Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona11111111

tabletki anty a objawy

Polecane posty

Gość zmartwiona11111111

Dziewczyny mam problem zażywam już 4 miesiac Y**, w tym miesiącu od początku do 11 dnia bolały mnie piersi potem przestały , miałam ślinotok ( le to chyba wmawiany ), byłam zmeczona być może przez moje niskie ciśnienie,skończyłam wczoraj brać tabletki i zauważyłam że mam wyciek z sutków po ściśnięciu białawy. Co moze byc przyczyną Dodam że współzyje z prezerwatywą, nie pękła nam ani nic pod koniec przerwy 2 razy wytrysk w prezerwatywie we mnie i 3 razy w ciagu kolejnych dni po za mną, rowniez w prezerwatywe. Dziewczyny czy możliwe że wpadłam bez wytrysku ani stycznosc***enisa, ze mną, bardzo na to uważam, Czemu mam wyciek z sutków ( dodam ze w tym miesiacu troche pilam ale nie bylo wymiotow czy biegunek) a tabletki stosuje co do sekundy

Gość gość
To sprawa hormonów, jak bierzesz tabletki anty to różnie może się dziać. Czy to wyciek z sutków, czy bolące piersi, nie przejmuj się tym. Ciąża nie wchodzi w grę!!!!!!

Gość gość
przychodzi mi do głowy autosugestia. jesteś napięta, co do sekundy, stosunek w prezerwatywie i przerywany mimo antykoncepcji. pozostałe objawy są hormonalne. przebadaj się na prolaktynę (sodpowiadającą za napięcie seksualne i stres) i skonsultuj z lekarzem.

Gość gość
Bardzo wam wszystkim dziękuje za odpowiedzi:) Jesteście naprawde pomocni, tak mam problem z psychiką chyba i nie jest to związane z młodym wiekiem mam 22 lata i panicznie boje się ciązy, wiec każdy stosunek doprowadza mnie do wariactwa, Lekarz nie robił mi badań od początku zażywania tabletek zauważyłam że mogą być zbyt mocne. Dziękuje uspokoiłam się dzięki waszym odpowiedziom