Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaatakowala mnie zmora we snie

Polecane posty

Gość gość
Trzy razy mi się to przydarzyło po tym jak mnie przeklnęla pewna stara k****. Niemilo to wspominam. Też wszystko takie realistyczne.. nie mogłem się ruszyć itp.

gość dziś Trzy razy mi się to przydarzyło po tym jak mnie przeklnęla pewna stara k****. Niemilo to wspominam. Też wszystko takie realistyczne.. nie mogłem się ruszyć itp. x Twoja psychika tak zadziałała, wszystko dzieje się w głowie.

gość dziś Trzy razy mi się to przydarzyło po tym jak mnie przeklnęla pewna stara k****. Niemilo to wspominam. Też wszystko takie realistyczne.. nie mogłem się ruszyć itp. x Twoja psychika tak zadziałała, wszystko dzieje się w głowie.

Gość gość
Poczytaj o paralizu sennym, oobe, swiadomym snie itp. Bardzo interesujace :)

Gość gość
ja naprawde mam chora glowe az zmora przyszla.. za duzo zlych mysli i negatywnych emocji teraz sa skutki

Gość gość
G****o nie psychika. Sam nie wierzyłem w takie rzeczy. Bylem zapartym ateistą. Twierdzilem, że człowiek to tylko kupa mi3cha aż do teraz. W 100% wierzę w istnienie poza naszym światem. Siedziało mi to wtedy na klatce piersiowej, czułem taki ciężar, nie mogłem się ruszać i mówić tylko leżeć nieruchomo i widziałem siebie jakby z 3 osoby. Widziałem jak leżę na łóżku ale byłem poza ciałem, trwało to sekundy.. a jednego razu to coś siedziało na mnie i widząc moją niemoc zaczęło się szyderczo śmiać mi w twarz. Wyglądało to jak mały diabeł.. a potem zeszło to ze mnie i poczułem jak coś układa się w klebek w moich nogach.. tak jak robia to koty.

Gość gość
juz mam dosc. teraz czytam ksiazke potega podswiadomosci aby zylo mi sie lepiej i aby pozbyc sie zlych nawykow i mysli. bo skoro jestem az tak na nie podatna ze nawet zmora mnie zaatakuje to jak wbije sobie do tej glowy wiecznie myslacej i analizujacej jakies mysli pozytywne to wydarza sie jakies cudy

Gość gość
tobie siedzialo na klatce bo spales pewnie prosto na plecach? a ja na boku dlatego zapukalo do drzwi i migotalo bialymi swiatelkami

Byłeś w głębokiej fazie snu, nie mogłeś fizycznie zareagować, mara to wymysł "jaskiniowców"Czego nie można wytłumaczyć logicznie, należy powierzyć siłom nadprzyrodzonym. A to co stało się dalej, to twoje życzeniowe myślenie, czyli nie mniej nie więcej, miałeś wpływ na zakończenie :). Powinieneś być z siebie dumny.

Gość gość
chce mi sie spac boje sie ze powroci to, gorsze :(

gość dziś chce mi sie spac boje sie ze powroci to, gorsze smutas.gif x Wyjaśniłam ci skąd to się bierze, jeśli zechcesz powróci. Wszystko zależy od ciebie.

Gość gość
Zmow modlitwe o uwolnienie. U mnie wtedy nie wróciło. A co do spania to najdziwniejsze jest to że nigdy nie śpię ba plecach a wtedy jak to na mnie wlazlo to się budzilem właśnie w tej pozycji .

Więcej, jeśli masz zaburzenia snu wróci na pewno, musisz sobie z tym radzić, to tkwi w twoim mózgu.

Gość gość
a jezeli nie chce a ciągle o tym mysle?to powroci? jak zatrzymac to myslenie,nie potrafie

Gość gość
xen Idź stąd bo w*******z pani wszechwiedząca, życzę Ci podobnych przeżyć może wtedy zrozumieez że nie zawsze musisz mieć rację.

Ludzie zwyczajnie wyobraźnia płata wam figle, to nie wasza wina. Musicie zdawać sobie sprawę z tego, mój syn miał podobne przeżycia.

Gość gość
Nie wyobraźnia bo klątwa która wtedy została rzucona na mnie się spełnila.

gość dziś xen Idź stąd bo w*******z pani wszechwiedząca, życzę Ci podobnych przeżyć może wtedy zrozumieez że nie zawsze musisz mieć rację. x Fakt, nie warto pisać z tępakami.

Gość gość
xen nie idz to co piszesz ma sens. jak uwolnic sie od tych zlych mysli? od 3dni mam stan depresyjny ostatnio duzo schudlam wypadly mi wlosy i rzesy:( oczywiscie nie wszystkie ale jest roznica . juz sobie nie radze a do tego ta zmora

Gość gość
od jutra chcialam normalnie wstac z rana zjesc sniadanie wrocic do treningow ,zyc normalnie a tu noc zarwana. bo takie cos. wole uwierzyc ze to tzw sen na jawie wyobraznia a nie jakas klątwa! tylko jak pozbyc sie tych zlych mysli..

Wiecie co? Nie chce mi się z wami gadać.

Gość gość
Może ktoś już na Ciebie rzucił klątwę i stad stan depresyjny itp. Nawet cos mi się dzieje z tel jak to pisze teraz.

Gość gość
Chcesz to sobie wierz tej pseudointeligentce a nie mi. To pewnie demon się vw nią wcielił i tak pieprzy żeby Cię omotac. Ja to wszystko przeżyłem jestem przeklęty mam zniszczone życie przez klątwę. Do końca miesiąca mam zamiar się powiesić. Ty zrob coś z tym póki możesz u mnie jest za późno.

Gość gość
jak ci sie nie chce to spadaj.

Gość gość
co mam zrobic? kto mogl rzucic ta klatwe? zwariowales..

A mój kot mlaska, pewnie zeżre cię jako mysz w twoim przyszłym, marnym życiu.

gość dziś jak ci sie nie chce to spadaj. x Bo co? Sprowadzasz ją na zły tor, gnojku.

Gość gość
moze i klątwa bo zawsze cos spierdziele . nie nawidze siebie ani swojego ciala. odrzucam faceta wszystko i wszystkich. jestem przekleta? ale kto to zrobil moze matka gdy mnie urodzila?

Gość gość
jaka klatwa co ja piepsze. mam chore mysli i one mnie niszcza