Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet bez prawka

A ja cieszę, że nie mam prawka, bo mam z głowy jeżdżenie

Polecane posty

Gość gość
Niedawno czytałam o jakims udaczniku typu shaf co miał prawo jazdy i zabił siebie i 2 pasażerów....wychodzi z tego ze większymi de/bilami na drodze sa ci co maja prawo jazdy albo je kupili jak shaf a testów wykuli sie na pałę w czasach kiedy była jedna baza pytań ...dzisiaj jakby im kazano zdawać to 80% by nie zdała :D :D jak wypowiadała sie ostatnio pewna instruktorka nauki jazdy, biedaczek shaf tez musi sie pilnować bo depnie ponad 50km/h i po prawku na 3 miesiace :D głupich nie sieją sami rosną w wieśniackich audi :D

głupich nie sieją sami rosną w wieśniackich audi <><><> wieśniackich :P ? Moja to nówka, 2015 :classic_cool: a nie jakaś setunia sprzed 20 lat, którą jeździ gimbodresiarnia na blokerskich osiedlach, na których mieszkacie :D

Gość gość
Tak , właściciel nówki z 2015 i siedzi na szambiarskiej kafeterii bo nie ma innych zajeć :D ...urzekła mnie twoja bajeczka, do roku szkolnego jeszcze 1,5 miesiąca ha ha

Tak , właściciel nówki z 2015 i siedzi na szambiarskiej kafeterii bo nie ma innych zajeć <><><> ehehe, no właśnie jakbym zapier**alała na kasie w biedronce to może bym nie miała innych zajęć w tej chwili ale ludzie po to mają swój biznes by mieć wolny week :) Zresztą co ja będę Ci udowadniać :) Mogę wam jedynie życzyć powodzenia na egzaminie na prawko jeżeli kiedykolwiek będziecie mieć jaja, żeby do niego podejść :)

Gość gość
Shaf pariasko zamknij sie bo żadna z ciebie elita czy kobieta sukcesu tylko zwykla wlascicielka ksero której kasę na firemke dali rodzice. Takie płotki jak ty najgłośniej szczekają i wyżej sraja niż d**e maja. Prawo jazdy czy jego brak to żaden wyznacznik wartości czy sukcesu. Ja akurat prawko mam ale nie jeżdżę bo nie lubię i nie muszę i takim sfrustrowanym babolom nic do tego.

Gość gość
Co ty człowieku shaf porównujesz dzisiejszy egzamin z tym co ty zdawales, widze po nicku ze dawno zdawales a wtedy była stała baza pytan pytania wkuwało sie na blache i zaliczało 99% dzisiaj 15% zdaje ....bo trzeba myslec.....dzisiaj bys pewnie nie zdał , bo w polsce najwiecej de/bili i wypadków na drogach w Europie takie sa fakty to ze zdałes nie jest wyznacznikiem ze jestes lepszy od innych, prawko nie powinno byc dawane dozywotnio tylko raz na 10lat max a potem na powtórny egzamin

Gość gość
dyskusja z shaf nie ma sensu...to paniusia z wyolbrzymionym ego, oderwana od rzeczywistości, której rodzice pod ryj podstawili wszystko...bo gdyby nie oni i bogaty facet to byłaby śmieciem, którym i tak jest.

Gość gość
Ja sadze ze ten bogaty facet nie istnieje to twór jej wyobrazni albo panienka chce sobie podrasować ego na forum sądząc z jej wypowiedzi to pustak cwiercinteligentny i gdyby nie firemka krzak od rodziców to by guzik miała a facet jesli jakiegoś ma i tak ja kopnie w d**e dla mlodszej.

Gość nie gość
Nie wkurzajcie shaf-to wielgachna parafialnla bysnesmenka, właścicicielka sieci 1,5 (półtora) punktu xero odziedziczonego po rodzicach,gdyż sama jest zbyt niskich lotów umysłowych aby nawet taki biznes założyć... :-D Ona wszystkie rozumy pozjadała, z własnym włącznie,ale później poszła do toytoya i niestety wszystko oddała... :-D

Gość paweł___
Z prawkiem jak z pieniędzmi. Szczęścia nie daje ale ułatwia życie. Nawet jeżeli mieszka się w dużym mieście to czasami jest potrzeba wyjechać za miasto, pojechać do rodziny, na wczasy, nad jezioro i co ? Chcecie być uzależnieni od PKP i PKS i to jeszcze w tym państwie :P ? Zresztą inaczej jak jest się singlem, ale jak ma się kobietę, dzieci, rodzinę to bez auta byłoby po prostu ciężko ...choćby z tak prozaiczną czynnością jak zakupy. Choć zgodzę się, że na dzień dzisiejszy zbyt dużo osób dostaje prawo jazdy i utrudnienia w zdawalności egzaminu były koniecznością.

Gość gość
Cóż, ja również uważam, ze nie posiadanie prawka u faceta jest jednak słabe. Jestem kobietą i boję się jeździć, znam też kobiety, które się boją, natomiast nie znam faceta, który by się bał - oni jedynie z lenistwa nie robią prawka.

Gość gość
Sama jesteś slaba, pleć nie ma nic do tego.

Gość nie gość
Wielbicieli??? Buhahahahaha, shaf-litości... :-D

to był sarkazm, wydawałoby się dość jasny...ale najwyraźniej nie :)

Gość gość
robicie z braku prawka jakąś tragedie. Nigdy nie zrozumiem jak kobiety mogą być w związku z gościem, który zdradza, bije, poniża itp. a z braku prawka czy doświadczenia w seksie takie afery robią? Jakiś czas temu było o blogerce, która była bita przez faceta przez ponad rok heh a taka sama kobieta skreśli mężczyznę bo nie prowadzi samochodu świat zwariował :P

Gość gość
robicie z braku prawka jakąś tragedie xxx Nie my robimy, tylko tlenione lalunie typu shaf z wieśniackiej marce audi :D

Gość nie gość
Shaf-wypowiedź to nawet nie leżała obok sarkazmu. Ale niech będzie,że nie zaskoczyłem. Niech trochę ci ciśnienie zejdzie... :-D

Gość gość
"gość dziś Sama jesteś slaba, pleć nie ma nic do tego." x Płeć ma dużo do tego właśnie. To faceci mają np. lepszą orientację w terenie. A bez prawka dziś to jak bez ręki. Mam dzieciate koleżanki, których faceci nie mają prawka i powiem wam, ze telepać się z dzieckiem i z wózkiem środkami telekomunikacji to jest jakaś masakra. Sorry, ale ja bym nie chciała faceta, który z lenistwa nie zrobił prawka i przez którego musiałabym się telepać wiecznie autobusami czy pociągami. Nie ma to jak swój samochód.

Gość gość
Ale nie tlumacz swojej nieporadności życiowe płcią ja bym nie chcial baby ktora sama nie umie jeździć i chce aby jej dupsko wozić, niedoczekanie wiele kobiet jeździ to ty tez możesz sie nauczyć brak prawka świadczy o braku ambicji i lenistwa także u bab w stanach każdy jeździ i nikt mie szuka głupich wymówek bo ma cipke a nie k****a no ludzie.

Gość gość
Dlaczego to facet ma być winny ze telepiesz sie komunikacją publiczną bo nie zrobilas prawka?

Gość gość
gość dziś co za problem by to kobieta miała prawko i była kierowcą w związku? Mamy równouprawnienie podobno? wolałabyś być bita i gwałcona niż zaakceptować brak prawka :P

Gość gość
Niektóre baby to głupie krótkowzroczne materialistki nie żal mi ich wcale. Takie pustaki zasługują na drani.

Gość ktosktoniemaprawka
A ja ostatnio dostałam prawko na urodziny takie kolekcjonerskie z dokumencik com pl :D Moja mina bezcenna :D

Gość gość
nieudacznik

Gość gość
ja tez nie mam bo nie lubie wciskac sprzegla i zmieniac biegow