Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W sierpniu wracam do ojczyzny z UK

Polecane posty

Gość gość

Pracowalem w UK rok i dorobilem sie na tyle ze teraz wracam! Na poczatku mylem kible, potem dostalem awans na zmywak. ciesze sie ze wracam do Polski na pierwsze miesiace zycia za najnizsza krajowa mnie styknie! Musze wrucic bo od wrzesnia bede sie ksztalcic w CKU, z***bioza. Bede kupowac w Biedronce zwyczajna tania, pic tanie piwko, Zazdroscicie co? To ja zakladalem te wszystkie tematy bo dziewczyna mnie z Turkiem w Uk zdradzila i czulem sie przegrany , ale teraz sie ciesze, suuuper!

Gość gość
pisalem wam ze AWF skonczylem ale troche koloryzowalem , teraz w CKu skoncze poezadnom zawodowkie i moze znajde se dziewczyne. Wyjade se od mamusi do duzego miasto , moze Radomo, moze Rzeszuf? Ale z***biscie ze opusze UK i sie nareszcie Polskom nacieszem

Gość gość
Buhaha dobrze go podsumowalas. To jest taki tępy dzidek

Gość gość
Ale śmiecie boli prawda hahaha Gnijcie w uka szczury emigracyjne.

Gość gość
Kocham, kocham, KOCHAM ANGLIE!!! I Pania G :D

Gość gość
Ja kocham Polske dlatego wracam kurfo . Ja wracam w sierpniu, Z wami nie da się elokwentnie pisać, bo nie zrozumiecie. Śmiecie przebrzydle. Tak mam w PL żaglówkę, kupiłem ja jeszcze zanim do uka przyjechałem, mam windsurfing i narty. Mam uprawnienia sternika i ratownika oraz trenera drugiej klasy w piłce nożnej. Mam śmiecie doświadczenie w pracy na budowie, urzędzie, handlu oraz Automotive z Uka. Tak śmiecie bede pływał sobie po jeziorze otoczonym górami, lowil rybki i śmiał się z takich parchow emigracyjnych. Srac na was.

Gość gość
hahahaha a kto by chciał wracac do polaczkowego syfu muahahah, chyba tylko przegrywy , w uk czysto spokoj i zarobki 4x lepsze wiesniaku niz w twojej katolickiej dziurze