do gejów, a tym bardziej lesbijek. Przez orientacje seksualną są jacyś gorsi, inni, głupi? Ci, którzy ich tępią i wyzywają to patałachy oraz cebulaki. Cieszę się z tego, co zrobiła Ameryka ostatnio. A wy cebulaki dalej p********e się ze swoją nienawiścią i nietolerancją do każdego. Barany

Gość Suuperwooman
Powodem ze jest tylu homosiow jest fakt ze wiekszosc facetow wychowuja matki opuszczone przez mezow i ojcow tych facetow ktorzy z synami nie maja kontaktu. Polecam ksiazke "zdradzony przez ojca" tam jest wyjasniony problem. xxxxxx Dzięki za normalna wypowiedz, postaram się zgłębić w tą lekturę. :)

Gość gość
Ilu się wychowywało bez ojca, i nie miało z nimi kontaktów, a wyrośli na 100% facetów.

No widzisz? Dla was polaczki, wszystko co inne, dziwne, oryginalne od razu należy tępić. Jesteście zacofani, bo według was każdy musi być tak samo ubrany, wyglądać tak samo i robić to samo. Ale cieszy mnie, że są jeszcze 'inni'. Potem dziwicie się, że w Polsce jest bieda i patologia, a w świecie jesteśmy jeszcze większym guwnem niż założycielka tematu dla mnie. Przynosicie wstyd NIETOLERANCYJNE PASZKWIELCE.

Gość Suuperwooman
Wy nie czaicie. Ja nie mam nic do homoseksualistów. Ale uważam, że skoro nagle teraz jest taki wysyp ich, transs itp. to coś jest z nami ludźmi nie tak. Coś idzie źle. Ten wszechobecny seks wszędzie mnie denerwuje. Wolałam jak była w tym jakaś intymność. Teraz wszystko jest takie zwyczajne. Ludzie się w tym gubią. Rozumiem, że bywa tak iż osoba rodzi się z umysłem drugiej płci. Nie mam nic do tego, a wręcz przeciwnie szkoda mi jest tych ludzi. Często całe, życie męczą się w nieswoim ciele i boją się. Ale teraz jakby ta inność była modna, popularna i jakby na siłę zrobiona.

<16:52> bo dla Ciebie rodzina ma wyglądać jak w średniowieczu, nie? A mianowicie iż chłop pracuje, po pracy ląduje przed telewizorem, a kobieta cały dzień przy garach i tylko podaje mu obiadki z piwem przed ten telewizor, co? Żenująca jesteś.

Gość prawictwo pospolite 193
ja jestem 100 % hetero , ale to nie znaczy ze wszystkie kobiety mi sie podobają .. Zapuszczone 80 kg panny mnie nie interesują

Gość Suuperwooman
I am different <-- jedziesz tak po mnie i po wszystkich bo jesteś inny, wnioskując z twojego nicku. Pewnie ktoś Cie źle potraktował i teraz masz uraz. Ja nigdy nie naśmiewałam się z inności drugiej osoby. Nie mam w tym celu ani satysfakcji. Jednak chciałam zauważyć, że często Ci inni najbardziej pieją. Możesz mnie obrzucać gównem, ja szanuje każdego człowieka. A, że Ty nie szanujesz poglądów innych ludzi to już nie moja sprawa. pozdrawiam ;)

Gość gość
superwoman A może faceci dostrzegają, że kobiety to g****o i to ldlatego. Kiedyś kobieta czekała na męża z utęsknieniem i wyła płaczem 3 dni jak wracałz wojska. Teraz ... wyjedzie na tydzień z********ac a wy kochanków szukacie. Półnagie po ulicach chodzicie. Cyce na wierzchu, d**y nawet. Jak was na żony brac ? Ruchac owszem bo to jest podniecające ale poważnie traktowac tego się nie da. Mam 33 lata , mam normalną żonę i wiem jaki fart mnie spotkał.

Gość gość
@up Jebniknij sie w czolo... ja syna geja lub EMO ppdobne cos nie strawil bym. Mam 24 lata , do murzynow nic nie mam tak samo do innych ras ale pedofilstwa/gejostwa nie zniose tum bardziej ze coraz bardziej o nich glosno. Wyobraz sobie ze masz dwoch ojcow? To normalne ? Do zaakceptowania? Moga brac sluby adoptowac dzieci omfg...Skroc swoje zycie plx bedzie mniej skazonego DNA

Gość Suuperwooman
I am different napiszesz jak Ty widzisz model rodziny? Chętnie przeczytam Twoją opinię :)

Superwoman, doniemam że Ciebie też ktoś skrzywdził, dlatego teraz ustawiasz sobie taki nick, udając super laskę. A ja nie zgadzam się tylko, ze średniowiecznymi poglądami POLACZKOWATYCH CEBULACZKÓW, według których świat ma wyglądać szaro, ponuro i średniowiecznie jak cała Polska.