Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieregularny okres co 2, 3 miesiące po odstawieniu od piersi

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie . Kiedy organizm się wyreguluje , miała coś podobnego któraś z was?Nie karmie już 5 miesięcy , od tego czasu tylko 2 razy okres teraz mija już 3 miesiąc . W ciąży nie jestem .

Gość gość
Zaburzenia hormonalne. Idź do ginekologa.

Gość gość
Przy każdym badaniu powinnaś mieć partnera by zwracał uwagę na sterylnosc po założeniu rękawiczek gdy coś dotyka prosić o zmianę ich.W gabinetach lekarskich i szpitalach jest więcej bakterii i innego syfu niż na muszli klozetowej w miejscu publicznym. A mamy prawo do obecnośc***artnera nawet w szpitalu podczas badań i zabiegu.

Gość gość
Mam ten sam problem, pierwszym razem myslalm że to ciąża, zrobiłam 4 testy i negatywne, przy dłuzzej obserwacji zauważyłam że nie mam zawsze owulacji i to jest chyba przyczyną brak owulacji brak okresu, wybieram się do gin

Gość gość
Przed ciążą miałam nieregularne okresy od 28 do 36 dni . Autorka . Możliwe , że na takie przypadłości gin może przepisać tabletki antykoncepcyjne ? Zeby wregulować okres . Autorka

Gość gość
Autorko, a ja miałm okres jak w zegarku, nie wiem co się stało

Gość gość
Trochę się boje . W sumie dużo stresu mam , może to tak działa i nie mam tego okresu . Brzuch czasem pobolewa i czuje jakbym miała zaraz dostać okres i dużo śluzu przy tym . Ale w ciąży nie jestem . Nie chciałabym brać hormonów , okropnie się czuje wtedy . Po porodzie dostałam tabletki anty i brzuch mnie bolał bardzo , więc odstawiłam . Wcześniej 3 lata temu też brałam na uregulowanie okresu , babka mi dała tabletki anty i po miesiącu trafiłam do szpitala bo miałam takie bóle , że ledwo stałam na nogach . Wtórny brak miesiączki . Autorka

Gość gość
up