Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to forum jest opanowane przez kilku użytkowników

Polecane posty

Gość gość

Nie bede ich wymienial, bo wszyscy ich znają, poziom dyskusji z nimi siega dna, ale są też normali ludzie i czasem udaje się nawiązać dialog na poziomie, ale ogólnie kafe to patologia.

Gość gość
he he he, zgadza się ale właśnie tak wygląda rzeczywistość :p

Gość gość
Tak naprawdę to nawet jak człowiek chce poprosić tu o poradę to nie ma sensu bo zaraz wpierniczy się jakiś,, stały bywalec" i zacznie przeszkadzać.

Gość gość
to prawda, jest tu ''grupa trzymająca władze'' nieoficjalna grupa stałych bywalców ktorzy przegrali życie, grupa nieudaczników ktora w kazdym temacie ''sra'' swoimi mądrosciami :O kolko wzajemnej adoracji, mam wrazenie ze przesiadują tu od rana do nocy, ktos wywoła ich nick i zaraz sie pojawiają, jakby czekali i obserwowali forum po cichu

Gość gość
Wiecie ci jest najśmieszniejsze. Jak jakiś stały bywalec zakłada temat pod tytułem ze np idzie na imprezę albo że zaraz przeleci jakąś laska. Żenada. Przecież oni przeżywają życie na kafe. Nieudacznicy.

Gość gość
Najlepszy jest cwel 92 i przystojny facet. To ten są cwel. !!! Ej Ejm.

Gość gość
Założyłam tutaj jeden temat bo chciałam zapytać o zdanie normalnych ludzi a po chwili wpierniczyli się niebiescy ze swoimi mądrościami i już niczego się nie dowiedziałam. Zaczęły się jakieś romanse i flirty.

>>>to prawda, jest tu ''grupa trzymająca władze'' nieoficjalna grupa stałych bywalców ktorzy przegrali życie, grupa nieudaczników ktora w kazdym temacie ''sra'' swoimi mądrosciami kolko wzajemnej adoracji, mam wrazenie ze przesiadują tu od rana do nocy, ktos wywoła ich nick i zaraz sie pojawiają, jakby czekali i obserwowali forum po cichu<<< x Bo obserwują :D. x Najbardziej wulgarne nicki, są równocześnie moderatorami tego forum :(. x Dlatego nikt nie kasuje ich pedofilskich wypowiedzi, a wszelkie posty mogące narazić właściciela forum na problemy (np. w o.Rydzyku), są natychmiast usuwane. x Byłem zaskoczony, gdy tego typu post zniknął kiedyś w ciągu pięciu minut. x Forum ma mieć jak największą liczbę odwiedzających, a można to osiągnąć wyłącznie bulwersując ludzi. Wchodzą tu i z niedowierzaniem przyglądają się propagowanej głupocie. Ale WCHODZĄ ! x Np. tego tekstu nie mogłem normalnie opublikować, bo został uznany za SPAM. Gdyby nie pewien myk, który wymyśliłem, to nie mógłbym opublikować jakiś 50% sensowniejszych postów :(.

Gość gość
Już się uaktywnili ci co żyją w świecie wirtualnym.

Gość gość
Kafeteria to taki internetowy FAKT i Super Express :O internetowa wersja Dlaczego Ja, Trudne Sprawy, Ukryta Prawda :O Ludzie niby tym gardzą, śmieją się...a FAKT ma większy nakład niz Wyborcza, Rzeczpospolita, Dziennik i inne gazety razem wzięte :O

>>>Już się uaktywnili ci co żyją w świecie wirtualnym.<<< x Bo w realnym, właśnie skończyli jeden etap porządkowania swoich narzędzi :) i leżąc przed monitorem, popijali sobie ciepłą herbatkę, przegryzaną soczystym pomidorem :D.

Gość gość
Kafeteria to takie trochę "Rozmowy w toku" :O

Gość gość
Misio1 wiesz co ciebie chyba jako jedynego lubię z tego forum.

Kafe to największy śmietnik w necie, ale lubię tu zaglądać, bo mnie bawią te trolle. Są tak żenujący prości i głupi że czasem nie mozna wyjść z podziwu a czasem można boki zrywać i człowiek wtedy jeszcze bardziej docenia swoje życie prywatne i że nie jest narażony na przebywanie z takimi....gimbusami na codzień.

Gość gość
Kafeteria to takie trochę "Rozmowy w toku" xxx kiedyś dawno temu lubiłam Drzyzgę i nawet zdarzyło mi się czasami oglądac RwT, ale od ok 3-4 lat jej program to szambo, syf, ludzie wynajęcia za pieniądze, opowiadujący zmyslone historie :(

Gość gość
Jestem twój

Gość gość
Największy śmietnik w polskim internecie to FRONDA oraz ONET, INTERIA i WP wystarczy poczytac komentarze na tych portalach

Gość gość
Ironiczna... Kolejny życiowy nieudacznik.

Gość gość
"gość dziś Kafeteria to takie trochę "Rozmowy w toku"xxxkiedyś dawno temu lubiłam Drzyzgę i nawet zdarzyło mi się czasami oglądac RwT, ale od ok 3-4 lat jej program to szambo, syf, ludzie wynajęcia za pieniądze, opowiadujący zmyslone historie smutas"xxPodobnie jest z Kafeterią właśnie, kiedyś tu było ciekawie, a teraz też takie szambo.

>>>Misio1 wiesz co ciebie chyba jako jedynego lubię z tego forum.<<< x Dziękuję :). x Miło mi z tego powodu :) . x A teraz wybaczcie, ale jak nie skończę porządków, to mnie moja Pani tak "wyloguje", że przez rok, żadnego forum nie tknę :).

Gość gość
pudelek

Gość gość
"gość dziś Ironiczna... Kolejny życiowy nieudacznik." xPatrz na siebie lepiej, brudasie niemyty :P

Gość gość
to forum jest opanowane przez kilku użytkowników ---- dokładnie tak jest, i ci użytkownicy mają po kilka-kilkanaście nicków i gadają sami ze sobą

Gość gość
Ironiczna ja w odróżnieniu od ciebie nie siedzę na forum dzień i noc wiec mam czas się umyć. A co do ciebie to ręki nie dam sobie uciąć. Nie dziwne że przesiadujesz na forum weź wyjdź z tego tematu bo przez kompa czuje twój smród.

Gość gość
Założyłam tutaj jeden temat bo chciałam zapytać o zdanie normalnych ludzi a po chwili wpierniczyli się niebiescy ze swoimi mądrościami i już niczego się nie dowiedziałam. Zaczęły się jakieś romanse i flirty. x niestety często tak bywa, głównie na ero i na uczuciowym, choć tu też się zdarza.

Gość gość
Oj już nie stukaj nerwowo tak w tą klawiaturę, bo się spocisz i dopiero będziesz śmierdzieć, goownojadzie :D I miło Ci teraz? :) Nie znasz mnie, a już oceniasz :P Teraz już wiesz jak to jest.

Gość gość
G****ojadzie... Serio tylko taka obelgi przyszła ci do głowy. Widać że masz poziom intelektualny rośliny. Nawet obrażać na poziomie nie potrafisz. ograniczony stworze kafeteryjny.