Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan z krawatem

Myślałem,ze bedzie za mną latała

Polecane posty

Gość pan z krawatem

a ona sie na mnie wypięła,zostawiła mnie .Teraz żałuje,,ze nie okazywałem jej tego co tak naprawdę czuję,ze marnie sie starałem,ze robilem wszystko zeby to ona bardziej zabiegała.Ona sie wkurzyła,odeszła,zmęczyło ja moje zachowanie a ja dopiero wtedy zrozumialem co straciłem.Nie da sie juz tego naprawić,za dużo czasu upłynęło.Jak poradzic sobie z tęsknotą.Jestem skończonym kretynem.

Gość gość
zawiąż krawat i niech ci nie lata

Gość gość
kobieta ma latac za facetem:D?

Gość gość
Autorze nie wiem ile masz lat, ale z opisu twojego postepowania to raczej nie jesteś dojrzałym mężczyzną.

Gość gość
wreszcie jakiś facet się do tego przyznał

Gość gość
12:31 A znasz w ogóle,dojrzałych mężczyzn? znam i 60latków,ktorzy nadal sa niedojrzali

Gość gość
debil kobieta miala latac za takim frajerem

Gość gość
możesz się postarać jeszcze raz to jest nadzieja ze ci wybaczy

Gość gość
Może i jej zalezało, ale zrozum to że nikt, nawet najbardziej zakochana osoba nie bedzie się wiecznie starać jeżeli widzi że jednak nic z tego nie wychodzi.

Gość gość
tak zrobił mój były. a teraz dziwi się i kwili na forum. a dyndaj sobie na tym krawacie :D

Gość gość
dlaczego tak zachowywałeś się i nic nie zrobiłeś??? przecież to wbrew logice i wszystkiemu:o

Gość gość
Słuchaj zawzze możesz spróbować, najwyżej cię odrzuci, a masz w ogóle kontakt z tą dziewczyną?

Gość gość
ile lat masz autorze?

Gość gość
dziewczyna widocznie ma swój honor i nie chciała być wykorzystana żebyś ty mógł ugrać sobie coś na własną korzyść

Gość gość
znowu facet jęczydupa

Gość gość
krzysiu, a ty w ogóle coś czujesz oprócz nieskończonego pragnienia?

Gość gość
i bardzo db zrobiła!

Gość gość
Najpierw facet olał dziewczynę, a teraz się uzala nad sobą, pretensje autorze mozesz mieć tylko i wyłącznie do siebie, ale jeżeli faktycznie ci na niej zalezy do działaj, samo się nie zrobi.

Gość gość
no dokładnie dobrze Ci tak. To co sobie wyobrażałeś, że ona będzie Ci nadskakiwać, a Ty jeszcze będziesz foszył, pewnie taki układ najlepiej by Ci odpowiadał. Gdyby facet zachowywał sie tak jak Ty to albo bym pomyslała, że nie zależy mu na mie i dała sobie spokój, albo, ze jest niedojrzałym gówiarzem. A poza tym, czemu miałaby Ci wybaczyć, siedzisz i jojczzysz na forum, zów zachowujesz się jak baba, jeśli chcesz udowodnić że się zmieniłeś, to idź i to pokaż, a nie przecież, JA nie będę sie tak poniżał, żeby prosić kogoś o uwagę. Mylę się?

Gość gość
Myśleć to ty mogłeś dużo, jak widać aż za dużo.

Gość gość
TAk bywa. On myślał, że ona będzie latała. A ona..... nielot. :(

Gość gość
większości facetom wydaje się, że jak będą stroić fochy, milczeć, olewać , to kobieta w te pędy do nich się odezwie. a tu..ZONK!za duże mniemanie o sobie i stracone nadzieje po lekcjach pua :P

Gość gość
Nie powiem bo ja też sie kiedyś łudziłam co do pewnego faceta, nie wyszło, mówi się trudno.

Gość gość
13:55 nie ma co się łudzić, jak kontaktu brak :D

Gość pan z krawatem
Wszyscy macie rację.Za dużo sobie wyobrażałem.Chyba pieniądze za bardzo poprzewracały mi w głowie.Teraz jestem sam,albo mam takie przelotne miłostki ale to nie to samo.Wiedzialem,ze ona ma charakterek,jednak nie myslalem ,ze moze mnie olać.To.bylo cos strasznego kiedy uslyszalem od niej ze sie juz nie spotkamy.Ona żadko zmienia zdanie,jest uparta.Gdybym mogł cofnąć czas ale wiem ze sie nie da.Czy ja kiedyś zmądrzeje czy juz do śmierci będę kretynem.Dla zainteresowanych jestem facetem 30+,idiota do sześcianu.Wszyscy mi jej zazdrościli a mi sie od tego chyba poprzestawiało w głowie.Głupek ze mnie.Juz mi sie nie chce żyć.Juz nigdy nic nie będzie dobrze.Nie mogę tego przeboleć.

Gość gość
A dużo czasu upłyneło od waszego ostatniego spotkania????

Gość gość
Nie placz tylko sprobuj. Ma chatakter dziewczyna i dobrze,nke daje soba pomiatac. Ale jak cos do ciebie czula masz szanse. Tylko czasu na forum nie trac,bo jak to twarda babka troche to potrwa.

Gość gość
jakoś przebolejesz, a może za jakiś długi czas ZMĄDRZEJESZ. wiadomo jak to jest z mądrością, u niektórych - szukają jej tam, gdzie jej brak :P

Gość gość
ale był powód że tak źle ją traktowałeś?