Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 745

Chciałabym wyjechać do UK, angielski komunikatywnie.

Polecane posty

Gość 745

Mam certyfikat z jezyka angielskiego w stopniu pre-intermediate. Nie mam zaufanych znajomych w Anglii wiec nie mam do kogo tam leciec moze znacie jakies agencje pracy (chodzi mi o prace w fabryce lub cos w podobie )ktore zalatwiaja zakwaterowanie. Mam kredyt ktory ciazy mi bardzo i chcialabym go splacic i wrocic do polski zyjac z czystej pensji. Nie pale nie pije okazjonalnie. Mam meza dziecko, prace w pl za 1200zl :( i nie wyrabiam z tym wszytskim. Chcialabym przestac byc dluznikiem banku i zyc na czysto. Wiem ze w polsce nie uda mi sie przy takich zarobkach wyjsc z tego zobowiazania. prace mam na miejscu obecnie szukalam innej jednak to co proponuja to 1500zl netto czyli zmienie prace ale za dojazdy mi dojdzie i wraz bede miala 1200zl przy czym stanie na przestanku, czestsze oddawanie dziecka pod opieke babci ktora juz nie ma tyle sily co kiedys. Wiec siedze w tej pracy ktora mam bo z grafikiem moge sie dogadac no i mam na miejscu. No ale 1200zl to stanowczo za malo. dodatkowow sadze sie z lekarzami o odszkodowanie w prawie bledu lekarskiego na moim dziecku i na to tez są potrzebne pieniadze. Czy ktos moze pomoc podac namiary?

Gość gość
Namiary, ja w wieku 18 lat w wakacje poleciałem do anglii nie znając tam nikogo i nie mając namiarów. Wróciłem do polski po 3 miesiącach z 12 tysiącami złotych. Tam gdziekolwiek pójdziesz do agencji to masz pracę. Oczywiście mogę dać namiar na tą co ja pracowałem. Pisz na Aiy122@o2.pl

Gość gość
Taa jase masz prace. Wez nie pisz bzdur. W UK na jedno miesce pracy jest od kilkudziesieciu do kilkuset chetnych. Ale zycze powodzenia szukaj np. na www.reed.co.uk

Gość gość
Mam kredyt ktory ciazy mi bardzo i chcialabym go splacic i wrocic do polski zyjac z czystej pensji. xxx myślisz że jak zarobisz 900 funtów w fabryce a 500 wydasz tylko na pokój to spłacisz w Polsce jakiś kredyt??? a z czego będziesz żyła, za co dojeżdżała do pracy?

Gość gość
500 za pokoj? Chyba w Londynie, ale UK na Londynie sie nie konczy i nie zaczyna

Gość gość zdziwiony kuba
Poza Londynem jest też UK??? Nie do wiary!!!