Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćodgolenia

Drogie Panie co mężczyzna powinien golić?

Polecane posty

Gość gośćodgolenia

- łydki - uda - tyłek/o***t - penis/jaja - klatka piersiowa - brzuch - włosy wokół sutków - pachy Co z tych wymienionych mam do wygolenia?

Gość gość
do wygolenia: klatka piersiowa, włosy wokół sutków - obowiazkowo pachy - wedle uznania miejsca intymne - przytnij włoski, ale nie wygalaj się całkowicie na zero bo to jest obrzydliwe u faceta :O

Gość gość
Pań na tym forum jest dużo, piszcie proszę, to dla mnie ważne. Bo nie wiem gdzie zostawić włosy, żeby nie wyglądać zniewieściale, a gdzie ogolić, żeby nie wyglądać obrzydliwie.

Gość gość
za takie odpowiedzi to ja dziekuje, w********ac

Gość gość
Joncza,zadek,nadptasze

Gość poranny wzwód
Ja golę jajka i cały obszar łonowy. Moja pani to lubi. Sama ma futro jak na zimę. ha ha

Gość gość
Pytanie jest normalne. Skąd mam wiedzieć co lubią kobiety? Jak ogóle pachy klatę i jajka to mogę usłyszeć ze pedzio ze mnie a jak nie to ze brudas..

Gość gość
Najlepiej być pośrodku. Zawsze łatwiej i szybciej jest coś zgolić niż czekać aż włosy odrosną. Dla mnie facet obowiązkowo powinien mieć ogoloną twarz. Pod pachami i miejscu intymnym tylko przycięcie.

Gość gość
I dodam że komentarze choćby wszystkich kafeterianek to nie wyrocznia. Możesz trafić na taką która lubi jeszcze co innego:)

Gość gość
Wygól klatę i suty oraz jaja. Przytnij włosy przy penisie. Pachy tez lepiej ogól. Jak umiesz to tez o***t.

Pachy obowiązkowo, łydki uda wtf? Jajka i penis trymer na 1-2 mm i jest gucio. Brzuch ścieżka musi być reszta trymer a klaty nie golić i wszystko moim skromnym zdaniem.

Gość gość
Facet ma być facet-samiec. Powinien być kudłaty, mieć dłonie jak bochenek chleba i pachnieć czystym, samczym potem. Takich lubię najbardziej :)

Gość gość
Po co brzuch golic?