Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawka_Krawka

Ile kosztował was ślub?

Polecane posty

Gość Kawka_Krawka

Interesuje mnie rok 2014 oraz 2015, bo wszyscy wiemy jak ceny potrafią się zmieniać z roku na rok. Jestem wprost przerażona ,że koszt na 150 osób wynosi ponad 22 tysie, a gdzie tu wódka, obrączki, zespół, ubranie.Wypowiedzcie się i napiszcie kiedy był/będzie wasz wielki dzień :)

26 września będzie, ale ile będzie kosztował to nie mam pojęcia. Nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić w złotówkach nawet.

Gość gość
wszystko sie splaca, nawet zarabic mozna, 150 osob każdy da 300 zł to 45 tys

wszystko sie splaca, nawet zarabic mozna, 150 osob każdy da 300 zł to 45 tys x obawiam się, że to tak nie działa.

Gość polski tawarisz kamandir
Ja bralem slub cywilny w Polsce a koscielny (katolicki) w Homlu na Bialorusi. Trudno jednoznacznie oszacowac koszt bo wszystko zalatwiali rodzice panny mlodej. Ja niestety niewiele "panimaju pa ruski" i tylko kase dawalem ale wiem, ze oni tak wiekszosc wylozyli. Bo trudno mi uwierzyc, ze caly slub zmiescil sie w mniej jak 10 tys. a tyle ja wszystkiego zaplacilem. Sfinansowalem jedynie w Polsce przyjecie z okazji slubu cywilnego, bo nie wszyscy zaproszeni przeze mnie goscie zdecydowali sie jechac na Bialorus.

Gość gość
300 zł od każdego to inaczej 600 zł od pary... zapomnij że każdy Ci tyle da gościu...