Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet bez prawka

A ja cieszę, że nie mam prawka, bo mam z głowy jeżdżenie

Polecane posty

Gość Facet bez prawka

Mieszkam w dużym mieście, nie na żadnych przedmieściach i wszędzie dojadę komunikacją miejską, taksówką lub dojdę z buta. Nie muszę za kierownicą myśleć i podejmować decyzji, nie muszę mieć ręki wiecznie na pulsie i znać przepisów ruchu drogowego. Nie muszę potrafić zmieniać koła oraz znać budowy samochodu. Nie muszę jeździć ze starszymi ciotkami po lekarzach. Mam święty spokój i nawet nie wiem po ile stoi benzyna. Zresztą z ludźmi poza pracą spotykam się praktycznie tylko przy alkoholu.

Gość kobieta wymaga od faceta
prawa jazdy

Nie muszę za kierownicą myśleć i podejmować decyzji, nie muszę mieć ręki wiecznie na pulsie i znać przepisów ruchu drogowego. Nie muszę potrafić zmieniać koła oraz znać budowy samochodu. <><><> Ajajajaj, dziś 17letnie dziewczynki mają prawo jazdy... to musi nieźle uwłaczać męskiej godności, że nie potrafisz ogarnąć czegoś co potrafią nawet licealistki :D Cóż...lepiej nie bierz się za zakładanie rodziny bo jeżeli przerasta cie jazda autem to co tu dopiero mówić o jakiś większych życiowych wyzywaniach... po prostu jesteś nieudacznikiem i musisz sobie to przyznać przed sobą :)

Gość gość
a po co mu kobieta, skoro woli chodzic piechota, to może też sam sobie dogodzić.

Gość gość
o, już shaf przypełzła,jadowita żmija

a po co mu kobieta, skoro woli chodzic piechota, to może też sam sobie dogodzić. <><><> No racja, jak kto woli :) W sumie nawet lepiej bo nie będzie przekazywać swoich nieudacznych genów dalej :P

Gość gość
ja tez nie mam prawka, nie zdalam 6 razy i trudno... tez wszedzie dojade komunikacja miejska, moze ktostam uwazac mnie za inwalide, akurat na codzien czy w pracy nikt mnie nie krytykuje, ludzie nawet nie wiedza czy mam to prawko czy nie mam

Gość gość
Takie gu/wno jak shaf78 nie powinien przekazywac swoich genów dalej bo sam ma bachory z zespołem dałna :D :D

Etam, jak kobieta nie ma prawka to jeszcze to jakoś wygląda... ale jak facet to porażka :D Może ktoś to uważać za niesprawiedliwe, no ale np. jak dziewczyna się puszcza to jest dzi/wką a jak facet się puszcza to jest guru wśród kolegów... więc podwójne standardy zawsze będą istnieć i nic z tym nie zrobimy :)

Takie gu/wno jak shaf78 nie powinien przekazywac swoich genów dalej bo sam ma bachory z zespołem dałna <><><> Gó/wno przez u kreskowane nieudaczniku bez prawka :) :*

Gość gość
Cóż...lepiej nie bierz się za zakładanie rodziny bo jeżeli przerasta cie jazda autem to co tu dopiero mówić o jakiś większych życiowych wyzywaniach... xxx Nikt sie ciebie nie bedzie pytał o zdanie wiesz wiejski pa/lancie ? :D :D Ojciec cie gw/ałcił za młodu i trauma ci pozostała? Biedactwo. Pomachajmy dziecku specjalnej troski 🖐️ 🖐️ 🖐️

Gość gość
Pudło, ty jest gu/wnem przez u zwykłe, takim co mój pies zrobi na twoje auto jak przyjedziesz do mojego miasta. Nie musze mieć prawka i co mi zrobisz udaczniku :D uwazaj żeby ci ktos autka nie porysował udaczniku :D :D

Nie musze mieć prawka i co mi zrobisz udaczniku <><><> Nic Ci nie zrobię bo mnie to nie obchodzi, co nie zmienia faktu, że w oczach większości kobiet jesteś przegrańcem, z którym nie będą chciały się związać :)

Gość gość
To ze przejmujesz sie zdaniem pustych panienek to twoja sprawa :D ja mam to w doopie jak mnie widzą :D i tez mam je w doopie ...ciesz sie ze nie wszyscy maja prawo jazdy bo byś stał w korku 5x dłuzej w drodze do pracy 🖐️

Gość gość
OK shaf, jestem przegrancem :D zaraz sie powiesze, nikt mi jeszcze tak w zyciu nie dokopał :D :D straszne :D bede miała traume do konca zycia bo opinia jakis pustych panienek jest dla mnie decydująca :D po drugie nie jestem ich szoferem,

każde prawo jazdy wyrobione to potencjalny nowy zabójca jak ktoś umie, ale nie ma prawka to przynajmniej jeździ ostrożnie, żeby go nie złapali, tak powiedział pan JKM, który zazwyczaj jest nieomylny:)

broken, ci/p/oko, wyluzuj. Napisałam, że jak baba nie ma prawka to jeszcze od biedy przejdzie :P

jak ktoś umie, ale nie ma prawka to przynajmniej jeździ ostrożnie, żeby go nie złapali, tak powiedział pan JKM, który zazwyczaj jest nieomylny <><><> Jak facet umie jeździć a nie ma prawka i wbrew braku formalnych uprawnień radzi sobie w sprawach motoryzacyjnych to jeszcze ok, ale zdaje się, że autor nie należy do tej kategorii ludzi :D

Gość Argen
Ja też nie mam prawka. W sumie po co mi jak nie mam auta? Poza tym w samochodzie źle się czuję, zaraz mi się robi gorąco, robię się niespokojny Jeżdżę jako pasażer tylko wtedy gdy konieczność tego wymaga. Poza tym wiele lat temu - jeszcze jako dzieciak - byłem świadkiem wypadku samochodowego.

ch*j Ci w oko dyskryminująca jędzo, co, mam Cię wspierać, bo się urodziłyśmy z tymi samymi narządami? <><><> A co ja powodzianin, że Twojego wsparcia potrzebuje ? Wsadź sobie swoje wsparcie w du/pe i ssij ku/tasa...i najlepiej autorowi bo zdaje się, że pasujecie do siebie :D

broken, wyluzuj, jak będziesz grzeczna to może pomacham do Ciebie z mojego Audi A6 w czasie gdy Ty będziesz zapier/alać z buta w deszcz :)

Gość gość
shaf, ty o ssaniu ku'tasa mozesz tylko pomarzyć, żaden facet nie wetknie ch'uja w twój parszywy ryj

shaf, ty o ssaniu ku'tasa mozesz tylko pomarzyć, żaden facet nie wetknie ch'uja w twój parszywy ryj <><><> Masz racje autorze wpisu, szczególnie marzę o ssaniu Twojego, błagam pozwól mi na to, proszę !!! :D Ps. Broken, miej cywilną odwagę zalogować się :)

Gość gość
ja nie mam prawka i przez to nie mam dziewczyny

Gość gość
ja nie mam prawka i przez to nie mam dziewczyny x nie narzekaj tak, mogłaby ci się trafic taka lafirynda jak shaf, wtedy dopiero dowiedziałbyś się, co to jest złośliwość losu