Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę lata!!

Polecane posty

Gość gość

nienawidzę jak mlode laski wychodza prawie nagie na ulice. sama mam 21 lat, waze 52 kg, mam 167 cm wzrostu, w miare duzy biust (75D) a jednak nie wychodze w spodenkach nie zaslaniajacych duuupy lub dekoltem do pepka. Wezcie sie laski ogarnijcie!

Gość gość
s********j ty patoligio psychopato z kompleksami odz se lecz ty rżneity w dupsko łajdoku, powiedz że jesteś baba :D

Gość gość
jakbys przeczytal/a dokladnie - jestem mloda kobieta. Sle uwazam ze powinno sie taka intymność zostawiac dla swojego faceta a nie pokazywać wszystkim

Gość gość
W taki upał, to ja mam w nosie kto w czym chodzi, ledwo funkcjonuję, na innych nie patrzę.

Jeśli ktoś ma dobry gust i poczucie smaku to nie wyjdzie na miasto w szortach odsłaniających pół pośladków i topie zakrywającym tylko cycki. Takie ciuchy nadają się do chodzenia po plaży albo po swoim ogródku. Rozebranie się prawie do naga nie sprawi, że będzie nam chłodniej.

Gość gość
zazdrośnica :D a co twój facet wodzi wzrkiem za fajnymi laseczkami? :D

Gość gość
nie. moj facet akurat sie nie oglada tzw. nie slini sie :) ale mnie kuje to w oczy jak idzie 14latka dopiero cycki jej wyrosly a juz ma koszulke z wielkim dekoltem i spodniczka gdzie widac jest tylek .

Gość gość
akurat ! zazdrosna jesteś i tyle :D jak cię kłuje to po co się gapisz???? jak chcą to niech noszą, ja w ich wieku też tak się ubierałam i co z tego? i się ciesze bo teraz jestem stara i gruba i teraz to jest czas zasłaniania :D gadasz jak stary 50 letni moher !

To z tego, że trzeba wiedzieć co i gdzie wypada. Ja mam teraz 25 lat i nigdy się tak nie ubierałam i na pewno jeśli kiedyś będę miała córkę nie pozwolę aby tak chodziła po ulicy... Dziwkarski look to bezguście i tyle w temacie.

Rozumiem Autorkę. A co powiesz o facetach w krótkich spodenkach? Jak dzieci z przedszkola normalnie. Jeszcze idzie taki facet po trzydziestce i je loda.:D Krótkie spodenki, japonki albo air maxy, polo kolorowe, w dłoni lód. :D

Gość gość
52 kg, 167 cm i nosisz biustonosz 75 pod biustem???

Gość gość
Ha! Autorka nienawidzi półgolych kobiet a sama biega po mieście z podskakujacym biustem gorsząc innych.

Gość gość
Dla mnie to jest żal.pl. Latają po mieście półnagie a za kilka lat płaczą, że chłopak/mąż ma je w d***e i poniża.

Gość gość
Ładne, zgrabne i mające czym oddychać laski skąpo ubrane to REWELACJA. To jedyna pociecha teraz na te głupie upały ;)

Gość gość
21:04 - tak. Mam dokładnie 73 cm pod biustem ale noszę 75D. Moze kiedys sie przejde do braffiterki :) xxxx mnie osobiscie sie to nie podoba ze laski chodza tak po ulicy a pozniej rycza ze ktos je molestuje lub zg****il ...

Gość gość
Mi nie przeszkadza, jak tak laski chodzą, pod warunkiem, że faktycznie mają co pokazać. A prawda jest taka, że wiele kobiet ubiera się w lecie tak, jakby nie miały luster. Grube nogi, trzęsący się tłuszcz, cellulit, ale oczywiście szorty do pół d**y to norma. Przecież jak się tak wygląda można ubrać sukienkę, która to zakryje, a też w niej będzie chłodniej.

Gość gość
zazdrość!!!!!

Gość gość
Jeśli wracasz z Anglii i szukasz najtańszych biletów lotniczych do Polski musisz odwiedzić nasza stronę http://www.cheapairlinetickets4you.com , by znaleźć najlepsze polaczenia, najkorzystniejsze terminy i najlepsze ceny dla twoich potrzeb. U nas porównasz oferty wszystkich przewoźników, zarówno linii regularnych oraz tanich linii lotniczych typu wizzair.

Gość gość
gość dziś Mam straszne kompleksy przez blizny, które następnie pokryłam tatuażem. Przez jakiś czas byłam względnie zadowolona, ale przyszedł czas że zdołowała mnie praca (1 pani nazwała mnie kryminalistką, widziała przez przypadek mój inny tatuaż, dużo mniejszy od tego na nodze) i wtedy zadecydowałam że nigdy tego nie pokażę. Jednak aura mnie wykańcza i właśnie jak patrzę jak ludzie chodzą tak jak opisałeś grube z żylakami, cellulitem że ja też chyba wyluzuję i zacznę to pokazywać, bo mam naprawdę dość tego lata i wszystkiego!

Gość gość
g****o cie to powinno obchodzic kto w czym chodzi! widac ze masz jakies kompleksy dziewczyno, skoro chwalisz sie ze masz tylei tle kg, tyle wzrostu i jakies tam cycki! chuj naS to interesuje- masz ochote chodzic zakryta to kierunek islam- i pokazuj ciało jednemu...

Gość gość
A ja autorkę rozumiem ! Dziewczyny przesadzają z nagością, a później dziwią się, że ktoś ich wyzywa od dziwek lub faceci biorą ją tylko na 1 noc!! :>

Gość gość DD
A ja mam gdzieś innych i chodzę w krótkich spodenkach mimo tego iż mam mocny cellulit (a jestem szczupła i mam szczupłe nogi między którymi jest tzw przerwa) a sukienek nie noszę bo nie są one dla mnie i źle się w nich czuje

Gość gość
gdzie wy ta nagosc widzicie? chyba na basenie. Bywam czesto w terenie, i widze cała masęfajnie ubranych dziewczyn, i jakos przesady nie widuje/ a to czy facet potraktuje laske jak niunie na jedna noc, nie zalezy od stroju!!!

Gość gość
U siebie w miescie tez nie widze rozneglizowanych dziewczyn, sa gustownie ubrane, co nie co odsloniete, ale nie wulgarnie, autorka jest zazdrosnica, pisze to kobieta.

Gość gość
U nas jakoś też takie chodzą, ostatnio nawet jedenastolatki tak zaczęły się ubierać. Jestem nauczycielką w szkole i niestety, niektóre dziewczynki ubierają się jak tanie panienki. Pozdrawiam

Gość gość
autorka to paskudna zazdrośnica-tyle w temacie. Leczy sobie komleksy takimi postami