Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psychodelirium_

Te upały mnie wykańczają

Polecane posty

Gość gość
allium dziś to współczuję...30 w cieniu, na słońcu duzo więcej. Tylko spać ;)

jak przychodzę rano do kuchni - a mam ją lekko od wschodu to staram się nie patrzeć na termometr . Tylko z hukiem zatrzaskuję okno :D

A ja będę siedzieć w mieszkaniu i jak mnie życie nie zmusi to nie wyjdę, tylko tak będę siedzieć i nadrabiać nawał pracy, bo na szczęście mam chłodno i nie muszę żadnej klimy ani wiatraków używać. Jak mi się zechce poruszać to sobie włączę muzykę na full i potańczę, tak będę sobie funkcjonować na tym weekendzie!

Gość gość
Psychodelirium_ dziś dobrze, że możesz w domu pracować :)

Gość gość
allium dziś dobra metoda :P

dziś Taa, szkoda że tylko na weekendach :) Annil, a co Cię to obchodzi, wiem co myślisz na temat WSZELKIEJ pracy, nie musisz pisać jaką to jestem niewolnicą. Jestem, jestem, ale słodka mi ta niewola.

Byłem na twoim poziomie w 2007 przez dwa miesiące o ile pracujesz po 8 godzin.

Gość gość
allium dziś przychodzisz rano do kuchni, a wychodzisz wieczorem tłuścioszku:D nie trzeba być wróżem by cię przejrzeć :D

Nudzą mnie te Twoje poziomy umieszczone w miarkach, jakby liczba godzin albo tryb życia były wyznacznikami, jakby nie można było pojąć, że może wybieram to w pełni świadomie, wiedząc, że niewiele w tym sensu. Pytanie tylko dlaczego wciąż mi wciskasz jak to niżej jestem, wiem że tak uważasz więc nie rozumiem, po co się powtarzać, wiesz, że ludzie często się powtarzają, kiedy chcą sami siebie do czegoś przekonać?

Bo nie rozumiem ciebie, a ty nie rozumiesz mnie. Dla mnie przeciwieństwa przyciągają się już tylko w wyobraźni, nie rzeczywiście. Sens istnieje poza celem. Jedność jednoosobowa nie istnieje, samotniczy tryb życia to jeszcze inny poziom, niż samotniczy tryb życia w jedności. To tylko suche fakty a nie wciskanie.

I prawdziwa miłość może zaistnieć tylko w przeciwieństwach lecz zrealizować się w jedności, przy czym jedność stanowi tu pole wydarzeń. Jedność to więcej niż dwie osoby.

Zastanawia mnie jedna rzecz - czy ci, którzy tak wychwalają zimę pracują o tej porze roku na zewnątrz niezależnie od warunków atmosferycznych lub dojeżdżają kilkadziesiąt km autem do tejże pracy.

"Bo nie rozumiem ciebie, a ty nie rozumiesz mnie." x Nareszcie przyznałaś, że mnie nie rozumiesz w jakimś tam zakresie. x "I prawdziwa miłość może zaistnieć tylko w przeciwieństwach lecz zrealizować się w jedności, przy czym jedność stanowi tu pole wydarzeń. Jedność to więcej niż dwie osoby." x Wiem o tym. Ja nie poruszam już tego tematu właśnie dlatego.

Gość gość
jest takie miejsce na swiecie gdzie temperatury siegaja max 25 st?

Gość gość
w Oslo jest dziś 16st