Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na_rozdrozu_singielka

23 letnia singielka i kredyt

Polecane posty

Gość gość
Dasz rade, to mały kredyt a własne mieszkanie to ogromna wartość. Ja w wieku 24 lat wzielam sama kredyt hipoteczny na ponad 200 tys, nie jest to dla mnie zadnym powodem do zmartwienia czy stresu. Pracować i tak muszę, bez wzgledu na to czy zarabiam na opłaty za wynajem czy kredyt

Gość gość
jezeli był sex przedslubny to niestety musisz cierpiec nic nie ma za darmo oprucz miłosc boga ale grzechy naleza do szatana i trzeba płacic własnym cierpieniem nieda sie odzucic

Gość gość
warto modlić się o dobrego męża po prostu usmiech.gif x No tak, modlitwa jest dobra na wszystko... daj spokój, chyba nigdy z żadnym facetem nie byłaś. Nie jedna była przekonana, że znalazła najlepszego na świecie, a później leczyła załamanie psychiczne po rozwodzie.

Gość gość
Mozesz umnie zamieszkac dasz mi tysiaka i gitara. Zawsze po pracy micha na ciebie bedzie czekac z wkladą i ogrodek tesz ci obrobie:-P

Gość gość
gość dziś jezeli był sex przedslubny to niestety musisz cierpiec nic nie ma za darmo oprucz miłosc boga ale grzechy naleza do szatana i trzeba płacic własnym cierpieniem nieda sie odzucic Odczepcie się w końcu katole nawiedzeni od tego seksu. Seks nie jest żadnym grzechem. I bardzo milosierny ten bóg, który ciągle karze się umartwiać cierpieniem, bardzo dziękuję za taką miłość...

Gość gość
niewazne jaki grzech zakazdy grzech płaci sie ale takze uslyszałem ze wszystko jest spisywane w ksiega zycia nasze mysli uczynki zamiary słowa i na koniec bedziemy sadzeni z tego np nieswiadomy grzech 1 minus swiadomy ale a 3 minusy za swiadome wyzadzona krzywde i tak samo jest z plusami niezamierzone dobro jeden plus 2 za swiadome dobro ale zeby wszyscy widzeli takie na odczepnego , 3 plusy za dobro popelnione z czystego serca i to po smierci bedzie sumowane jezeli wynik wyjdzie na plusie to niebo a jak na minusie to piekło

Gość gość
Nie martw się. Ja też jestem singielką , mam 30 lat, przez lata wynajmowałam , bo mieszkałam poza miejscem w którym docelowo chciałam mieszkać. Teraz czas na coś swojego, w przyszłym roku planuję wziąć kredyt na 250-270 tysięcy i wybudować sobie mały dom ( działkę mam ). Zdolność kredytową będę mieć bez problemu ( umowa na czas nieokreślony, zarobki około 7 tysięcy netto, stałe niezmienne miesiąc do miesiąca ) . Też się trochę stresuję ale cóż.

Haha z tym seksem i cierpieniem . No przyznam że dawno mnie nic tak nie rozbawiło;) A jak na kolanach pójdę do Częstochowy? Nie obrażając oczywiście nikogo to nie jest dyskusja o religii tylko o kredycie ;)

gość wczoraj Mozesz umnie zamieszkac dasz mi tysiaka i gitara. Zawsze po pracy micha na ciebie bedzie czekac z wkladą i ogrodek tesz ci obrobie Okej , ale chociaż dobrze gotujesz?; P

Gość gość
tez jestem sama i mam mieszkanie na kredyt. rata 550zł tyle zawsze się znajdzie, dorobi. a jak na prawde nie podołam to wynajmę i na jakis czas wroce do rodziców. za 500 to u mnie w miescie nawet nie wynajme. a tak splacam juz swoje...jest ciezko ale wole swoje niz mieszkac z rodzicami...