Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie bez perwersji czy wasza bielizna brzydko pachnie

Polecane posty

Gość gość

Tak wiem same czyscioszki pachnioszki jestescie. Poszlam do wc i poczulam brzydki zapach z bielizny pierwszy raz w zyciu. Kapalam sie rano i oczywis ie zalozylam czyste majtki. Cos ze mna nie tak?

Gość gość
Ja np malo pije i czesto czuje zapach acetonu

Gość gość
Ok ja sie specjalnie wylogowalam. Czy macie zolte slady na bialych majtkach?

Gość gość
Czasem jest gorszy zapach i bardziej mokro. Sladow nie mam bo uzywam wkladek

Gość gość
Może masz infekcję bakteryjną. Albo sperma pozostała w pochwie taki zapach wydziela. Ogólnie jeśli nie masz żadnej infekcji to zapach nie powinien być uderzający, w tym sensie, ze byś go nie poczuła gdybyś się w majtki nie wwąchała. Jeśli zapach będzie się powtarzać lub pojawi się dodatkowo świąd itp. to konieczna będzie wizyta u lekarza.

Gość gość
Czasem po calym dniu nie powiem zeby pachnialo fiolkami, ale na ogol nie jest zle :) normalny moj zapach :)

Gość gość
U mnie tak jak powyzej.

Gość gość
Przez gardlo by mi nie przeszly te slowa wrecz mi nawet ciezko anonimowo pisac. Nie wachalam majtek nigdy po prostu je zdjelam i siklam i poczulam.. Wiem obrzydliwe..

Gość gość
Czemu obrzydliwe? Jestesmy ludzmi nie plastikowymi lalkami.

Gość gość
Nie wiem co napisac.. Pisze anonimowo a sie krepuje bo wydaje mi sie ze zadbanej kobiecie to nie powinno sie przydarzyc..

Gość gość
Ja tez sie codziennie myje I piore, to nie chodzi o to, czy zadbana czy nie. Byc moze masz infekcje. Byc moze to od upalu i majtek, jesli nosisz z tkaniny syntetycznej. Ostatnio duzo pracuje, tez fizycznie w upaly i jesli nosze bawelniane majtki I skora oddycha, jest ok. Jesli zakladam jakies koronki, jest gorzej. A przyjaciolka mnie pyta, czu dobpracy nid nosze stringow. No chyba bym sie wsciekla...

Gość gość
w upalne dni,naturalna bielizna,zmieniam z 2 x,i co trochę wkładki hig wydaje mi się ,ze ładnie naturalnie pachnę

Gość gość
Ja nie uzyw wkladek zmieniam majtki raz na dobe nie czuje zapachu ale snieznobiale to nie sa.

Gość gość
zmieniam majtki codziennie rano ,w nocy śpię bez ,nie gole się na zero (kiedys goliłam) i nie mam absolutnie żadnych kłopotow czy przykrych wydzielin,normalny lekko kremowy śluz czasami. Wkładek też nie używam bo to sama chemia. Jednak zbawiennym okazało sie zaprzestanie golenia

Gość gość
Ja nie mam żadnej infekcji, a też moje majtki na koniec dnia nie są śnieżnobiałe, zawsze jest odrobinę jakiejś wydzieliny.

Gość gość
Ciekawy temat:-).

Gość gość
dla mnie obrzydliwe jest jak kobiety nie używaja wkładek higienicznych i chodza cały dzien w brudnych majtkach... fuj... ja uzywam wkładek i zmieniam je w ciagu dnia...

Gość gość
A mnie brzydzi jak czytam, że niektóre kobiety chodzą codziennie, od rana do wieczora z wkładkami. Cały czas kisić intymne miejsca, bez dostępu powietrza i w kontakcie z chemicznymi substancjami. Nawet mimo częstego zmieniania wkładek jest to po prostu niezdrowe :O Napiszecie, że są przewiewne wkładki, ale przewiewniej jest bez nich :P a co za tym idzie mniejsze ryzyko infekcji.

Gość gość
ja od wkładek często lapałam infekcje. Jka przestałam nosić mineło.

Gość gość
Ja mam bardzo często powracajace upławy,więc nie wyobrażam sobie, żebym chodziła bez wkładki. Jest to po prostu dla mnie wygodniejsze... wkładkę zmienie i po kłopocie! Niekiedy mam bardzo mocne uplawy,że musialabym zmieniać majtki co dwie godz. I nie piszcie,ze mam iść do lekarza,bo byłam i wielokrotnie leczyłam się, jednak problem powraca jak bumerang!

Gość gość
Powraca, bo nosisz wkładki i prawdopodobnie jeszcze do tego się golisz. A to sprzyja infekcjom. Kiedyś miewałam je często, a jak przestałam się golić na zero to problem zniknął i kilka lat nie miałam infekcji. Do tego odpowiednia dieta z ograniczoną ilością węglowodanów prostych. Figi, nie stringi, z bawełny. Spanie w koszulach nocnych bez majtek, nie w piżamach. Przy seksie oralnym i palcówce powinien mieć czyste ręce i jamę ustną. Nie należy używać do zabaw owoców i innych słodkich produktów.

Gość gość
Kiedys nie bylo wkladek ! I tez sie zylo! Nie uzywaj mydlavtylko zele do higieny intymnej, duzo wody pic, zdrowa dieta, wiecej warzyw! Powinnas czesciej zmieniac bielizne ,zapasowa I dobrej jakosci majtki

Gość gość
W toaletach publicznych nie siadaj na deske! Ludzie ktorzy jedza duzo miesa , kielbasy smierdza bardziej niz wegetarianie na szczescie moj maz I ja nie jemy czesto miesa!

Gość gość
Kiedyś nie było wkładek i żyli... oczywiście!!! Kiedyś nie było tyle samochodów, każdy dojeżdżał autobusem i żyli! Kiedyś nie było komórek i żyli! Kiedyś półki w sklepach świeciły pustkami i żyli! Kiedyś nie było żeli do higieny intymnej i żyli! Kiedyś nie było mnóstwa rzeczy, które teraz są.... ale czy to znaczy ze nie mamy z nich korzystać??? Kiedyś kobiety nawet podpasek nie mieli...więc MY tez nie mamy używać? Jeśli kobiecie wygodniej i bardziej komfortowo z wkładką to jej wybór! Ja osobiście używamy wkładek sporadycznie... ale jeśli ktoś nosi 24h\d proszę bardzo!

Gość gość
"Kiedyś kobiety nawet podpasek nie mieli..." A słownik jakiś w domu masz?

Gość gość
A ta od kiedys !!! Bla bla z choinki sie urwala tak bo wkladki chigieniczne sa wygodne bo nie musisz czesto bielizny zmieniac? Ty brudasie kiedys ludzie zdrowiej zyli !!! I to jest prawda!!!

Gość gość
Tak mam słownik w telefonie ( wiesz co to??) i tenże słownik robi psikusy :P

Gość gość
Noscie sobie te wkladki dla mnie wazniejsze od nich jest czysta bielizna !, koloru bialego niz twoja oblesna wkladka bo ona I takvw estetyce noc nie zmieni!!!

Gość gość
ludzie śmierdzą,jak noszą bieliznę i ubrania z tworzyw sztucznych szczególnie w upały,skóra "musi" oddychać