Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poul2223

Dziewczyny jak do was podejść tzn żebyście nie ugryzły

Polecane posty

Gość Poul2223

Strasznie sie boje podchodzić do kobiet/dziewczyn, pięknie pachną zwłaszcza np w metrze kiedy stojąc jadę do roboty i jest przeciąg Włosy zwłaszcza jak ogarnia je rękami cudowna aromaterapia muszę przyznać,że czasami bardzo dyskretnie kiedy jest tłok pochylam się próbując co nieco wyczuć ok nie ważne. Ale boje się podejść ogarnia mnie strach przecież ta laska stojąca obok mnie na pewno jest da mnie za ładna trzęsę się jak galareta mam sieczkę w głowie a k..s rozdziera mi majtki.Czy macie jakąś radę ??

"pięknie pachną" x Obiektywnie stwierdzono że najładniejsze nuty zapachowe są i tak męskie.

Gość gość
@up tak twierdzą pedały. Prawdziwy facet lubi zapach soczystego i pysznego śledzia, Wy kobiety nam to dostarczacie

Nie tak nie twierdzą pedały - to fakt. A jakbyś nie wiedział większość nut zapachowych dla kobiet też produkują pedały, a jeśli nie pedały to też faceci.

Gość gość
nie pisałem tu o syntetycznych zapachach, chodziło mi o naturalny zapach kobiety. Jakoś nie widzi mi się kleić do męskich zapachów. Należy napomnieć, iż pedały to nie faceci i proszę mnie nie obrażać. Facet kobiecego śledzia, a nie rurkę 50-tkę

"Prawdziwy facet lubi zapach soczystego i pysznego śledzia" x To już wiadomo dlaczego uprawia się seks po wódce - zagryzka :o

Gość gość
wolę na trzeźwo, mniejsze ryzyko, a i chociaż twarz zapamiętam

"Należy napomnieć, iż pedały to nie faceci" x A lesbijki to nie kobiety.

Gość gość
lesbijki i feministki to nie kobiety to prawda, to inne razy. Kobieta lubi ogóra, a facet śledzia. Dla mnie normalna rodzina to chłopak i dziewczyna.