Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nic

Polecane posty

Akurat moja starsza zrobiła dla Ciebie dobry uczynek i pracuje abyś Ty mogła sobie zabierać te pieniążki. Z resztą moja stara nie poszłaby na żebry do mopsu. Stać nas na życie bez pomocy państwa.

Gość gość
Małpiszon, a co? źle napisała? JESTEŚ ĆPUNKĄ i pogódź się z tym. W dodatku jesteś nastoletnią gowniarą, która myśli że im więcej nawrzuca bluzgów to będzie fajniejsza, a jesteś niestety zwykłą kretynką

Gość gość
...a swoim bękartom z nie prawego łoża, po przyjściu z tej plaży jeść chociaż dałaś ?? Mieszkają one w ogóle z tobą czy już ci je odebrał ich ojciec ? K-ce

Gość gość
no nie spojrzał, bo jesteś pasztetem przecież z grubymi łydkami, temu chyba nie zaprzeczysz, więc na co miał patrzeć ? Z nowu zaczynasz głupkowato pisać, z resztą jak zawsze... K-ce

>>Małpiszon, a co? źle napisała? JESTEŚ ĆPUNKĄ i pogódź się z tym. W dodatku jesteś nastoletnią gowniarą, która myśli że im więcej nawrzuca bluzgów to będzie fajniejsza, a jesteś niestety zwykłą kretynką<< xxx xx x Srał Cie pies sku***synu, akurat tutaj każdy wie że ćpam na potęgę ale nikt mi tego nie wytyka za każdym razem. Na ch*j w ogóle wypowiada się na temat, który jej zupełnie nie dotyczy? Jestem to jestem, ch*j ją to interesuje.

Gość gość
...a maras spod siebie chociaż wymyłaś flejo ? czy tak siedzisz jak zwykle i podśmierdujesz ?

Gość gość
Ja ciebhie wspomnę ? po moim trupie ! prędzej bym wystawił aligatorowi w zoo K-ce

Gość gość
ona wie o tym, że nie jest dobrą matka dla swoich dzieci, al;e w życiu się nie przyzna do tego... K-ce

Gość gość
Srał Cie pies sku***synu x o i właśnie o tym napisałem, przećpana, zdebilała kretynko. Tylko wyklinać potrafisz i sądzisz że jak nasadzisz więcej wulgaryzmów to będziesz bardziej cool i odlotowa. Widać co te dragi ci z łbem zrobiły. I pomyśleć że takie gowno jak będzie kiedyś pracować na moją emeryturę. Strzeliłbym cię w pysk, może byś się nauczyła dobrych manier i odrobiny kultury.

Gość gość
powiem wam tak szczerze, że miałem cichą nadzieję, że ona się dziś utopi w tej sadzawce, w tym swoim bikini... Ale niestety, jutro mają być burze, może ją piorun trzaśnie i jej braknie. K-ce

Gość gość
infernal, a co tam jesz kanapki z mortadelą ? K-ce

ty z katowic małpiszon ma 17 lat to jej się takie rzeczy wybacza, młoda jest musi się wyszumieć ale ty stary! koń! 35 lat! i taki płytki rozumek od czego to za dużo wódy wychlane czy tatuś bił ??

Gość gość
suka twierdzi, że jest dobrą matką, ciekawe na jakiej podstawie... Zeby być dobrą matką, trzeba m.in na własne łożyć spore pieniądze, a ty tego nie robisz, bo ich nie masz. Miłość miłościa, a kasa kasą. Założe się że żyjesz skromnie jak dziadówka, wręcz jestem tego pewien! K-ce

Gość gość
tak się składa, że ja jestem aktywnym sportowcem i alkoholu nie pijam, czasem tylko wino rocznik 1755 :) Po prostu postanowiłem sobie dzisiaj, że cię zniszcze, za to jak mnie potraktowałaś wczoraj i słowa dotrzymam, możesz mi wierzyć K-ce