Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do wszystkich, którzy sprzeciwiają się aborcji

Polecane posty

Gość gość
22:21 zyje na tym swiecie 30 lat i jakos dzieci sobie nienarobilam a seks uprawialam. Dopiero teraz jestem w ciazy. Jak sie chce to sie da.

Gość gość
może je oddać, nie ona podjęła decyzje by było i nie z tym człowiekiem. Nie jest odpowiedzialna za to ze dziecko powstało i nie powinna ponosić konsekwencji jego cierpienia. Wszystko jest winą i odpowiedzialnością gwałciciela. To jak doczepienie komuś problemu

Gość gość
Tak więc propagadna rzesz trwa, bo ludzie wciąż w to wierzą;-)

Gość gość
22:21 zyje na tym swiecie 30 lat i jakos dzieci sobie nienarobilam a seks uprawialam. Dopiero teraz jestem w ciazy. Jak sie chce to sie da. to albo jesteś mało płodna, co jest wada u kobiety, albo seks był raz w roku i przez przypadek w niepłodne

Gość gość
Boga nie ma? To skąd się wziąłeś ofiaro gwałtu, z małpy?

Gość gość
Do goscia 22:21 trzeba miec mega pecha zeby zajsc stosujac zabezpieczenia. Naszym zabezpieczeniem byl stosunek przerywany przez 5 lat, a pozniej przez pol roku nie zaszlam w ciaze bo maz nie trafial w "te dni" gdyz nie pracuje w polsce. Wystarczy poobserwowac troche organizm i cos o sobie wiedziec a nie zachowywac sie jak zwierzeta.od kilku dni wstrzemiezliwosci nikomu tylka nie rozwalilo...ale przeciez po co skoro mozna isc na latwizne prawda? A co do wyrzucania dzieci, sa okna zycia itp, jesli zgwalcona kobieta wyrzuci dziecko to nie ma sumienia. Jest tyle bezplodnych malzenstw. Niejedno dziecko powstalo w wyniku g****u meza na zonie, i co wyrzucono takie dziecko?czy wy myslicie ze g***ty sa tylko na ulicy? Sa nieraz w niby porzadnych domach...

Gość gość
Sorry: jesz mięso żeby żyć - tak jest w całej przyrodzie, że jedni zabijają i zżerają drugich. xxx drapieżniki tak robia, bo nie mają wyboru, czlowiek nie ma cech anatomicznych drapieżnika

To z Hitlerem to być może plotka, zresztą to i tak niewiele ma wspólnego z aborcją. Ale o obozach koncentracyjnych mógł nie wiedzieć...nie ma dowodów. Nie ma przyzwolenia na aborcję od tak. A samica która dokonała tego z własnej woli jest morderczynią, to oczywiste. Samiec który nakłaniał jest współodpowiedzialny za morderstwo. A Profesorowi Bogdanowi Chazanowi szacunek za walkę z ciemnotą.

Gość gość
Wystarczy poobserwowac troche organizm i cos o sobie wiedziec a nie zachowywac sie jak zwierzeta. drogie ograniczone i jakże płytkie dziewcze, to ze tobie się udało z przerywanym to kwestia szczęścia a nie rozumu, bo ta metoda jest wyjątkowo wadliwa, choćby dlatego, że wiele kobiet ma nieregularne cykle, a drobna zmiana np. lekka nawet choroba, stres, może zmienić owulację . A wtedy to możesz sobie obserwować co tam chcesz i g.... z tego wyjdzie. to ze nie zaszłaś to raczej wynika z faktu ze jak facet nieregularnie puka kobitę to najpierw jego nasienie ma za zadanie ni e zapłodnić ale ewentualnie zniszczyć nasienie innego samca który mógł ją pokryc przed nim. dopiero przy dłuższym regularnym pukaniu nasienie wraca do funkcji zapładniającej a nie niszczącej. Taki mechanizm biologiczny

Gość gość
Jak dobrze pamietam od 8 tyg bije serduszko. Od poczecia czyli polączenia komorek juz jest zycie. Tez byliscie zarodkami tez was mogla matka usunac a zyjecie...

Gość gość
A Profesorowi Bogdanowi Chazanowi szacunek za walkę z ciemnotą. i gromnica w d... zapalona

Gość gość
"Bo jedzenie mięsa nie jest decydowaniem 'o sobie', lecz o czyimś życiu, lepiej rozwinietym niż ten twój zarodek smrodek" A jedzenia roślin to nie dotyczy czy co? Roślina to też zdecydowanie bardziej rozwinięty organizm niż zarodek. Jest to decydowanie o sobie, bo instynkt życia nakazuj nam żreć, a jedzenie nieożywionej materii u ludzi się nie sprawdza. Aborcja nie jest niezbędna do życia jak jedzenie. Owszem, wchodzą tu w grę inne instynkty, ale nadal porównanie do jedzenia jest od czapy.

Gość gość
Tez byliscie zarodkami tez was mogla matka usunac a zyjecie... no i co, żebyś sie mogła urodzić organizm twojej matki w sposób dla niej nieodczuwalny naturalnie poronił ok 3-5 zarodków słabszych od ciebie. to twoi biedni bracia i siostry, których zabiłaś , żeby móc sie rozwijać

Gość gość
"drapieżniki tak robia, bo nie mają wyboru, czlowiek nie ma cech anatomicznych drapieżnika" A pepsyna w naszych żołądkach i kły w szczęce to dowcip pana B.?

Gość gość
Dla was chore suki lepiej jest, jak matka urodzi i wychowa dziecko w patologii, będzie je bić, głodzić i kazać mu spać na zimnym betonie niż jak dokona aborcji. Co taka biedna, zgwałcona kobieta zawiniła, że ma urodzić psie ścierwo jakiegoś gwałciciela? Dlaczego ma ona płacić za gwałt na niej swoim ciałem i zdrowiem, duszą? Oświęcim powinno się uruchomić ponownie, tym razem dla was, chore, zatrute suki.

Gość gość
Deviant dziś xx To z Hitlerem to być może plotka, zresztą to i tak niewiele ma wspólnego z aborcją. Ale o obozach koncentracyjnych mógł nie wiedzieć...nie ma dowodów. xx Tak, Hitler niewinny, bo nie wiedział o obozach, i wszyscy jego podwładni też niewinni, bo wykonywali tylko rozkazy... ... A fabryki, supermarkety i wszystko inne już nie polskie, ale za to obozy koncentracyjne są polskie... Ludzie, i wy jesteście Polakami?

Gość gość
Do 22:49. Puknac sie mozesz w czolo. Mam meza i sie szanuje w porownaniu z innymi. Stosunki byly regularne i wiem ze nie bylo mozliwosci zajscia, wiem ze sa kobiety ktore nieregularne cykle. Ale te co maja regularne moga wyliczyc dni plodne. Ale co tam lepiej sie sypac i sie dziwic ze z seksu sa dzieci...

Gość gość
taa i jeszcze myślą sobie, że bezdzietni to tylko lecą po te dzieciaki gwałcicieli, no wręcz kolejki są . Każdy che swoje dziecko a nie jakieś dzieci po patologii, gwałtach itp Wy też dziwnym trafem nie macie w domu po sierotce

Gość gość
A moglby ktoś napisac argumenty przeciwko aborcji które sa całkowicie obiektywne. tak szczerze. opierając się o wiedze bez cienia wpływu wychowania katolickiego.

Gość gość
Mam meza i sie szanuje w porownaniu z innymi. a nie w porównaniu też ? :D. Jak zwał tak zwał, nie chcesz pukał, to biologiczny termin krył ciebie

Gość gość
A czy dziecko oddane do adopcji ma na czole napisane ze jest z g****u?

A tak w ogóle dziwię się dziewczynom, które łykają środki antykoncepcyjne. Przecież to nie jest obojętne na organizm. Bo tak facet zdecydował, czy to naprawdę z własnej woli? Własnej woli bo boicie się że zajdziecie w ciążę? Że facet nieodpowiedzialny i och, przez przypadek?

Gość gość
gość dziś xx A moglby ktoś napisac argumenty przeciwko aborcji które sa całkowicie obiektywne. tak szczerze. opierając się o wiedze bez cienia wpływu wychowania katolickiego. xx 1. Aborcja to jest zabicie człowieka, niezależnie od tego w jakiej fazie życia się znajduje.

Gość gość
A czy dziecko oddane do adopcji ma na czole napisane ze jest z g****u? ma bruzdę na czole

Gość gość
Bo tak facet zdecydował, czy to naprawdę z własnej woli? Własnej woli bo boicie się że zajdziecie w ciążę? Że facet nieodpowiedzialny i och, przez przypadek bo lubię się pieprzyć z moim mężem, a dzieci nie lubię żadnych, nawet smażonych? Może być taki powód?

Gość gość
Do 22:53. Nie rozsmieszaj mnie.skoro tamte zarodki zginely przedemna to jak moglam je zabic skoro stworzono mnie pozniej? smieszne...

Gość gość
"Bo tak facet zdecydował, czy to naprawdę z własnej woli? Własnej woli bo boicie się że zajdziecie w ciążę? Że facet nieodpowiedzialny i och, przez przypadek? " Ja zdecydowałam, bo boję się że zajdę w ciążę, ponieważ nie chcę - nawet mając odpowiedzialnego partnera.

Gość gość
A tak w ogóle dziwię się dziewczynom, które łykają środki antykoncepcyjne. Przecież to nie jest obojętne na organizm. Bo tak facet zdecydował, czy to naprawdę z własnej woli? Własnej woli bo boicie się że zajdziecie w ciążę? Że facet nieodpowiedzialny i och, przez przypadek? przed wojną nie było środków, za to były babki spędzające płody, masa dzieciobójstw-tak dużo ze nawet prasa nie uznawała tego za coś ciekawego, ciągle znajdowano jakieś niemowlę utopione w szambie. Były też kobiety, które niby miały sie opiekować dziećmi za drobną opłata a tak naprawdę było wiadomo ze te dzieci wykończą po prostu je głodząc-i jak nie przesadzaly z ilościa trupków to nikt nie wnikał co robią . Co kto tam lubi, można wyskrobać 5 komórek, a można utopić urodzonego gnojka w szambie

Gość gość
Do 22:53. Nie rozsmieszaj mnie.skoro tamte zarodki zginely przedemna to jak moglam je zabic skoro stworzono mnie pozniej? smieszne... doucz się a potem się razem pośmiejemy

Gość gość
OK, aborcje wadliwych płodów nie, ale w takim wypadku nalezy rowniez zaprzestac ratowaniawczesniakow (jak przezyje bez inkubatora, to przezyje, a jak nie, to natura tak chciala), przeszczepow narzadow, operacji, leczenia miazdzycy, cukrzycy itp. itd. To w koncu tez selekcja naturalna - jak ktos ma zdrowe geny, to w zdrowiu dozyje 100, a jak ma chore, to niech kipnie po 40, na cholere pchac w niego inhibitory ACE, sartany, statyny, beta-adrenolityki i Bóg wie co jeszcze przez kilkadziesiat lat? A juz absolutnie nie nalezy leczyc poważnie chorych, ktorzy jeszcze sie nie rozmnozyli, niech sie przekreca i nie sieją dalej wadliwych genów.