Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę obie udowodnić że jestem atrakcyjna i przespać się z kimś przypadkowy

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, że to mi poprawi humor? Wiem, że to żałosne ale jest mi przykro, bo jeden taki dał mi kosza:(

po jakimś czasie będziesz sie źle z tym czuła nie rób tego. Wypróbowałem wielokrotnie sam i wiem że kobiety to gorzej dotyka.

Gość gość
to w żaden sposób nie udowodni, że jesteś atrakcyjna, co najwyżej łatwa;)

Gość gość
A dawno dał ci kosza?

Gość gość
Brunetos, to bylby moj pierwszy przypadkowy seks. Ale nigdy niezobowiązującego seksu nie potępiałam (lecz sama nie uprawiałam) Teraz mam ochotę się z kimś przespać dla zapomnienia o tamym i udowodnienia sobie, że jestem atrakcyjna :(

Gość gość
takie akcje nie są dla pipek, które się załamują z byle powodu, tylko dla kogoś kto wie co che zrobić i dźwignie potem za to odpowiedzialność. Jak ty się byle czym załamujesz to po seksie z przypadkowym facetem tylko zaczniesz histeryzować, że: o jezu co zrobiłam

Gość gość
a po co Ci to? nie widzisz w oczach facetów ,że by Cię zjedli? mi to wystarczy,że nadal jeszcze,wciąż jestem sexi a żadne przypadkowe znajomości nie wchodzą w rachubę,bo po prostu się czegoś takiego brzydzę

Gość gość
Tydzień temu. A od dwóch tygodni przestał się do mnie prawie w ogóle odzywać a tydzien temu definitywnie przestał się ze mną kontaktować. Nie wiadomo czemu mu się nagle odwidziało, bo już naprawdę byliśmy blisko. Teraz czuję się po prostu głupio. Nigdy się nikomu nie chciałam narzucać a teraz tak się czuję Zaczelo mi na nim zalezec a on ni stad ni zowad skonczyl. Darujcie sobie zrzucanie winy na mnie, ze go "osaczylam czy cos", bo naprawde dawal mi jasne sygnaly ze mu sie podobam a nagle mu sie odwidzialo. KURWQA

Gość gość
weź no... najwet brzydka laska jest w stanie kgos poderwac na przespanie się - pogięło Cię? Ty jesteś fajna, a facet, który dał ci kosza ślepy i durny - to wszystko:)

Gość gość
Dzieki za probe pocieszenia. Wiem, że powinnam miec to gdzieś i zachować się dojrzale i z godnością. Jednak po prostu ogarnia mnie nieopisana ochota żeby się z kimś przypadkowym przespać, bez zobowiązań i poczuć się atrakcyjna. Co by nie mówić dobry seks to niezły lek na kiepski humor... A jednak czuję się źle że ten seks będzie uzależniony od tego, że jakiś facet mnie olał :D Wiem, że głupio gadam ale po prostu trochę mi się zbiera na płacz jak o tym myślę i nie rozumiem czemu mi mówił i pisał takie rzeczy, które jasno pokazywały że mu się podobam i że nagle mnie zacząl olewac.

Gość gość
bo naprawde dawal mi jasne sygnaly ze mu sie podobam a nagle mu sie odwidzialo. K**WQA bywa, u mnie się odwidziało facetowi , który się starał o mnie 3 lata, prawie 8 miesięcy byliśmy parą, sam deklarował zaangażowanie i nagle na początku jednego tygodnia pisał ze strasznie tęskni, a po 4 dniach wysłał sms-a ze mnie rzuca . Bolało, ale to się załatwia inaczej niż sypianiem z pierwszym lepszym

Gość gość
Co by nie mówić dobry seks to niezły lek na kiepski humor... A jednak czuję się źle że ten seks będzie uzależniony od tego, że jakiś facet mnie olał nie będziesz miała dobrego seksu, bo pójdziesz do łóżka na siłę żeby coś udowodnić, to żadna przyjemność i naprawdę po tym ma się tylko jeszcze większy niesmak. dobry seks to możesz mieć tylko jak robisz to tylko dla przyjemności zrobienia tego z daną osobą, a nie jak załatwiasz w trakcie inne sprawy i kompleksy

Gość gość
mmjm

Gość gość
Wierz mi ,że nie musisz być atrakcyjna żeby facet z tobą poszedł do łóżka

Gość gość
a chcesz spać od ściany czy niekoniecznie?

Gość gość
My z kolegą byśmy się chętnie Tobą zajęli i Ty Byś decydowała w jakich pozycjach i konfiguracjach. Nawet możesz otrzymać na życzenie w obie dziurki na raz.