Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojaakto

jak najlepiej zrobić loda chłopakowi? pomóżcie

Polecane posty

Gość nojaakto

Witam :P otóż mam 17 lat i chłopaka, któremu chcę zrobić dobrze ustami, ale że jestem dziewczyną i to niedoświadczoną mam parę pytań, może głupich, ale trudno :) 1. czy facet zawsze dochodzi. Bo chodzi mi tu o wytrysk, bo nie wiem jak mu powiedzieć, że nie skończy u mnie w buzi 2.czy zawsze mu staje i po jakim czasie robienia loda ? 3.czy oprócz ssania, mam ruszać jego penisa dłonią ? 4.jak zacząć? Czy najpierw lizać językiem czy od razu do buzi, a może najpierw ręką ? 5. Jest jakiś moment, w którym przestać? nie wiem, jak facet dojdzie ? 6. Czy mogę mu zrobić loda w samochodzie, ale tak że siedzi po prostu, czy wygodniej i lepiej jak się położy ? Ok, ale pamiętajcie, ja nie jestem obeznana (dlatego pytam wkońcu), więc bez śmieszniutkich żarcików poproszę :)

Gość nojaakto
Ej no, nikomu się nie chce pomóc ? :(

Gość gość
Hej, jak rada faceta to masz: 1. Jak nie w buzi to na ciele chociaż. 2. To zależy od Ciebie. 3. Dobrze by było, ja akurat lubie. 4. To już zależy od Twojej inwencji:) 5. Najlepiej nie przestawaj:) 6. Obojętne

Gość gość
Jak chcesz dokładniej to mogę na mail bo tu jakoś nie chce mi się rozpisywać

Gość nojaakto
No i dzięki :) Moooże jeszcze jakiś facet się wypowie ? :)

Gość nojaakto
Ej to podaj maila :)

Gość gość
noname.bielsko@gmail.com

Gość gość
i cisza

Gość gość
musis nadoić mlika schłodzić wew lodówce potym mlika w proszku dodac kakała i ciut włody i do zamreżelnika na kilka głodzin lodzik,ze chłopok aż bydzie stękoł z wrażynia jak go po zymbach bydzie upać

Gość nojaakto
Napisałam :)

Gość nojaakto
Czyli nikt już nie pomoże ?

Kochana, weź się za to, jak skończysz 18 lat. A tak ad hoc, to wychodzi samo... Partner Cię naprowadza. Zarówno słowami, jak i westchnieniami. Potrafisz sama wyczuć kiedy jest mu dobrze... Dzieci, dzieci, dzieci...

Gość nojaakto
Dobrze, to do napisania za miesiąc :)

Gość 11gość
zapraszam na indywidualne szkolenie praktyczne

Gość gość
Autorko rób mu loda z uczuciem! Waźne źebyś uwaźała na zeby. Takie moje odczucia

Gość gość
Autorko rób mu loda z uczuciem! Waźne źebyś uwaźała na zeby. Takie moje odczucia

Gość gość
Jak chcesz to możesz na mnie potrenować a potem doświadczona zrobisz chłopakowi

Gość gość
Musisz tego pragnąć,on to będzie widział! Jesteśmy wzrokowcami! Nierób tego ot tak! To ma być przyjemne dla niego i dla Ciebie!

Gość wadliwe pytanie
Nie ma możliwości odpowiedzenia: jak najlepiej zrobić chłopakowi? Ty zapytaj: jak najlepiej zrobić Tobie? Wtedy byś zobaczyła ile RÓŻNYCH odpowiedzi by faceci napisali. Czy ty myślisz, że my wszyscy jesteśmy jak kopie takiego samego zamka, do których pasuje JEDEN klucz? Każdy z nas jest inny i lubi inaczej: ODPOWIEM ZA SIEBIE: Ja sobie nie wyobrażam, że by nie połknęła. Ja właśnie PO TO wkładam do Jej ust, aby wpłynąć do Jej brzuszka, stać się Jej częścią. Orgazm jest dla mnie tylko przyjemnym DODATKIEM! Jak ktoś mi powie: otwórz butelkę wina, ale tylko powąchajmy, bo picia nie lubię, to powiem tylko: wynoś się ze swoją butelką, bo wąchanie tylko zwiększy mój niespełnialny apetyt! Kiedyś chłopcy czytali Winnetou. Mężczyźni zawierali braterstwo krwi nacinając swe ręce i łącząc swą krew. Dla mnie połykanie to taki związek z Kobietą, że aż się kręci w głowie. To dla mnie KONIECZNE, a co LUBIĘ? Lubię, gdy Ona lubi. Gdy łykając mruczy z zadowolenia, jak misiek przy miodku. Gdy chodzi za mną i się naprasza. Sięga po moją fujarkę, głaszcze i prosi: no chodź, daj mi się napić, dużo, dużo, dużo. Taka jestem spragniona, mój brzuszek jest pusty. Wcale nie wpycham Jej głęboko. Tyle, aby Jej języczek miał swobodę, aby mógł wirować po krawędzi "grzybka" na końcu mojego penisa, od czasu do czasu "atakując" samą dziureczkę wytryskową. Lubię gdy mi pokaże moją spermę w swojej buzi zanim ją połknie i zacznie się oblizywać. Ja lubię właśnie TAK, a inni facec***ewnie napiszą, że lubią kompletnie INACZEJ.

Gość gość1254
wadliwe pytanie...w pełni sie z toba zgadzam

Gość gość
Dlaczego nikt z was nie napisze normalnie? Kobiety, nie mialyscie tych samych pytan na poczatku? Zacznij od delikatnego muskania jezykiem jajeczek (o ile chcesz/lubisz), muskasz delikatnie jezykiem penisa, nie dotykajac go rekami, przechodzisz do jajeczek, muskasz znowu jezykiem, krecisz nim kolka na nich, mozesz lizac, ssac je, wjezdzasz jezykiem na penisa, jezdzisz po nim jezykiem, w dluz, na boki, krec kolka, bierzesz samymi ustami do buzi glowke, muskasz jezykiem, lizesz, ssiesz, oblizujesz, dodajesz reke na penisie, ssij penisa w gore i w dol glowa, reka zjezdzasz razem z glowa w dol (zrob z niej przedluzenie ust), ruszasz w miare szybko glowa, w gore, dol, na boki krecisz, jednoczesnie z poruszaniem reka- tez na boki, gora dol itd. a jak opadasz z sil ssiesz glowke, a reka rytmicznie ruszasz w gore dol, na boki, ale szybko bardzo, a glowke caly czas ssij. druga reka mozesz dotykac jajeczek. powodzenia :)