Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deviant

Samica która celowo połknęła "tabletkę po" odpowiedzialna jest zabójstwa

Polecane posty

Gość gość
Najwiekszym zabijaniem ludzi jest zostawienie swojej spermy w kobiecie, ktora tych dzieci nie chce. Dlatego facet, ktory dopusci sie takiej zbrodni powinien byc kastrowany aby wiecej dzieci nie mordowal

To było odniesienie do tabletek "po" które rzekomo zabijają zarodek. A one tylko nie dopuszczają do jego zagnieżdżenia. Na podobnej zasadzie działają te środki które wymieniłam więc taki to ma związek z tematem i w sumie religią katolicką.

Najwiekszym zabijaniem ludzi jest zostawienie swojej spermy w kobiecie, ktora tych dzieci nie chce. Dlatego facet, ktory dopusci sie takiej zbrodni powinien byc kastrowany aby wiecej dzieci nie mordowal x to jest mądre, aprobuję, i prowadzi do rozmowy o KARANIU, któremu lewacy są przeciwni (jak rozumiem). ja oddzielam kwestię kobiety gwałconej od kwestii kobiety wyzwolonej:O x To było odniesienie do tabletek "po" które rzekomo zabijają zarodek. x taka hipoteza, jest biznes zbudowany na tej sprawie, więc kłamstwo jest możliwe w tej sprawie x A one tylko nie dopuszczają do jego zagnieżdżenia. Na podobnej zasadzie działają te środki które wymieniłam więc taki to ma związek z tematem i w sumie religią katolicką. x religia katolicka rządzi się swoimi sprawami, ciekawe, że dla lewactwa każdy kto walczy z aborcją to katol, no co ma chuj do sera???????:O

Czemu cały czas mylisz metodę antykoncepcyjną z aborcją, morderstwem?

Gość gość sisi
Brok.uwazam ze eutanazja jest nielegalna i niedopuszczalna.Dla mnie wszystko co wiąże się z przerwaniwm życia to morderstwo.Bóg daje Bóg odbiera..jakim prawem ktoś(człowiem)ma decydować o życiu drugiego człowieka.?A co z przysięgą Hipokratesa?.Po pierwsze nie szkodzić..po drugie chronić wszelkie życie"..

sisi, to że LEKARZE to robią (są zmuszani ustawami) to jest kolejny absurd. no strażak zmuszany do podpalania budynków:D

Eutanazję jeżeli wykona sam zainteresowany to dlaczego miałaby być zabroniona? Chyba, że dziecko chce się zabić, to rodzić może nie wyrazić zgody i wtedy większą moc ma decyzja rodzica i dziecko musi żyć, bo tak rodzic zdecydował, jeżeli rodzic wyraża zgodę na to by dziecko się zabiło, to nic nikomu do tego i dziecko wtedy niech się zabija.

Deviant, zgadzam się, ale niech osoba wykonująca eutanazję też ma prawo wyboru, i to nie powinien być lekarz. lekarz leczy. LECZY, walczy o życie, a nie coś przeciwnego.

Gość gość sisi
Bzdura nikt im nie karze zabijać.!.Mi też pewien lekarz proponował że mogę usunąć ..oprocz tego że ktoś mniezmusa£ i co zrobiłam to? Nie!bo dlamnie to morderstwo ktorego do końca życia bym sobie nie wybaczyła..postawiłam się .wszystkim.Urodziłam.Dziś mam cudownego syna...syna dzięki ktoremu..odkryłam sens życia..syna dzięki ktoremu poznałam rownież miłość swojego życia..więc gdyby jego teraz nie było..to nigdy nie doświadczyłabym tego wszystkiego czego doświadczyłam.Wzruszam się kiedy o tym myślę...ale to temat z innej beczki.:-)

Gość gość sisi
Deviant..nie masz racji.W tym wypadku..to już niejest eutanazja a samobójstwo.Jesli byłabym lekarzem..i ktoś bardzo cierpiący prosiłby mnie o ten ostateczny czyn ..to odmowiłabym..i ze wsystkich sił..starałabym się zmniejsyć cierpienie środkami farmakolohicznymi.Jestem nie tylko katoliczką(przykazanie-NIEZABIJAJ!)ale również człowiekiem..kierującym się humanitarną stroną życia..etyką i moralnością.

Broken, sam zainteresowany, czyli bez innych osób, chyba że znajdą się osoby które zgadzają się wziąć w tym udział. Na pewno nie chodzi o to, żeby lekarz miał jakikolwiek obowiązek wobec postanowienia o uśmierceniu się.

Sisi, czy ja wiem czy samobójstwo? Skoro jest to podtrzymywanie życia, więc gdy ktoś podejmuje decyzję o niepodtrzymywaniu i swobodnym odejściu, to dlaczego nazywać to samobójstwem? Oczywiście nikt nie miałby prawa zmusić Cię do np.: odłączenia aparatury, bo tak chory zdecydował, albo ktokolwiek zdecydował.

I gratulacje Sisi że nie uległaś osobom, które Cię namawiały do aborcji, domyślam się że presja ogromna musiała być.

Gość gość sisi
Tak to była presja..On...jego kuzynki.(one podsunęły mu ten pomysł).jego rodzice..jego rodzeństwo..i do tego ten lekarz.Tylko moi rodzice nie odwrocili się wtedy ode mnie..a moj ojciec nawet na pewien okres po urodzeniu dał mojemu synkowi swoje nazwisko..i sam go zgłosił..w USC..gdy szanowny tatuś wyrodny zabronił mi podawać swoje nazwisko w papierach i nadawać je dzieckuDo dziś w aktach szpitalnych na porodowce figuruje Nazwisko ojca-matka nie podaje-zabronił miByłam w szoku...Paradoksalnie..po dwoch miesiącach się zjawił i zmienił z mojego panieńskiego na swoje...uznał dziecko za namową swojego ojca.Tesciu nie był złym vzłowiekiem..był po mojej stronie..niestety już nie żyje.

Gość gość sisi
Dziękuję..:-).Mam bzika na punkcie syna właśnie z tego powodu.Kiedyś sobie przyrzekłam że będę go chroniła pazurami jak lwica..przed całym światem..i stale na każdym kroku staram się być obok niego bo zdaję sobie sprawę że syn oprocz mnie nie ma nikogo po swojej stronie.Nawet moi rodzice już zapomnieli..o jego krzywdzie..i czesto go krutykują na co ja spokojnie patrzeć.nie mogę.Mało jest osob ktore są z synem w przyjazni..ale jesli juz ktos taki sie znajdzie to wtedy jestem niezmiernie wdzięczna takim osobom..

Gość gość sisi
Chyba nie powinnam tyle pisać o sobie..wybaczcie..nie wiem co mi odbiło.Pa.:-)

Gość gość
sisi, takim postępowaniem wyrządzasz synowi krzywdę, nie możesz w ten sposób zrekompesować mu braku ojca, wychowujesz go w przekonaniu, że żyje w oblężonej twierdzy, a to skaże go na samotność w spoleczeństwie.

Gość gość
Nie znam tej konkretnej sytuacji sisi, ale namawianie do aborcji przez ojca dziecka, rodzinę itd nie wynika w większości z poglądów tych osób, że są za wolnością decydowania (bo to już nie jest wolność kobiety) ale ze strachu, że tak powiem o własną dupę. Facet nie chce dziecka, więc doradza aborcję, podobnie jego rodzina, choć w wielu przypadkach niby katolicy i biegają co niedziela do koscioła. Oficjalnie Ci powiedzą, że są przeciw, mało tego oplują jak powiesz, że jesteś za, ale w razie czego wiedzą, do którego lekarza zadzwonić.

Gość gość sisi
Ale ja nie jestem za..i urodziłam bo stanowczo jestem przeciw..a jego rodzina nie chodzi do koscioła..nikt z jego rodziny nie chodzi do koscioła.Co do mojej rodziny to są bardzo wierzący..zwłaszcza tato..to on modlił się ze mną przy łózku co wieczor gdy byłam mała.To On zaszczepi£ wenie wiarę i miłość do Boga i dobroć dla ludzi.Ojciec jest dla mnie autorytetem mimo że czasem jest surowy i nieustępliwy.

Gość gość sisi
Sorry Deviant..chyba zepsułam Ci temat.Więcej się nie wtrącam.Zrobi£a się ze mnie egoistka.

Gość gość
taką tabletkę bierzę się zanim dojdzie do jakichkolwiek połączeń ,jest na to 24 h albo troszkę dłużej ,zmienia błonę śluzową i nie da rady zapłodnić,jak za pozno przyjęta nie ma działania poronnego a nawet podtrzyma ciąże,wszystko jasne?

Sisi, nie ma problemu, tylko na własną odpowiedzialność takie zwierzanie, bo sporo tu psycholi. Dobranoc.:) X X Gość23:55, to ciekawe, jak to podtrzyma ciążę? x x Tygrysico, dobranoc. Jesteś świetna.🖐️:)🖐️

Gość gość
Wiem...wiem.spko wszystko zniosę.Dobranoc.

Gość gość
Zabawnie sie czyta wzajemne mentalne mizianie po genitaliach devianta i brokeninside. Rzadko spotyka sie tak doslowne nicki swoja droga. Jestescie niestety potwornie glupi. Brakuje wam wiedzy, oglady, inteligencji i rozsadku. Zabawne, ze macie siebie samych za tak oswieconych i nie dajacych sie systemowi i rezimom, kiedy w rzeczywistosci jestescie zalosnie zmanipulowani. Piszcie dalej, chlepczcie wzajemne pochlebstwa i wmawiajcie sobie, ze cokolwiek wiecie w temacie. Cala reszta usiadzie w fotelu i bedzie boki zrywac.

Gość gość
skoro oni tylko głaszczą sobie a nie szkodzą nikomu to co ci do tego? wielka ta twoja ogłada

Gość gość sisi
A mnie oni nawet bawią.Uwielbiam z nimi korespondować..na kafe.