Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chiara111

Rozpoczynające starania o dziecko

Polecane posty

Gość gość
Do skutecznego starania się o dziecko obu partnerów musi zażywać witaminy. Witaminy z grupy B, zynk i magnez , lecytyne , wit grupy E . Mozna kupic bardzo dobre jakosciowo NUTRILITE™ B Complex Plus , NUTRILITE™ Cal Mag D lub cały complex dzienny w NUTRILITE™ Daily, do wlasciwego gospodarowania tłuszczami tez kwasy omega-3 . Ja mieszam to jeden miesiac jedno a drugi co innego i niebawem dzieciatko bedzie. zadzialalo. witaminy kupuje z uniway cba pl . sa dosc drogie ale sklad jest o wiele lepszy niz w tanszych zamiennikach. Ale na zdrowiu nie mozna oszczedzać.

Gość lip_care
Witam Panie. Ja właśnie zbadałam takim zwykłym testem wczoraj o 20:00 że w ciągu 24h pojawi się owulacja. Jeśli po dzisiejszym seksie zajdę w ciążę to będzie święto lasu! Pozdrawiam :)

Gość chiara111
Lip_care no to działaj :-D ja jestem już pełna następnej nadziei i zobaczymy co będzie, wszystkim Wam życzę dwóch kreseczek ;-) też muszę się zaopatrzyć w testy ale tu kurna drogie są (mieszkam za granicą) póki co zaczynam mierzyć temperaturę, jestem ciekawa wyników jako że nigdy tego nie robiłam a podobno bardzo takie mierzenie pomaga