Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nic

Polecane posty

Gość gość
nie masz szans na to, nie dla psa kiełbasa... U mnie jesteś przegrana K-ce

Gość gość
Majesty na h.. sie wdajesz w pyskowki. Dajesz sie prowokowac jak dziecko

kiedyś by mnie to ruszyło ale dziś wiem że to czysta zazdrość małpiszon pewnie juz z przećpania nie wychodzi z pokoju tylko sra pod sb a ten z katowic stary prawik nigdy pięknej kobiety nago nie widział i mnie tego ogóra do ekranu wściekły na wszystkie kobiety że mu żadna nie dała

Gość gość
bardzo, byś się zdziwiła, co do mojego prawictwa :) Cool ogólnie, jestem, ale dla ciebie latawico, będę największym sku*wielem jakiego w życiu poznalaś

Chyba jednak Cię to boli skoro pierwsza prowokujesz i próbujesz dopiec. 🖐️ Gdyby kumple byliby tacy łaskawi i przynosili do domu sort, to może i bym z pokoju nie wychodziła. Ale wiesz, grupowe ćpanie najlepsze :D

Gość gość
Ten z Katowic to trolluje dla samego trollowania, ale Małpiszon już nie, ona jest jeszcze nastoletnim gnojkiem, w dodatku mocno przećpanym i myśli że jak nasadzi im więcej przekleństw, tym bardziej będzie cool. Jej poziom obrazują jej dialogi z kolejnym nastoletnim idiotą Cynikiemfm

Gość gość
przegrywy, bo podjęli wojenkę z tobą i postanowili cię rozdeptać jak robaka, za to jak się zachowujesz ? K-ce

Ćpanie w towarzystwie zawsze dla Ciebie konczy się Gang Bangiem? No to pięknych doświadczeń w życiu zaznałaś. :D Grupowe ćpanie = montaż, ale ty pewnie nie wiesz co jest pięć.🖐️ Gdyby mnie tak je**li, jak mówisz, to już dawno z bachorami bym biegała, tak jak Ty. 🖐️

Gość gość
absolutnie ja nie trolluje, ot tak sobie , po prostu nie lubię takich dz*wek jak wasza wysokość, bo znam takie na wylot i znam ich zachowania i ich nie akceptuje. K-ce

Gość gość
słabo :) K-ce

Gość gość
Infernal dajesz się prowokować trolom, a już wyzywanie za to że kobieta ma dzieci jest chore.Świetnie Wyglądasz po tych 2 porodach infernal, aż słonka cieknie i z chęcią zrobiłbym ci więcej dzieciaszków hehe a hejterami się nie przejmuj.

Gość gość
Haha no z chęcią bym ci je "zrobił" ale pewnie mieszkamy za daleko.

Gość gość
a co im dasz jeść kit z okien ? Przecież ty dziewczyno groszem nie śmierdzisz i nigdy nie dojdziesz do żadnych pieniędzy, bo jesteś zbyt prymitywna i chamska.

Gość gość
o widzisz, już jest następny popychacz, wystarczy się umówić i ładnie rozłożyć nóżki :)

Gość wifigdańsk
tez uwazam ze swietnie wygladasz i się nie przejmuj. a to ze masz dzieci i je kochasz to tylko na plus.

Gość gość
Przecież żartuje kretynki, nie uważam jej za tanią dzifkę ale infernal może się podobać facetom , atrakcyjna jest choć twarzy nie widziałem ale Ciałko robi wrażenie. I na pewno ma wiele innych zalet pozawyglądowych:)

Gość wifigdańsk
tez uwazam ze swietnie wygladasz i się nie przejmuj. a to ze masz dzieci i je kochasz to tylko na plus.

znam swoją wartość, odkąd wierzę mocnej wiem że nie jestem tragiczna z wyglądu, wam się mogę nie podobać ale fakty sa takie że trolujecie bo możecie... na żywo podejdź i powiedz mi to w twarz_ wtedy zrobi to na mnie wrażenie na pewno...