Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psia kupa, niemowlę i teściowa

Polecane posty

Gość gość
Kupę ręką podniosła ? A nie przez worek

Gość gość
Ależ mnie kobieto rozbawiłaś, normalnie uwielbiam takie tłumoki jak ty. Siostra stara panna bo do 30 dobija, no no brawo, super myślenie. I jak z niej wydra ze nie pozwoliła twojemu miotowi ciągać psa" za ogon czy coś.." , okrutna z niej baba. I pozwalała psu na SWOIM brzuchu zasypiać? Toż to dyshonor dla twojego dziecka. gość dziś A i pewnie tak w głębi serca to zazdrościsz siostrze, ze może sobie pozwolić na życie jak nastolatka. A trzeba się było w pieluchy pakować? Nikt cię silą nie zmusił to teraz tak tej siostrze nie zazdrość. xxxxxx Hahahaha. Jeszcze coś merytorycznego masz do dodania czy już piana z ust opadła?

Gość gość
Tak, odpadła ale na szczęścia nie wpadła do oka bachorka Autorki, bo by jeszcze ślipka wypaliło.

Gość gość
ak widzę zrobił się młyn, ale poparł mnie tu weterynarz więc juz mi lepiej jezyk.gif biomedyk co to w ogóle za zawód i co o tej porze robisz na kafe, pewnie jesteś bezrobotna, trzeba było się uczyć i zostać np farmaceutą lub lekarzem-wtedy miałabyś prawo się mądrzyć, bo widzę że masz ciągoty w kierunkach biologiczno-chemicznych ale pewnie się nie dostałaś jezyk.gif xx Biomedyk to osoba , która ukonczyła biomedycyne :) Testujaca np. leki przed wprowadzeniem ich na rynek.. Moze nie jest to znany kierunek w Pl, a ja nie mieszkam w Pl, wiec nic dziwnego, ze o nim nie słyszałas :) I skonzyłam go juz wieki temu, mam dzieci, oprucz wiedzy teoretycznej mam tez praktyczna :) Rozumiem , ze osobie majacej braki edukacyjne imponuja ludzie wykształceni i tylko oni moga ' sie madrzyc ", ale nic nie stoi na przeszkodzie autorko bys i ty skonczyla jakąs szkole :)

Gość gość
16:36 Lecz sie, nie dość że jesteś niehigieniczna syfiarą jak Autorki teściowa, ale jakim trzeba być człowiekiem, żeby niewinne NIEMOWLĘ nazwac bachorkiem...czyżby stara prukwa w wieku tesciowej i odezwała się solidarność nieczynnych jajników???? a może śmierdząca psiara-syfiara??? a może 2w1...

Gość gość
oprucz xx biomedyk pokazał swoje wykształcenie...

Gość gość
w ogóle o czym tu dyskutować, Autorki teściówka to niehigieniczne babsko, jak można zaproponować aby pies pił z butelki niemowlęcej??

Gość gość
zamknąc te wszystkie psiary w schronisku, kazać sprzatać boksy, myć brudne miski i robić koło tych psów, ALE NIE POZWALAĆ IM MYĆ RĄK SKORO SIĘ TAK NIE BRZYDZA PIESKÓW, ZOBACZYMY ILE WYTRZYMAJĄ!!

Gość gość
dobry pomysł i jeszcze niech jedzą z psiej miski i kazać im wylizać, skoro niemowlę miałoby pożyczać psu butelkę!!!