Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przejmujecie sie tym ,że inni o was plotkują i obgaduja was?ale szczerze

Polecane posty

Gość gość

czy przejmujecie sie tym ,że inni o was plotkują i obgaduja was?ale szczerze

Gość gość
Bo ja mam doła z tego powodu.. Ciągle slysze ,że ktos cos o mnie mówił..od postronnych osób dowiaduje sie ,że ludzie mnie obgaduja ,że nie biore slubu bo nie mam pewnie kasy na to..a ja nie chce slubu i tyle.. sąsiedzi ciaglle wypytuja moja matke czemu slubu nie biore..i gdzie dokladnie pracuje itd.. CZY PRZEJMUJECIE SIE TYM ZE O WAS LUDZIE PLOTKUJĄ? CO ODPOWIADAC JAK CIĄGLE PYTAJA KIEDY W KOŃCU WYJDE ZA MĄZ ITD??

Gość gość
Nie!

Gość gość
jesli mówią prawdę,to nie obgadują i nie plotkują gdyby ktoś zmyślał o mnie nieprawdziwe rzeczy,zabolałoby mnie bardzo,

Gość gość
Przejmujmowalam sie do tego stopnia ze trafilam do psychiatry, teraz na pyt kirdy wyjde za maz mowie ze nigdy bo jako samotna matka doje frajerów,nie jest to prawda bo pracuje w domu tzn zawodowo ale sasiefzi i tak mysla ze leze fo gory btzuchem i wychowuje samotnie 10 latka i gul im skacze bo i auto mam porzadne i wczasy i ciuchy a o i mysla ze to z mops heh i pisza skargi na osobe ktota klientem mopsu nigdy nie byla

Gość gość
hehe

Gość gość
Nie,nigdy.Nie jestem nikomu nic winna,nie zarywam do cudzych mężów, nie rzygam pijana w miejscach publicznych,normalna do znudzenia to o czym tu gadac?

Gość gość
Nie przejmuję się. Jestem dojrzałą osobą i mam gdzieś co kto o mnie gada, dopóki wiem, że nikogo nie krzywdzę.

Gość gość
Przejmowałabym się gdyby źle o mnie mówili, bo staram się być w porządku wobec innych. Na razie nie słyszałam plotek, które bolałyby mnie. Jedynie takie obgadywanie w rodzinie męża, ale ich mam w nosie, bo na wszystkich psy wieszają...

Nie przejmuję się. Widocznie jeśli gadają na mój temat, to muszę być dla nich niezwykle ważną osobą.

Gość gość
dzis jest taka mentalnosc celebrycka - niech mowia dobrze czy zle ale niech mowia :D bez plotek i tego co ty nazywasz obgadywaniem niektorzy zyc nie potrafia

Gość gość
Hehe dobre z tym mopsem,uśmiałam sie :-D

Gość gość
mam to wszystko w czterech literach.