Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nic

Polecane posty

to że jestem dobra matką to wiem na pewno! mało takich matek co poswięceją wszystko dzieciom... moje mają wszystko, wiem ze z wiekiem ich potrzeby wzrosną ale póki co nic im nie brak.

Gość gość
Tak trzymaj infernal , pozdrowienia od twojego fana🌻

Gość gość
Ale dlaczego się nimi przejmuje, ją bym się skoncentrował na osobach , które darzą mnie sympa.tią.A reszta to stratą czasu. Apropo, masz więcej znajomych płci żeńskiej czy męskiej? Podawałaś na forum swoje imię?

ogólnie jestem osobą która się nie kłóci i nie odzywa się na tego typu sprawy ale dziś miałam super dzien i mała wojna nie zaszkodziła choć na zywo gdyby takich dwoje do mnie podeszło to stałabym jak wryta i słuchała ubliżeń a jakby zaczęli bić, dałabym się pobić a na koniec jeszcze bym powiedziała "dziękuje" taka jestem...

pamietasz jak ogladalismy kiedys film drive o tym jak ten gosc co testowal auta mieszkal z taka dziewczyna blondynka. mial fajna kurtke i szukam czegos podobnego bo mi sie styl lekko zmienil na wakacje... ;)

Gość gość
Katowice nie zasnęły były biegać, zamiast pisać z tobą i marnować czas. A czy, wygrałaś ? to się dopiero okaże...

słuchawek ja też ale czaj ona może wyzywać każdego (wredny małpiszon) ja nazwałam ją ćpunką i wielki bulwers pan z katowic chciał się ze mną umówić odmówiłam bo oskarżył mnie że zdjęcia są nie moje i w momencie kiedy kazalam mu odejść bo jest chamem i wolę brzydala aby nie cham to włączył mu się agresor! śmiać się chcę jacy ci ludzie są zakompleksieni przy nich moje kompleksy to nic...

Gość gość
Mam nadzieję że to żart, bo gdybym miał się przejmowač wiarą z Neta to już bym zwariował:D Myślę że baby cię tak hejtują, bo ci zazdroszczą wyglądu a reszta tak naprawdę nie ma znaczenia.Wbrew pozorom jakbyś tu wrzuciła zdjęcia zapuszczone go koczkodana to tak by cię nie królowały. Wystarczy że jesteś atrakcyjniejsza i już jest powód do zazdrości i gniewu. A o frustratach się nie wypoweiadam.

moze dlatego ze wtedy moja mama przeganiala cie do innego pokoju :D ale wracajac do kurtki podeslalbym ci kilka linkow com?

Gość gość
to nie był żart zniszczę tą szmatę tak jak obiecałem, tutaj na kafe nie dam suce żyć i mam dla niej niespodziankę w zanadrzu :) K-ce

"fiku zgadnij gdzie dzis jestem... jezyk.gif ciekawe czy poznasz... czekaj no... usmiech.gif" nie mam pojęcia :)