Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deviant

Samica która celowo połknęła "tabletkę po" odpowiedzialna jest zabójstwa

Polecane posty

Gość gość xxxx
Ech, nie macie bladego pojęcia, o czym piszecie. Tabletki "po" są różne i mają różne działanie. Jedne zapobiegają implantacji, a drugie nie. Jak poczytacie sobie artykuły naukowe z międzynarodowej prasy medycznej na temat działania dwóch najczęściej stosowanych substancji aktywnych, to wtedy wróćcie do przemyśleń na ten temat. Do tego momentu rozmawiać nie ma sensu. Ps. Broken, gratuluję najbardziej rynsztokowego języka, z jakim się spotkałam w necie.

Będąc osobą z ciężkim porażeniem i całe życie zależna od drugiej osoby sama z siebie wolałabym umrzeć niż męczyć siebie a przy okazji bliskich. T x masakra, Ty wolisz umrzeć, więc też chcesz tej śmierci dla innych. co to za różnica czy od matki czy od maszyny?

Gość gość
O proszę, jest za karą śmierci, ale przeciw tabletkom "po" no absurd w najczystszej postaci...

Ps. Broken, gratuluję najbardziej rynsztokowego języka, z jakim się spotkałam w necie. x idę się zmasturbować po autorytet moralny, jakm dla mnie jesteś:O

O proszę, jest za karą śmierci, ale przeciw tabletkom "po" no absurd w najczystszej postaci... x dla morderców, tępaku, nie dla dzieci:O:O:O

Gość gość
brokeninside87 dziś O proszę, jest za karą śmierci, ale przeciw tabletkom "po" no absurd w najczystszej postaci... x dla morderców, tępaku, nie dla dziec**echowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gif x Przepraszam bardzo, jakich dzieci???? Kto jest bardziej podobny do człowieka- ten morderca czy zlepek komórek?

Yolo, ale dlaczego oddychanie ma decydować czy człowiek, czy nie człowiek? x x Brok, tu nie o szansę, tylko oni nie wiedzą co czynią. Oni nie widzą mroku w który prowadzą. A morderca z premedytacją postępuje więc po prostu wiedział co go czeka. Ale z drugiej strony, masz chyba rację, bo coraz dobitniej przekonuję się że jednak lewactwo świadomie to wszystko robi.

Gość gość
Jeszcze dygresja odnośnie słownictwa. Zauważyłam, że myślący rozsądnie, zwykle wyrażają swoje poglądy racjonalnie, a tzw. "obrońcy życia" walą qrwami, ..ujami, itd. bo tych argumentów nie mają, dlatego myślą, że jak rzucą parę przekleństw, to będą bardziej widoczni, że ich bzdurne teorie się obronią, a robią z siebie pośmiewisko.

Gość gość
"obrońcy życia" haha jak widać nie każdego życia... Morderca przecież to nie człowiek. A taki gej np? Też nie człowiek? Albo właśnie kobieta, która dokonała aborcji? Może od razu ich wszystkich do gazu?

Przepraszam bardzo, jakich dzieci???? Kto jest bardziej podobny do człowieka- ten morderca czy zlepek komórek? x Ty też jesteś zlepkiem komórek, idź robić laskę prezesowi tvnu, chuj mu tam jak, i naczelnemu Wyborczej, chuj mu tam jak, którzy Cię nauczyli takiego pięknego określenia morderca zasługuje na karę śmierci wg większości systemów moralnych

Deviant dla mnie człowiek to istota która istnieje, żyje na świecie a nie w łonie matki i to jeszcze w takim stadium gdzie to nawet nie przypomina wyglądu człowieka, dziecka, tylko jakiś zarodek, w sumie takie nic, coś z czym jeszcze można zrobić co się chce.

Deviant, morderca też uległ wcześniej jakiejś diabelskiej propagandzie, prawda? w przypadku mordercy Cię to nie interesuje, a w przypadku bolszewika - tak?

Gościu, oczywiście że jestem za karą śmierci dla morderców (zabójstwo z premedytacją, czyli upatrzona ofiara i zabija bo tak chce). Niemoralnym jest by uczciwi ludzie zrzucali się (w formie podatku) na jedzenie dla takiego, po prostu utrzymywali jego życie w społeczeństwie co prawda zredukowane do więzienia, no ale. W normalnym społeczeństwie nie ma miejsca dla morderców. W normalnym społeczeństwie życie jest na pierwszym miejscu, a morderca to śmierć( w końcu z premedytacją postąpił). A zarodek to człowiek w początkowym stadium rozwoju( osoba stuletnia, to człowiek w końcowej fazie życia), nic nie zawinił (nawet jeżeli nieplanowany, to z jakiej racji ma odpowiadać swoim istnieniem za błędy tych co go poczynili?) A to że tak mały, że prawie niewidoczny, tak niewykształcony, że jeszcze układu nerwowego nie ma i jeszcze do tego uzależniony od matki w 99% to nie znaczy że nieistotne coś to jest i zabijać bez konsekwencji można.

Gość gość
Nie nie zgadzam się z autorką wogóle. Gdyby nie tabletki to co 3 dziewczyna chodziłaby z brzuchem.

dla mnie człowiek jest wtedy gdy ma jakiś kształt człowieka a nie jakaś papka komórek.

Gość gość
Do @Deviant. Sorry nie chcę cb Hejtowac ale po prostu jak czytam twoją wypowiedz tą o tym że jeśli ktoś kogoś zabił sam powinien umrzeć. Sorry ale nie kupuje tego. Nikt nie może komuś odebrac życia. To jest niemoralne. Użyj logiki. Może ktos kto posiedzi zasłużone lata zrozumie swoj błąd!Trzeba takim ludziom dawac szanse. No chyba że ktos jest Hitler. No to wtedy nie..

Broken, nie wiem czy uległ czy nie uległ, zamordował to odpowiada za to śmiercią, co jest sprawiedliwe. Zacząłem się tłumaczyć, ale jednak masz rację, Brok,wybić ich wszystkich.

Gość gość
Racja. Zasade smierć za śmierc nie uznaje sie w 21 w. No chyba że za masowe morderstwo.

Gość gość
Jezu a ty znowu! Laska nie gadaj jak stara baba. Śmierc za smierć to niesłuszne średniowieczne powiedzenie.

Gość gość
A w jakim stadium jest osoba 100-letnia u której stwierdzono śmierć mózgu? Da się ją zabić?

ale lewaki to jednak durne wieprze bez żadnej wiedzy o aksjologii, sorry, tak, jak ktoś atakuje lewactwo to lubi Hitlera (socjalistę):D:D:D:D tak, XXI wiek taki fajny:D głaskanie morderców po pytkach i mordowanie dzieci w brzuchach matek, selekcja (a la socjalista Hitler) w procesie in vitro. Boże. zmiłuj się nad ludzkoscią.

Gość gość
Hmm... Autorko kochana. Twoje myślenie mnie dobija.

Yoloxd, przecież nikt Ci nie zabrania swojego misia pluszowego nazywać i unawać człowiekiem. Ale normalne to to nie jest. X x Goście, jest różnica między zabójstwem (można usprawiedliwić, np w obronie własnej)a morderstwem (jest to zabójstwo z premedytacją) . Więc jaka tu moralność trzymać mordercę przy życiu? To dopiero zacofanie. A wyższe wartości jak sprawiedliwość?

Gość gość
Broken, mówisz o zabijaniu takich komórek zapłodnionych(dzieci). Twierdzisz ze za to powinna byc kara śmierci. Ale po co kolejna śmierc? Komu to pomoze? Bardzo dobrze że nie ma kary śmierci,szczególnie za taką rzecz. Głowa cb chyba bardzo boli To jest prawo zwierząt śmierć za śmierć. Bądzmy poważni

Gość 19:15, o to bardzo dobrze. Każdego lewaka trzeba dobić, tak na wszelki wypadek.:P

Broken, mówisz o zabijaniu takich komórek zapłodnionych(dzieci). Twierdzisz ze za to powinna byc kara śmierci. x ja nie jestem za karą śmierci, Deviant jest. ja jestem za kamieniołomem, albo wywózką na Sybir. i w przypadku aborcji to zależy czy to było morderstwo czy zabójstwo. x Ale po co kolejna śmierc? Komu to pomoze? Bardzo dobrze że nie ma kary śmierci,szczególnie za taką rzecz. Głowa cb chyba bardzo boli x kolejnym dzieciom takiej szmaty? x To jest prawo zwierząt śmierć za śmierć. Bądzmy poważni x wróć do szkoły, poczytaj o antropologii kultury

Gość gość
Autorko. Bóg daje życie i je zabiera. Takie to trudne? Oczywicie te matki dzieci nie powinny zabijac. Ale smierc to najprostsze rozwiązanie. I najokrutniejsze, gdyby to dziec***isaly to ok rozumiem. Ale że dorośli ludzie. Ok ja mam swoje 17 lat skonczone w Kwietniu. Ale kazdy ma szanse sie zmienic.

Gość gość
"Każdego lewaka trzeba dobić". Słyszysz siebie?? Mowa przedszkolaka. A gdzie tu mądrość, honor. Po co się wypowiadasz??? Jesteś denna.