Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja już nie daję rady z tym życiem, potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam prawie wszystkie możliwe zaburzenia psychiczne. Izolacja od ludzi, brak zmian, brak zaufania do ludzi i uważanie wszystkich za złych, lęki, nieuzasadnione lęki, poczucie, że nic dobrego już mnie w życiu nie spotka, paniczny strach przed śmiercią- te wszystkie czynniki plus zaburzenia czyją moje życie koszmarem. Boję się cokolwiek zrobić. W moim mózgu jest totalna sieczka.

Gość gość
psychoterapueta do terapii i psychiatra na leki na poczatek

a chodzisz do psychiatry i leczysz się farmakologicznie? Jeśli nie, to powinieneś, inaczej sobie nie poradzisz

Gość gość
też miałam podobnie,z czasem sie troche polepszyło :)

Gość gość
Pójdź z tym do Jezusa. Możesz się śmiać, ale mówię poważnie !!!! On istnieje, mnie pomógł, miałam podobnie.

Gość igość
psycholog/psychiatra. Sama sobie z tym nie poradzisz. Nawet gdy wokoło ciebie będzie wszystko idealnie zawsze znajdziesz powód by się pognębiać.

kaktus i igość mają rację. Musisz się wybrać do specjalisty, bo marnujesz sobie tylko życie nic z tym nie robiąc.

Gość igość
ogólnie to jest tak, że nie zawsze można sobie poradzić zmianą sposobu życia, znalezieniem kogoś, silną wolą. Zdarzają się sytuacje, że mózg wytwarza za mało "czegoś" i tylko "jakieś" tabletki mogą pomóc. Po naprawieniu tego czegoś mózg zaczyna odpowiednio pracować, wytwarza już wszystko ok i sama będziesz się zastanawiać czemu wcześniej wszystko ci przeszkadzało. Skoro i tak wszystko jest do d**y to co zaszkodzi wybrać się do specjalisty

Gość gość
Czy było jakieś zdarzenie/zdarzenia w twoim życiu, od którego zaczęły się te objawy pojawiać?

Gość gość
Oddaj się w opiekę Jezusowi.To działa,sama sprawdziłam.