Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość ładnych kobiet na portalach randkowych to fałszywe konta lub oszustki

Polecane posty

Gość gość

Miałem juz konto na wielu portalach, polskich i zagranicznych i to jest po prostu PLAGA, fałszywe konta, tworzone hurtowo, łatwo sie o tym przekonac wrzucając fotke tej ''slicznotki'' do wyszukiwarki zdjęc google :O mam wrażenie, ze wynajęci ludzie siedza i odpisują naiwniakom takim jak ja albo to bot, automat... masa kont to profile oszustek, zdjęcia kradzione, nie wiem co te baby sobie myslą ?

Gość gość
Mam sposob na chodz czesciwa filtracje. Zwykle fakowe wiadomosci sa wysylane hurtowo Zaloz sobie 2 konta i jesli ktos na 2 konta wysle to fake a jak na 1 to masz prawdopodobienstwo,ze to prawda.

Gość gość
No skoro za ładne uważacie tylko sobowtóry dodo-siwco-podobne to się nie dziwcie że cwaniaczki te wiedzę wykorzystują.

Gość gość
ale wy qrwa przeżywacie w necie musicie szukać laski na ulicy ich nie ma? w centrach handlowych?

Gość gość
Haha to fakt. Ładne kobiety jak ja to rzadkość.

Gość gość
Tu się akurat zgodze, że jest masa fałszywych kont, żeby tylko ,,nabijać" ludzi. Na szczęście nie wszędzie tak jest. Ja się zareestrowałam na darmowym http://ekstaza.pl/ i póki co nie narzekam. Pełna personalizacja i bez problemów z fałszerstwem.

Gość gość
A mężczyźni to nie wrzucają fake'owych fotek na swoje profile? Jak już jedziesz po oszustach, to po wszystkich.

Gość gość
wiem. bylo juz jakies badanie na ten temat. Chyba na podstawie sympatii. Wiekszosc kont z bardzo ladnymi kobietami i przystojnymi facetami to fake. Zdjecia sa czesto sciagniete z netu lub pozyskane w inny sposob. Opis zmyslony.