Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama86868

bardzo prosze o opinie ! 9tc

Polecane posty

Gość mama86868

hej jestem w 9 tc dziś mój 5 letni syn uderzyl mnie nisko w brzuch z piesci. nie krwawie nie mam zadnych większych dolegliwości ale zastanawiam się czy nic się nie stało bardzo się tym przejelam a wizyte mam za tydzień dopiero czy ktoras z Was miała takie przezycia i wszystko było ok ?

Gość uguguigui
???

Gość gość
nie martw sie na zapas, plod jest zabezpieczony przed takimi lekkimi urazami, gdyby takie uderzenia powodowaly poronienia to 3/4 ciaz by nie dotrwalo do konca. Ja w 1 trymestrze ciazy z corka uderzylam brzuchem w kierownice roweru az mialam siniaka i nic sie nie stalo. W 3 trymestrze z kolei wywrocilam sie na brzuch po potknieciu o prog, tu obylo sie nawet bez sladu. Corka jest zdrowa i ma 4 lata. W drugiej ciazy nawet nie liczylam ile razy corka niechcacy uderzyla mnie w brzuch i tez nic sie nie stalo.

Gość gość
Ja jesrem w 30 tyg. Mam 1,5 roczna corke i nie zlicze ile razy tak do 13 tyg oberwalam w brzuch np z glowki niechcacy oczywiscie.

Gość mama86868d
dziekuje za odpowiedz ! od razu mi ulzylo i spokojnie poczekam do następnej wizyty lekarskiej pozdrawiam !

Gość miła jak zawsze
Nic Ci nie będzie to jest jeszcze mała kijanka;) wody płodowe je chronią:)