Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co zrobiła moja tesciowa mężowi gdy był mały???

Polecane posty

Gość gość
A żeby ci cycki w imadło wkręciło, nie umrzesz, ale prawdopodobnie posrasz się z bólu sukincóro. powiedziałą psychicznie chora osoba. Tupij jeszcze nóżką i pierdnij w podskokach, wtedy będzie efektowniej.

Gość gość
jacy wy durni jesteście to szok :) wyobrażacie sobie 17 latka , który schodzi do piwnicy żeby go pchły pogryzły bo mu matka kazała ?! :D ten temat to wał jak wał jagielloński a te przeżywając jak żaba okres :P

Gość gość
17,26 ty się ok czujesz? Pienisz się i ziejsz jadem na kilometr. No mi matka pijawki przystawiała, dla zdrowia, a to dziecko pchły pogryzły dla wakacji, czyli ku dobremu poszło:):):) A ty sobie łód na ten rozgrzany łep zapodaj, bo ewedentnie bredzisz.

Gość gość
"jacy wy durni jesteście to szok wyobrażacie sobie 17 latka , który schodzi do piwnicy żeby go pchły pogryzły bo mu matka kazała ?!" autorka sama napisała: "było to za komuny w latach 80. jak mąż jak miał 4 latka został pogryziony przez pchły, ale dlaczego miał mieć 17 lat, skoro miał w roku około 1980 4 latka, to się urodził w okolicach 76, czyli obecnie ma około 39 lat . Logika nie boli:):)

Gość gość
Znowu został pogryziony, lekarz wpisał w papiery ciężką alergię na "niewiadomoco" i od tej pory aż do 18 rż mąż wszystkie wakacje i ferie zimowe spędzał na darmowych sanatoriach, a ona - vv nie boli też czytanie do końca , nawet tego co ci nie pasuje . czy może wydaje ci sie ,ze lekarz co roku wypisywał skierowanie do san . tylko na podstawie pogryzienia przez pchły w wieku 4 lat ?

Gość gość
Ty jesteś chora, napisałam, zeby poziomem pasowało do ciebie, bo taka uchachana jesteś, ze to dla dobra dziecka, cwaniara głupia, no super, wyobrażasz sobie jakie to musiały być pogryzienia żeby dziecko wysłać do sanatorium? to nie jakieś tam ugryzienie omara z lecie tylko ohydne bąble na całym ciele, całym a nie np. tylko na ręce. Tak, to już podchodzi pod torturowanie i nie ma w tym nic lepszego niż zmuszanie dziecka np. do zjedzenia soli. Ale taka idiotka tego nie zrozumie, wielkie mi wakacje, ja bym w życiu nie chciała żeby po moim ciele łaziło stado ohydnych pcheł z różnymi zarazkami moze wścieklizną skoro były tam szczurzyska i koty dzikie w imię "fajnych wakacji" ale cóż, są takie osoby jak ty, które dla chwili wątpliwej przyjemności i g****o zeżrą, gorzej niż zwierzęta, nie pozdrawiam, normalny człowiek nawet by nie wpadł na coś takiego.

Gość gość
lekarz co roku wypisywał skierowanie do san . tylko na podstawie pogryzienia przez pchły w wieku 4 lat xx nie na podstawie pogryzienia w wieku 4 lat, tylko na podstawie tego, że w papierach miał wpisane, ze jest alergikiem, nie wiesz co to jest alergia??? czasem są okresy reemisji choroby i wtedy na skórze nie ma żadnych zmian skórnych, a chorym się jest nadal, bo wysypka może wyskoczyć np następnego dnia, nie znasz dnia ani godziny, podczas kolejnych wizyt nie musiał miec zmian na skórze aby dostać skierowanie, bo miał już wpisane w papiery rozpoznanie, lekarz mógł tez myslec, że zmian nie widac, bo dziecko bierze leki antyalergiczne które wypisywał i te leki dobrze działaja!!!!!!! np jak ktoś ma bóle kręgosłupa przewlekłe, nadciśnienie albo cukrzycę, to nie musi na każdej wizycie mieć zaostrzenia choroby (skoku ciśnienia, hipoglikemii itp.), aby lekarz wypisał receptę na stałe leki czy jakies skierowanie... ludzie myślcie i czytajcie, bo akurat autorka pisze logicznie a wy nie potraficie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!!

Gość gość
No sorry ale twoj maz tez swiety nie jest rozumiem jak byl maly za 1ym razem ale pozniej???

Gość gość
13:54 JAKIE PÓŹNIEJ?? przeczytaj ze zrozumieniem wszystko jest opisane...

Gość gość
"ale co Ty chcesz od tesciowej ? miala genialny, spryty sposob na darmowe wakacje. xx ja nic od niej nie chcę tylko badam Waszą reakcje na takie info... Ciekawe jak byś zareagowała gdybym napisała, że właśnie postapiłam w taki sposób... pewnie byście mnie wyzwały od najgorszych, nastraszyły mopsem, a na końcu zadziobały! " A co ? Planujesz takie coś że badasz naszą reakcję ? :D bo tak piszesz jakbyś jej pozazdrościła :D

Gość gość
14:06 tu jest pełno hipokryzji głaszczecie po głowie teściową autorki że sprytna ,zaradna...a to zwykła oszustka i naciągaczka a na innych wątkach o matkach które chciałyby dostać coś za darmo np wyprawkę psy wieszacie, osoby korzystające z mopsu od naciągaczy nazywacie teraz nie ma sanatoriów za darmo ani kolonii, ale gdyby były tobyście same kombinowały jedna przed drugą jak ta tesciowa weźcie sie zdecydujcie

Gość gość
no własnie jak jedna tu chciała od szwagierki ciuszki za darmo to ja wyzwały od roszczeniowych a tesciowa autorki chwalicie

Gość gość
To ile razy tego chłopa pchy gryzły? :):):) Może juz potem tak po znajmości mocno nie waliły, skoro ofiara zawsze wchodziła sama w białym ubranku, to może te pchły też okazały litosc:):):) co za temat:):):) Pogryziony przez pchły kontra intelektualistki kafeterii, leszej komedi to i Bareja nie wymyśliła:):):)

Gość gość
Bareja nie wymyśliła odezwała się intelektualistka miss kafeterii co to nawet płeć ludziom zmieniać potrafi :P

Gość gość
Bareja nie wymyśliła :) haha

Gość gość
Ciekawa jestem jakby wasza teściowa zabrała waszego syna do piwnicy czy też byście powiedziały "mamo jaka jesteś sprytna, będziemy mieli leczenie gratis" ja bym takiej teściowej dziecka na 5 minut nie zostawiła

Gość gość
ja bym takiej teściowej dziecka na 5 minut nie zostawiła xx dokładnie, na razie moje dziecko jest niemowlęciem, ale również nie zostawię jej go ani na minutę

Gość gość
.. I co na to kafetarianki tak zajadle broniące biednych teściowych??????? Podejrzewam, ze w dzisiejszych czasach za takie coś opieka społeczna odebrałaby dzieci, ale może się mylę???? xxx i ty na podstawie jednej baby oceniasz wszystkie teściowe świata? Twoja mamusia też jest teściową przypomnę ci i co? to znaczy, że się nad tobą znęcała? poza tym ona wtedy nie była teściową tylko zwykłą matką jak ty dzisiaj, a ty będziesz kiedyś teściową czyli co? jesteś szajbuską?? ciekawe :D

Gość gość
szajbuska to każda która wchodzi do wątków o teściowych i zajadle broni teściowe jakie by one nie były...

Gość gość
wg mnie deblika, w zyciu nie narazilabym niepotrzebnie swojego dziecka na jakiekolwiek ugryzienie itd, głupia stara k****, swoja wielka d**e wozila, a dziecko przy okazji. C****o i tyle mam do powiedzenie. W d***e mialabym wakacje

Gość Tasmanska
Co wy tak rugacie kobiecinę??? W czasie wakacji i ferii zalatwila synowi pobyt w całkiem godziwych warunkach, atrakcje miał dostarczone , a nie jak na dzisiejsze czasy przystalo gdy dziecko koliduje rodzicom plany wakacyjne i nie mają co z nim zrobić majac go dość zamykają go w ukropie w aucie pod pretekstem " zapomniałem zawieźć do zlobka,prz-la/ szkoły " Dzisiejsze pokolenie to jest dopiero pomysłowe jak masowo pozbywają się dzieci gotując je w aucie . Stae się to coraz modniejsze. W ostatnich 5 latach takich "przypadkow" zapomnienia o dziecku w aucie było az 4.5 tys na całym swiecie , licznik idzie w gore. Czyz nie lepiej już do tego sanatorium wyslac dzieciaka gdy daje w kosc? lepiej

Gość gość
Autorko a co twoj maz na to? Czy po prostu masz bezmozgowca i nie ma ani wlasnego zdania ani buzi nie umie otworzyc i zapytac matki co i jak? Bo moj maz dowiedzial sie od mojej bliskiej rodziny ze leczylam sie w psychiatryku, podczas gdy faktycznie bylam w sanatarium.

Gość gość
Szpecjalisto od anafilaksji powiedz mi jakim to jadem dysponują pchły, że ich ugryzienia miałyby powodować wstrząs anafilaktyczny?

Gość gość
Autorko chyba chciałaś zrobić najazd na teściową, ale zapomnialaś, że mąż z jej krwi jest. Te same geny i pewnie trąci tą samą glupotą. To ona go wychowała i pewnie wpoila mu podobne debilizmy do łba. Twoje dziecko też częsciowo odziedziczyło debilne geny, więc faktycznie masz powód do zmartwień.