Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak ze mną zerwał. Czy powinnam oddać mu bizuterię którą od niego dostałam?

Polecane posty

Gość gość

Na moje urodziny kupił mi bransoletkę Pandora z pozłacanymi i srebrnymi charmsami, która jest warta około 4-5 tysięcy złotych. Już nie jesteśmy razem, uważacie, że powinnam mu ją oddać? On nic nie mówi a ja chcę się czuć w porządku. Co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość gość
nie nie musisz mu oddawać.

>>>Chłopak ze mną zerwał. Czy powinnam oddać mu bizuterię którą od niego dostałam?<<< x Ale kulturalna :). x Mi jedna zołza, nawet ukochany aparat fotograficzny (wtedy diablo drogi), na "pamiątkę" zabrała :( :( :(.

a czułabyś się w porządku nosząc bransoletkę od chłopaka, który kopnął cię w cztery litery? dziwne...

Gość gość
prezentów się nie oddaje

Gość gość
Tez uważam, że nie powinnaś oddawać. Dostałaś to jest Twoja Przecież ci nie pożyczył tylko z zastrzeżeniem ,ze to tylko na czas zwiazku

Gość gość
Ja bym go ograbila ze wszystkiego co ma (za to, ze osmielil sie zerwac). O oddawaniu nie ma mowy. Oddac to mozna walac kogos w pysk.

Gość gość
Wiesz co Ewa, nie rozstaliśmy się w wielkiej złości. Na pewno nie zostaniemy przyjaciółmi bo za wiele między nami złego zaszło ale jak już ochłonęłam to nie pałam do niego jakąś nienawiścią. Z dnia na dzień nabieram podejścia, że nawet jeśli coś się skończyło to może być wspomniane jako dobry czas. Nie ukrywam, że bardzo lubię tę bransoletkę i jest ona drogą rzeczą i zastanawiam się czy powinnam ją oddać. Na pierwszym miejscu chcę czuć się okej, przeboleję nawet że bardzo mi się ona podoba jeśli doradzicie mi, że powinnam oddać...

Gość gość
Zostaw na pamiatke jak zdjęcie

na kafeterii musisz pytać, jak się będziesz czuć w takiej czy innej sytuacji? nie masz rozeznania we własnych odczuciach? mówię, co ja bym czuła - nie chciałabym nosić czegoś, co nalezało do mojego byłego albo bym to oddała, albo sprzedała, jeśli sytuacja ekonomiczna by mnie do tego zmusiła tyle na ten temat

Gość gość
Mnie moja ex, zaręczynowego pierścionka nie chciała oddać, a po kilku latach jak ją spotkałem, mówiła, że ma go nadal :) Tak na marginesie posunąłem ją wtedy, a miała już innego chłopaka...

Gość gość
Pytam, bo mam dopiero 20 lat i w sumie pierwszy raz mnie taka sytuacja spotkała. Ale z drugiej strony, on się nie upomina no i to jest prezent.

Gość gość
w porządku dziewczyna z Ciebie ze w ten sposób myslisz. Czy powinnaś oddać czy nie - nie wiem, ale masz plusa za samo to ze cie to uwiera i ze chciałabys oddać, bo 99% kobiet czylli szmat materialistek nawet by o tym nie pomyślało

Gość gość
dziewczyno czy się wychowywałaś w stodole czy co? prezentów się nie oddaje tego wymaga kultura to tak jak z pierścionkiem zaręczynowym jeżeli chłopak zerwie pierścionek jest dziewczyny ale jeżeli dziewczyna zerwie musi oddać pierścionek i tylko w tym przypadku

Gość gość
Ja bym to sprzedala kasa zawsze die przyda :P

Gość gość
Nie dodawaj !

Gość gość
kobieta z klasą oddała by

Też się kiedyś nad tym zastanawiałam. Dostałam od faceta kilka bransoletek, nie przedstawiały większej wartości chyba, ale i tak oddałam. Nie czułam się dobrze z myślą, że noszę coś od niego.

Gość gość
oddaj