Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta nietolerujaca glupoty

im czesciej czytam zalosne tematy prawikow na kafe tym bardziej nimi gardze !

Polecane posty

prawikom z kafe duuuuuuzo brakuje do normalnosci, nie znaja kobiet, na niczym sie nie znaja, z glowa maja nie po kolei, gardze i opluwam prawictwo z kafe !!!! sami sie poczytajcie, jestescie glupi, ograniczeni, macie zalosne dziwactwa, zal mi was :O wezcie w koncu ksiazki od biologii i poczytajcie na temat kobiet bo zalosc

ksiazki z anatomii czlowieka chyba prawiki na oczy nie widzieliscie, takze polecam jako lekture na wakacje, do psychologii rowniez, bo wasza niewiedza wali po oczach kazdego dnia na tym forum, wyedukujcie sie, bo zawsze bedziecie sami, zadna normalna kobieta z dziwakiem i glupkiem na pewno nie bedzie... nie wiem jak wy funkcjonujecie prawiki wsrod kolezanek :O

Gość gość
Ale mnie ubawilas:D Sadze, ze to ty powinnas wziac ksiazki i poczytac co nieco, bo glupota bije z twojego postu, ze hej. I zeby nie bylo, ja jestem kobieta. I jeszcze jedno.....jezeli ludzie kims gardza, to z reguly sami sa obiektem pogardy ze strony innych. Wiec moja droga radze wybrac sie do psychologa i walczyc ze swoimi kompleksami.

Gość gość
anonimowe forum gdzie każdy podaje się za kogo chce. większość pisze pod ksywą gość a autorka lub autor tematu uważa, że to właśnie te osoby. Równie dobrze mogę napisać, że jestem kobietą i jem g****o. Tylko czy to prawda? No właśnie nie. Większość głupich tematów pisanych niby po 1 przez mężczyzn po 2 przez prawiczków piszą zawistne kobiety chcące poprawić sobie samo ocenę poprzez zwyzywanie kogoś. A kto jest najbardziej wyzywany i dręczony na forum tutaj? prawiczki! Najłatwiej zebrać się w grupę i anonimowo dręczyć i szerzyć przemoc wobec innego człowieka. Szkoda, że niewiele osób tutaj potrafi w cywilizowany sposób traktować innego człowieka np. prawiczka.

Gość gośćszarik
Chciałem być prawiczkiem...ale mi nie wyszło

Gość gość
Jestem prawiczkiem i gołodupcem jak wy to mówicie czyli mną gardzisz. A ty kim jesteś ?

Gość gość
Zapewne masz duże mniemanie o sobie, pewnie jesteś w miarę ogarnięta finansowo, wizualnie i roszczeniowo. Stać cię na to i tamto, pewnie facet ci dogadza także w łóżku. Czyli jesteś normalna, taka jak wiele kobiet na tej ziemi, więc zadam jeszcze raz to pytanie kim jesteś ?

To nieudacznicy mający do wszystkich o wszystko pretensje nawet o to że są prawiczkami. Przy takim zachowaniu i takim podejsciu do życia na normalną kobietę nie mają szans, na dewotkę jak najbardziej ;)

Gość gość
Nie ma jakiegoś osobnego forum dla prawiczków? Cholera to forum zostało chyba stworzone dla kobiet ale to chyba stare czasy...

Mężczyźni a raczej ich imitacje ulegli feminizacji, zniewieścieniu...dlatego tu się zadomowili ;) Poza tym myślę że w większości to prowokacje gówniarzy.

Gość gość
a ja mysle że to kaktusss zaklada glupie prowa z pomaranczy

Gość gość
kaktusss dziś Mężczyźni a raczej ich imitacje ulegli feminizacji, zniewieścieniu x Kaktus dziś wystarczy, że pijesz mniej alkoholu albo mniej wulgarny i jesteś dla kobit niemęski. To nie mężczyźni zniewieścieli tylko kobiety zmężniały!

Gość gość
ale agresywna

łohohoho ale się przejęłam :P i to właśnie świadczy o waszym gibusiarstwie, tylko nie zdajecie sobie sprawy że na niektórych zwyczajnie nie robicie wrażenia ;)

Gość gość
19:07 jesteś twarda,lubię twarde kobiety :)

Gość gość
I po co autorko tyle nienawiści, jakby "niedziewice" i "nieprawiczki" byli jacyś mega inteligentni.