Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co zrobiła moja tesciowa mężowi gdy był mały???

Polecane posty

Gość gość
nie bylo NFZ to był resort zdrowia , który nadzorował działania lekarzy i rozliczenia z placówkami . to się ubawiłam, akurat mó ojciec pracował za PRL w takim resorcie, po walnym przychodził pijany, a rozliczenia roczne i wszelkie statystyki to był jeden wielki śmiech, ale dobrze allium,ż esa tacy nawini jak ty, którym ówczesna propaganda mózgi tak sprała,z ewierzyli,że partia jest przewodnią siłą narodu, a resprt zdrowia dba o zdrowie obywateli, pna wykonany w 300%, atakuje nas Maeryka za pomocą stonki, a coca cola to napój zgniłego kapitalizmu,że ty takie grednie ejszcse po tylu latach powtarzaqsz, aż trudno uwierzyć,że możńa być takim durniem.

nie ma to jak na przykładzie z " własnej autopsji " - bo moja mama , moja ciotka ,znam koleżankę , szwagra i teścia ....wiedzieć wszystko o świecie , ktory sie zna tylko z opowiadań :)

Gość gość
Lekarz zawsze znajdzie sobie podstawy bo tak jest skonstruowane prawo. Nie ma ścisłych procedur jak w stanach, a lekarz może leczyć wg swoich przekonań. Jak będzie chciał to może kazać ci jeść czopki i maść na hemoroidy i będzie na prawie. 10/10 dokładnie tak jest skomentuj to cebulo!!!

Gość gość
allim z 14.10 to o sobie napisałaś? Jedyne pierdoły jakie tutaj padły to twoje brendnie o resorcie zdrowia i pozostałe wymysły.Sama g****o wiesz, ale bredzisz nagminnie.

pokaz miejsce z którego mam sie rozpędzić :) a na marginesie - to właśnie dla takich matołów jak ty na każdym leku jest podany sposób użycia - czy zewnętrzny czy wewnętrzny :) bo jeszcze gotowa jesteś w/w czopki gryźć i łykać :D

Gość gość
Matołu napisałam mó ojciec, wieć chyba bliżej się nie da, a ty tak wszystko pamiętasz osobiście? byłaś i towarzyszką w resoorcie zdrowia, i lekarzem kierującym dzieci do sanatorium?Moze ty się zacznij na głowę w końcu leczyć, bo masz jakieś rozdwojenie jażni. Co wypowiedż, to wypadzasz głupiej, to aż wręcz zastanawiajace, bo przecież głupota też musi mieć gdzieś sówj kres, ale twoje głupota chyba jest bezkresna.

Gość gość
Tobie allim czy wewnętrznie czy zewnętrzni i tak nie pomorze, jedynie może elektrowstrząsy i lobotomia da radę, wieć jesteś zdecydowanie nizej niż pacjenci czytajacy ulotki, jedynie mogłbyś chcieć być na ioch miejscu.

Gość gość
Skupi się na słowie pomorze, specjalnei dałm flaki, abyś poczułą się madra, mam litosć dla ułomnych:):):)

Gość gość
Konowale cebulo won albo przestań bredzić. Nie potrafiłaś sobie nic załatwić za minionego ustroju to nie wpieraj ludziom, ze się nie dało, bo większość potrafiła. Przodowali w tym twoi koledzy po fachu, którzy za jaja wiejskie, kiełbasę i miód wypisywali skierowania i zaświadczenia wszelakie i do dziś to czynią.

Gość gość
14.20, 14,21 weżźproszę nie pisz, bo w pracy siedzę i śmiać się głośno nie mogę.

jak bliżej nie można ?:) można . co innego kiedy pracujesz gdzieś sama a co innego opowieści ojca i to jeszcze alkoholika . Co zaś do twoich prób obrażenia mnie - próbuj dalej , może w końcu ci sie uda :D

Gość gość
allium :) Cześć . Po cholerę gadasz z tymi karaczanami ? L

Gość gość
Konowale cebulo masz minę jak s*****cy kot na puszczy i jesteś życiowym nieudacznikiem nieznającym języków, skoro nikt cie nie chciał za granicą. Wy konowały celujecie w tym, ze wydaje wam się, że wiecie lepiej niż ktoś inny, nawet jeśli to nie wasz pacjent.Już mamy prawie milion Ukraińców, będą dobrymi lekarzami, takimi jakimi wy potraficie być na zachodzie.

Gość gość
Gdybym sama pracowałą w resorcie zrowia siedziałabym na emetyturce i nie popychałą durnych dyskusji z tobą allium,az e siedzę w pracy i mam luz, to piszę z debilami dla rozwywki, bo lubię. jesteś niedorobiona w każdym systemie, a każdą wypowiedzą tylko to udowadniasz.

Gość gość
Wypad niedorobione konowały z tego wątku. Idzcie fałszowac dokumentację medyczną i wykazywac fikcyjne świadczenia w ZIP. To wam wychodzi najlepiej. A w wolnej chwili poćwiczcie kaligrafię, aby farmaceuci mogli odczytać wasze bazgrolety pokazujące dobitnie, jak bardzo jesteście upośledzeni.

cześć L :) a z nudów , tak szczerze powiedziawszy :) net mi strasznie zwolnił tutaj że nie mogę normalnie z niego k korzystać a kafeteria ma małe wymagania . i prędkości i jak widzisz poziomu dyskutantów . masz już nową kartę ?

Gość gość
A po co mam zadawać sobie trud i obrażać ciebie, skoro wystarczy napisać tylko to co widzę, to czy się obrażasz, czy też nie, lata mi koło tylkła. Sama siebie obrażasz swoją głupotą i nawet tego nie widzisz, wieć po co ja mam się jeszcze starać, na ciebie to szkoda nawet się wysilać, takie debil jak ty i tak mało rozumie.

Gość gość
Alllim już sama ze sobą gadasz, to by nawet pasowałą do twoich urojeń.

a co ja jestem winna ,ze ty durne dyskusje lubisz ? rzucasz sie jak wesz na grzebieniu - a nawet nie wiesz przeciwko czemu ? o co ci tak naprawdę chodzi ? czy tylko czujesz sie " maczo " jak możesz sobie po bluzgać w necie ? lepiej sie wtedy czujesz ? to dawaj dalej - mnie to wisi i powiewa .

Gość gość
a z nudów , tak szczerze powiedziawszy xx inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi i tyle w temacie tej konowalicy

rozumiem , tobie po prostu nie zależy na rozmowie tylko na wyzwiskach i bluzgach . Znasz mnie ? nie . ale czujesz sie uprawomocniona do nazywania mnie debilem i innymi inwektywami . Pasuje ci to ? ok . Nie wystawiasz przecież świadectwa mnie - tylko sobie .

Gość gość
za to ty mnie doskonale znasz ?Przestań już bredzieć, sama nie wiesz o co chodzi , ale popychasz pierdoły dalej.To,że lubisz pisać głupio, to widzę, ale wali mnie po co i dlaczego. twoja soba nie zajmuje mojej uwagi. ty to sobie nawet świadectwa nie wystawiasz, wręcz malujesz laurkę głupoty.

Gość gość
Idioci, kłócicie sie nie wiadomo o co. A teściowa to wariatka, są takie toksyczne matki co to wiedzą co dla dziecka najlepsze, tfu. jak można dziecko skazać na cierpienie - tak, na cierpienie, to te co mówią"no przecie nie umar od tego, łoj ludzie" to takie co to jedna pszczoła je uchla i od razu są poszkodowane, a swędzące, bolące rany na całym cieleto okropne cierpienie jeszcze dla takiego dziecka. teściowa saam powinna dać się pogryźć, moze też by na super wakacje pojechała. Leczcie się wszyscy na łeb.

Gość gość
witajcie na kafe...jakby autorka napislaa ze zaprowadzila dziecko do piwnicy na pogryzienie przez pchly,to by juz byly wyzwiska i zglaszanue do mopsu.Ale,ze to autorka zalozyla post o tesciowej to wredne kwoki zaczynaja chwalic tesciowa i jechac po autorce.To forum to dno

Gość gość
hej tu autorka 15:28 masz rację, właśnie po to założyłam ten temat, aby potwierdzić swoje przypuszczenia co do hipokryzji na kafe

Gość gość
dokładnie tak są tu takie elementy co na samo słowo teściowa w jakimkolwiek wątku wchodzą, zaczynają obronę tych starych jędz jadąc po autorkach poznaję je już po stylu pisania

Gość gość
Faktycznie pogryzienie przez pchły to smiertelne jest :D Swedzi i tyle z tego:P nie umzesz ani sie nie pochorujesz, czy was wogóle kiedykolwiek pchly pogryzły, ze tak dramatyzujecie ? Mnie tak i wlasnie w latach 80-tych i wlasnie w zapchlonej piwnicy bloku :P Nie lubilam tam chodzic po weki , bo zawsze wracałam pogryziona i pare dni swedziało.. jak po komarach i tyle. Zadnej traumy czy chorob , bo po czym niby ? Pluskwy sa gorsze i trudniejsze do wytepienia :P Autorko a twój maz to ma jakies uposledzenie po pogryzieniu przez pchły czy moze gorzej mu sie mozg rozwinał po tych lekach na alergie ? :D A moze wypady do sanatorium na wakacje tak zle na niego wpłynely ? Czy moze zazdroscisz tesciowej sprytu ?:D Az tak jej nie cierpisz, ze wierzysz we wszystkie ploty rodzinne ? :P

Gość gość
Napisz do Faktu, tam lubią takie historie rodzinne, a na komentakorkę bierz allium, od razu nakład wzrośnie:):):) to za durne baby.

Gość gość
Nie śmiertelne nie jest, ale jest to cierpienie idiotko, która tego nie rozumie, co innego jak z przypadku kogoś cokolwiek pogryzie a co innego swiadomie kogoś na coś skazywać. Mam ci wymienić różne przypadłości, które nie są śmiertelne?np. złamanie kości z przemieszczeniem nie jest śmiertelne, ale jakby ci ktos suko wylał lód przed domem i byś sobie r********a łapę albo odnóże to byś raczej nie była zadowolona, mimo, że byś od tego nie umarła bo masz jeszcze młode kości, rzyganie i sraczka też nie są śmiertelne, ale jakby ktoś ci kazał zeżreć pół kilo śliwek albo dosypał środek wywołujący wymioty i rzygałabyś i srała przez 3 dni bez przerwy to też by ci wesoło nie było, mimo, że grypę zołądkową każdy z nas chyba przechodził. Co za durne myślenie, dla mnie to torturowanie i sadyzm, jestem w szoku, ze ktoś może myśleć inaczej. A żeby ci cycki w imadło wkręciło, nie umrzesz, ale prawdopodobnie posrasz się z bólu sukincóro.

Gość gość
Tak torturowanie i sadyzm , bo matka wymyslila sposob na coroczne wakacje syna :D Głupia pi/pko dziecko zagłodzone na smierc, wczesniej bite, zmuszane do jedzenia soli , to jest torturowanie i sadyzm ! A nie pogryzienie przez insekty.. Nie masz pojecia o znaczeniu słow którymi sie posługujesz !