Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano lopez

wspolczesne kobiety

Polecane posty

Gość CzwarteImperium
Ostatnia próba... obyś nie był moim podszywem z "I zaczęło płakać niebo..." 😠

Gość CzwarteImperium
Acha. Dobrze napiszę. Nie lubię burek. :( Da się z tym coś zrobić?

Gość gość
Imp. Podrywasz. Mało ci?

Gość CzwarteImperium
To ty nie mieszkasz w Al-Hufuf i nie robisz rewolucji antyeministycznej? Nie wierzę. 😴

Gość CzwarteImperium
Przyjemniejszych? Jak seks z feministką? To brzmi jak świętokradztwo. :O

Gość CzwarteImperium
Akurat nie jestem feministką tylko kobietą na autostradzie życia. Minęłam już kilka zjazdów.

Gość CzwarteImperium
Dwóch. 😴

Gość gość
Haha imperium? To suka gryzie!

ktos tu przedtem powiedzial ze facet nie jest babie do niczego potrzebny :) a chwile uniesienia? Wibrator godnie zastepuje? :P nie sadze. Gdy uprawiam seks z kobieta wtedy wlasnie wiem ze ona bardzo mnie potrzebuje :)

Gość gość
Lopez pisze o niewolnicy. Potem o ograniczaniu praw kobiet. Po prostu chce budzić kontrowersje i tyle. To młokos.

Gość gość
.

Gość don lopez
Oj tam Oj tam. Poruszam tematy które mnie interesują :)

Gość Raficzek
CzwarteImperium masz ode mnie porządnego klapsa w dupcie...;> A już wiesz co to jest Nachos Vidalos?? Jesteś świadoma tego co dla Ciebie planuję?

...witam z rana :) ...ale dyskusja rozgorzała prze całe popołudnie i noc :) ...kilka stron musiałem odpracować z rana ...ale jakoś konkluzji nie znalazłem. Nigdy nie byłem za radykalizmem w żadnej dziedzinie a takie tutaj można było postawy wyczytać:) ...lesbijki, feministki wieszczą koniec płci męskiej, don lopez wiedzie na szańce w walce o męską godność :) Może więcej umiaru :) ...póki co do przetrwania gatunku potrzebne są obie płci i nie chodzi tylko o "zlanie formy" ale również o zdrowe odchowanie potomstwa a do tego potrzebny jest normalny ojciec i matka i dobra atmosfera w domu. Nie twierdzę że w niepełnych rodzinach wychowa się dewianta, ale rozwój dzieciaka pozbawiony męskiego czy damskiego pierwiastka w wychowaniu na pewno nie pozostanie bez wpływu na jego dalsze życie. Myślę że jest tyle kobiet i mężczyzn o różnych poglądach na role w związkach że znajdą się pary których poglądy będą się zgadzały i obędzie się bez rozlewu krwi :) Nie widzę powodu aby nie szanować kobiety która czuje się dobrze w funkcjonowaniu "przy mężu" dbając o dom i dzieci (kiedy ten mąż to docenia i szanuje kobietę za to że taka jest). Tak samo nie widzę powodu do nazywania faceta "cipą" tylko dlatego że zajmuję się domem i dziećmi więcej niż jego kobieta kiedy okazało się że jej praca jest bardziej opłacalna niż jego (a jego kobieta nie gardzi nim tylko dlatego że do domu przynosi mniej niż ona). Dzisiaj to głównie sytuacja ekonomiczna wymusza zmiany typowych ról w związkach i chęć stworzenia jak najlepszych warunków nie tylko do wychowania potomstwa ale i własnego lepszego życia. Od czasu kiedy istnienie rodziny przestało zależeć od przysłowiowego przytargania do jaskini mięcha przez mężczyznę, utrzymanie rodziny coraz równiej rozkłada się na obie płci, a zrozumienie tego i akceptacja obu stron takiego stanu rzeczy pozwala tworzyć dobra atmosferę dla wychowania młodego pokolenia. Feminizm, utorował kobietom drogę do kształcenia, pracy, dał prawa wyborcze i ...dobrze, jesteśmy jednym gatunkiem i aby przetrwać musimy umieć ze sobą dobrze żyć, a zmieniają się warunki wokół nas, zmienia się świat, muszą się też zmieniać formy tego współżycia ... w ewolucji wygrywają jedynie ci którzy potrafią się dobrze i szybko adaptować do nowych warunków :) make love, not war ...:)

Gość gość
😘

Gość don lopez
no racja racja :)

Gość don lopez
a ten buziak to dla mnie ? :P

Gość gość
dla matu.

Gość gość
ten dla Ciebie 😘