Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwietniowe mamy 2016

Polecane posty

Gość gośćkatka
Prze szcześliwa każda sie martwi o maleństwo czy sie dobrz rozwija czy rośnie prawidłowo itd każda moja wizyta tez jest cała w nerwach jak czekam co lekarka powie:)

Gość gość
hej, pisałam wczesniej z nicka kika343434 ale cos pokreciłam z hasłem i teraz nie mam nicka tylko gośćkika. Maila wysłałam z @wp.pl k się zaczyna i a kończy

Gość gośćkika
hej, pisałam wczesniej z nicka kika343434 ale cos pokreciłam z hasłem i teraz nie mam nicka tylko gośćkika. Maila wysłałam z @wp.pl k się zaczyna i a kończy

Gość gośćkatka
Co tam słychac u was dziewczyny , przeszcześliwa jak sie dziś czujesz??

Gość gość
Jeszcze tu siedzicie?Co z nowym forum?Nie wypaliło?sesesesesesesssssseeee :D

Gość gośćkika
czy dostane maila zwrotnego odnośnie noweg0o forum?

Gość Malineczkaa25
Hej. Wysłałam maila na adres paulinayyy@gmail.com. mój adres zaczyna się na k a kończy na 10 , poczta Onet. Nick poprosze taki jak tutaj. Dajcie znać czy doszedł.

Gość gośćkatka
Przeszcześliwa ja czuje sie od kilku dni bardzo dobrze nawed apetyt powraca:):)

Gość Polka1989
No to zazdroszcze Wam tego samopoczucia :)

Gość gość
Mgiełko jak tam u Ciebie, wszystko w porządku ?

Gość gośćkika
czy moge się dowiedziec czemu nadal nie mam dostepu do forum mimo kilku maili?Kika

monikaap trochę wkurza mnie sytuacja na forum. Poza tym miałam lekkie kłopoty i byłam na izbie. Miałam plamienia ,ale na szczęścię wszystko już dobrze. Pchełka żyje i ma się dobrze. Mój mail zaczyna się na "e" ,a kończy na "o" na wp.pl też chcę dołączyć.

Gość Polka1989
Kika i qesti - wyślijcie proszę mi maila na paulinayyy@gmail.com , prześlę Wam instrukcję co i jak :)

Gość gośćkatka
Próbuje wejść na tamto nowe forum ale wyskakuje mi powiadomienia ze na forum obecnie jest włączona naprawiarka ??? tez tak macie???

Hej, dziewczyny z nowego forum odrobinkę cierpliwości administratorzy cos naprawiają, zaraz powinno być ok, Już do nich napisałam prosbę o jak najszybsze zakończenie prac

Gość gość
Cześć dziewczyny! Zapraszam Was serdecznie do nowo utworzonej grupy na facebooku specjalnie dla mam z planowanym porodem na kwiecień 2016. ^_^ Tradycyjnie tak ja i tu będzie można na niej wspólnie się powspierać w gorszych chwilach, pochwalić czym tylko chcecie... pokazać zdjęcia z usg, czy później naszych narodzonych pociech, poradzić się, poopowiadać co u Was słychać. Dużym plusem będzie to, że z łatwością będzie można znaleźć stare posty, z czym tutaj mam nie mały problem. :D Grupa jest zamknięta, aby do niej dołączyć wystarczy wysłać prośbę o dołączenie. Dzięki temu dostęp do zawartych w niej informacji/postów będzie widoczny tylko dla członków grupy i będzie to nasza prywata ;) https://www.facebook.com/groups/898429360227480/

Gość nattalaa
Hej dziewczyny :)dawnio mnie nie było, ja juz 2 tyg po zabiegu, jednak okazało się ze ciąża pozamaciczna, usunięty jajowod, to już druga strata ciąży... Z tą jednak łatwiej było się pogodzić, bo zagrożone było życie:( mam nadzieje ze za 3cim razem się uda :) a Wam życzę ślicznych i zdrowych dzieciatek kwietniowych <3 pozdrawiam

Gość Klaudysek143
Natala ja tez po zabiegu półtora tygodnia bo ciąża się nie rozwijała :( następnym razem się uda :) trzymam kciuki :*

Gość gość
Ja z moim partnerem staraliśmy sie ponad rok. Z zazdroscia patrzyłam na inne mamy. W koncu sie udalo, to juz prawie 3 miesiac. Nigdy dotąd nie byliśmy tak szczęśliwi. Wiara czyni cuda :) Powodzenia dziewczyny ! :)

Gość gość
Ja z moim partnerem staraliśmy sie ponad rok. Z zazdroscia patrzyłam na inne mamy. W koncu sie udalo, to juz prawie 3 miesiac. Nigdy dotąd nie byliśmy tak szczęśliwi. Wiara czyni cuda :) Powodzenia dziewczyny ! :)

Gość Szczęśliwa Aga
Heej :) Gratuluje wszystkim kwietniowym :) Ja miałam miesiączkę 30 maj - 4 Czerwiec.. a okazało się że na dzień dzisiejszy jestem w 13 tyg ciąży :) z miesiączką termin się nie zgadza, ale i tak się cieszę :) Termin mam na 12 Kwietnia :) Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia! :)

Witajcie dziewczyny! :) Dawno mnie tu nie bylo :P U mnie wszystko dobrze dzidzia rosnie. Dziś mialam badania prenatalne i wszystko jest ok w normie. :) Płeć jest jeszcze do konca nie znana lecz wzkazuje na dziewczynke ale sie to okaze pozniej :) Do tej pory brak wymiotow co mnie cieszy lecz odpycha mnie od niektorych zapachow i zjem troche czuje sie pelna. Mam nadzieje ze to minie :P Teraz jestesmy w 12 tygodniu + 3 dni . Pozdrawiam Was i zapraszam na forum ebobas.pl rowniez mamy tam sporo liczbe mamusiek :)