Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zawsze sexy

dlaczego cie tutaj nie ma

Polecane posty

Go艣膰 zawsze sexy

szukam znowu mojego doktorka, a tu ani widu ani s艂ychu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo tak! pindo! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze sexy
brakuje mi jego z艂o艣liwego poczucia chumoru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
patologia tego forum nie zna swojego ojczystego j臋zyka, wstyd!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze sexy
21;25 - do czego pijesz? jaka patologia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przyjrzyj si臋 jak piszesz, pindo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pozw贸l mi odpowiedzie膰 za ciebie sexy. hoooj ci do tego :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze sexy
21:29- hoooooooooooj ci do do tego jak pisze, prof. Miodek od siedmiu bole艣ci :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czego sie podszywasz pode mnie .Moj doktor le偶y obok mnie a ty musizsz publicznie sie afiszowa膰?jeste艣 za艂osna./y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
miodek to komunista, w archiwach widniej膮 szerokie zbiory obejmuj膮ce JEGO, i jego rodzin臋 ... i to jak uczestniczy艂a w tym ca艂ym galimatiasie, a on si臋 do dzi艣 nie oczy艣ci艂, wi臋c chyba czego艣 mu brak: poparcia politycznego PO(i wzi臋cia na ni膮 jego win臋), pieni臋dzy (ale to zwyk艂y naukowiec, zaraz pu艣ci b膮ka i kaput), tak mi si臋 wydaje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem na erotycznym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
realy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze sexy
21:41- a co mnie obchodzi tw贸j doktor? ja mam swojego ulubionego i wolnego kretynko nie my艣l膮ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze sexy
jak ty tam jeste艣 to ja te偶 tam ide

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze sexy
widzia艂am twoje nowe fotki z pracy- mniam ciasteczko; przelecia艂abym Ci臋 na tym biurku:) Dawno ci臋 nie widzia艂am i troche sobie inaczej ciebie wyobra偶a艂am ale jest na du偶y PLUS, zrobi艂o mi si臋 co艣 w 偶o艂膮dku na Tw贸j widok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze sexy
musze wam napisc ,to smutne ale jestem r偶n膮cym w tlylec dupkiem gejowym ,pedofilia to tez moja dziedzina r偶n膮 ojca i czasami brata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wrzody?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze sexy
nic mi narazie nie wiadomo czy mam wrzody;) ale to nie by艂 偶aden b贸l ani inne takie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba wszyscy wchodza ci do tylka? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m 呕ycie uczucioweLecia艂a wzrokiem na mnie p贸艂 roku temu teraz sie nie odzywa hahah Spis temat贸w Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Lecia艂a wzrokiem na mnie p贸艂 roku temu teraz sie nie odzywa hahah Pan Powa偶ny dzi艣 wr贸ci艂a do swojego alfonsa co j膮 zdradza艂 hahah, szmata jedna wszystkie jeste艣cie takie same smiech.gif pazerne na nasza kas臋 Na kafeterii od 2009. go艣膰 dzi艣 Ojej, jaka艣 zrobi艂a Ci kuku na ca艂e 偶ycie? go艣膰 dzi艣 moze ma zeza a Tobie sie tylko zdawa艂o ze sie na ciebie gapi? Pan Powa偶ny dzi艣 napisa艂 to pasztet kt贸rej nikt nie chce smiech.gif Na kafeterii od 2009. go艣膰 dzi艣 hahah chyba tak smiech.gif a skad kretynowi przysz艂o do 艂ba 偶e kto艣 wr贸ci艂 smiech.gif p*****lniety analfabeta lapka.gif cmoknij sie w ryj Pan Powa偶ny dzi艣 Nie wiem czy ma , moze powinna do lekarza sie wybra膰 to by stwierdzi艂, ale kolejka pewnie p贸艂 roku. Na kafeterii od 2009. Pan Powa偶ny dzi艣 hahah chyba tak smiech.gif a skad kretynowi przysz艂o do 艂ba 偶e kto艣 wr贸ci艂 smiech.gif p*****lniety analfabeta lapka.gif cmoknij sie w ryj xxx o jejku, t臋py pasztet mieszkaj膮cy u mamusi atakuje smiech.gif Na kafeterii od 2009. go艣膰 dzi艣 nie wiesz czy kobieta kt贸ra ci si臋 podoba ma zeza czy te偶 nie? ale z ciebie pipa go艣膰 dzi艣 po co si臋 bra艂o szmat臋 ? trzeba wzi膮膰 porz膮dn膮 dziewczyn臋, helo艂 go艣膰 dzi艣 Wypraszam sobie. Nie by艂am, nie jestem i nie b臋d臋 偶adn膮 szmat膮, to on wybra艂 dziffki zamiast mnie. Nie zamierzam sypia膰 z dziffkarzami i innymi przenosz膮cymi wenery, za bardzo szanuj臋 swoje cia艂o, 偶eby nara偶a膰 si臋 na jakie艣 choroby. go艣膰 sisi dzi艣 19.30 czyli Karolino wez wyluzuj..pasujeciedo siebie.Jestescie tacy sami. Inne tematy z tej kategorii ozieble kobiety!!!! ile was jest? jak post臋powa膰 z pseudokole偶ank膮 s艂owiczy g艂osik dzi艣 Nigdy nie lecia艂am na twoja kase,mam do艣膰 swojej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze sexy
allo, allo Tomasz! gdzie teraz jeste艣?

Udost臋pnij ten post