Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha7890

Mam 32 latat a chłopak, który się o mnie stara 26

Polecane posty

Gość gość
moj syn ma 21 lat i gdyby przyprowadzil dziewczyne starsza od siebie o 6 lat to nie mialoby to najmniejszego znaczenia.zapytalabym go czy jest z nia szczesliwy i czy jest dla niego dobra.Reszta sie nie liczy.Jesli bede miala synowa ktora bedzie kochala mojego syna to bede dla niej aniolem ale jak zobacze,ze jest podla to zniszcze suke bez wzgledu na to ile bedzie miala lat:P Roznica wieku 6 lat?jaja sobie robicie?26 lat...no tu bym krecila nosem choc niewiele mialabym pewnie do powiedzenia.

Gość gość
to ja aniol tesciowa:P dodam jeszcze ze jestem starsza od malzonka o 4 lata roznicy wieku nie widac.Przyznac jednak trzeba,ze facet czy ma starsza czy mlodsza to trzeba mu zawsze matrkowac bo to zawsze takie dzieci 40 letnie...dwumetrowe...bez roznicy. Kiedys tez sie szczypalam a dzis to ja zdecydowanie lepiej sie trzymam niz on :)

Gość gość
W sumie... Podobno takie małżeństwa są szczęśliwe. Moja ciocia jest starsza o 5lat od wujka i kochaja sie jak nastolatkowie ;)

Gość gość
ta starsza wiecej potrafi wiec ok :))

Gość gość
Mi to nawet by nie przeszkadzało bo nie rzucilaby mojego syna taka kobieta ot tak, bo chce wie pobawić. Mysle ze jak juz sie taka pakuje w związek to wie co robi. Chociaż racja, ze to zalezy od dojrzalosci

Gość kacha7890
Bo ja to sie najbardziej reakcji jego otoczenia boje. Bo matki i ojcowie chca dla swoich dzieci jak najlepiej takze boje się braku akceptacji w stosunku do mnie..

Gość gość
mnie by nie przeszkadzalo gdyby kobieta byla starsza.

Gość gość
Mysle,ze to kwestia tego jak wygladasz, jelsi wygladasz bardzo mlodo i czujesz sie mlodo, jestes zywiolowa to nie ma problemu. Wazne,zeby nie bylo tego widac wizualnie bo to w sumie tlyko liczby

Gość gość
6 lat to sporo, ale jak to sie mówi milosc barier nie zna

Gość kacha7890
No wlasnie wyglądam bardzo mlodo a on jest o wiele ode mnie wyzszy i wygląda poważnie. Ale mimo to czuje hamulec i boje się reakcji ludzi jak ognia

Gość gość
Nie mam brata ale mam siostre i jakby przyprowadzila do domu 6 lat mlodszego gacha to raczej nie robiloby mi to roznicy jesli mialabym z nim o czym gadac i bylby dla mojej siorki ok

Gość marlamarlenkamarla
a masz dziecko?

Gość kacha7890
marlamarlenkamarla dziś Nie mam, a dlaczego pytasz?

Gość gość
Jesli kobieta a mlodszego to bardziej o siebie dba:D

Gość marlamarlenkamarla
Bo z dzieckiem to jest wazna sprawa. Mozecie miec swoje a jakbys miala juz to nei wiem czy jego rodzina by Ciebie tak zaakceptowala jak juz po przejsciach i dzieciata

Gość gość
Eee tam kręcisz tylko nosem. Każdy ma jakies wady i obojętnie kogo by nie przyprowadził to zawsze sie cos znajdzie zeby komus z rodziny sie nie podobało. Jeszcze sievtaki nie urodził co by wszystkim dogodzil

Gość gość
roznica sie zatrze

Gość gość
To jeszcze nie pytalas go co jego rodzice sadziliby gdyby miał starsza dziewczynę?? Bez sensu, ja bym spytała od razu o to

Gość gość
Mam brata w tym wieku i powiem Ci ze jest bardzo ogarnięty. Sprobuj

Gość gość
Gdyby w przyszlosci moj syn spotykal sie ze starsza dziewczyna, nie mialoby to dla mnie znaczenia, to jego zycie.

Gość kacha7890
Dzieki za wsparcie i opinie nawet te niepochlebne. Wszystkie są dla mnie ważne:)

Gość gość
Shakira i Pique -10 lat roznicy a zobacz jaka para ;)

Gość kacha7890
Ale szakira to szakiea :D jej każdy wybaczy

Gość nie Shakira
Ja mam 36, mój przyszły mąż 27 :P

Gość kacha7890
Do nie Shakira: Gratuluje juz na zaś decyzji o ślubie:) a jak to wyglądało? Jak sie poznaliście, jak zareagowali znajomi todzina itd?:)

Gość gość
Za parę lat będzie wnuczek z babcią

Gość gość
np 48letni wnuczek z 54letnia babcia? Acha.

Gość nie Shakira
Poznaliśmy się przypadkiem - mamy wspólne zainteresowania, jego rodzice nie mają nic przeciwko, bo mama jego miała 2 dzieci kiedy poznała obecnego, 2 lata młodszego męża, a dla ojca ważne jest by syn był szczęśliwy. Babcia i inni nie wiedzą ile mam lat, myślą, że mam 25 :D Moi rodzice nie mają nic przeciwko, bo między nimi jest 17 lat różnicy, a poza tym są przyzwyczajeni (już mój pierwszy facet w liceum był rok młodszy)

Gość gość
jakby bylo na odwrot, to nikt nie czepialby sie, bo co to za roznica - zadna. a tak to typowa hipokryzja a matce to wiadomo, ze zadna nie dogodzi bo najlepiej jakby synus zostal przy mamie

Gość gość
Macie racje, A co do przyzwyczajenia to u mnie jest to samo. Moj pierwszy facet byl 2 lata mlodszy i powiedzialam w domu,ze bede miala mlodszego meza i sa na to przygotowani juz ;)