Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to POlska właśnie

Do Polski dotarła moda na odbieranie dzieci ich matkom.

Polecane posty

Gość gość
Słowo "patologia" jest na kafe zdecydowanie nadużywane.

Gość gość znajomy sylwi
12.55.masz absolutną rację.!.Tak w tej rodzinie i wielu wielu innych ludzie oboje pracują bo taki mamy rząd niestety.

Gość gość
misio ale teraz piertolnąłeś :O nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :O

Gość gość
cały zachód żyje na socjalu, nie tylko szwecja, półgłówku już o nie jednej angielskiej wielodzietnej rodzinie pisali, która utrzymuje się tylko z (wysokiego) socjalu

Gość gość sisi
13.09.misiol.Na ca£e szczęscie nie ty o tym decydujesz!..a rozum w twoim wypadku to jakieś abstrakcyjne pojęcie.Ty i rozum?.dobre sobie.

Gość gość
UWAGA UWAGA Kobieta o nicku Margareeeettkaaaaa to pracownica socjalna zajmująca się właśnie odbieraniem dzieci. To jedna z tych nowo-esesmańskich zbrodniarek rozbijająca rodziny, oddzielająca dzieci od matek, rodzeństwo od rodzeństwa. To dzięki takim zbrodniarkom jak ona powiesił się 16-letni chłopiec umieszczony na siłę w domu dziecka choć miał własną matkę, braci i siostrę. Ta zbrodniarka Margareeeettkaaaaa bierze pieniądze z naszych podatków właśnie za takie rzeczy.

>>>misio, jełopie, skończ z tą anią - ta kobieta jest przede wszystkim chora psychicznie i ma rentę z tego co wiem, więc nie podpieraj się zachowaniem tej kobiety, bo to żaden argument bo co jak co, ale jednak mówimy o rodzicach zdrowych psychicznie, a nie tych z wariackimi papierami<<< x Ta kobieta, to przykład z tego forum. x Ja odróżniam ludzi biednych od patologii. Asystując (za darmo) kuratorom i psychologom naoglądałem się różnych przypadków sporo. x Dlatego jestem za SZYBKIM odbieraniem praw rodzicielskich patologii. x Wybacz, ale to nie biedna matka uderzyła w twarz moją koleżankę - nauczycielkę, za to, że syneczek tej matki nie dostał na święta wystarczająco dobrego prezentu. x Biednym ludziom wystarczy, by nie kładziono przed nimi nowych problemów. x A patologię należy wygniatać i sterylizować.

>>>UWAGA UWAGA Kobieta o nicku...<<< x Jednak PiS to patologia i bezmyślne debile :(.

Gość Margareeeettkaaaaa
to pracownica socjalna zajmująca się właśnie odbieraniem dzieci. To jedna z tych nowo-esesmańskich zbrodniarek rozbijająca rodziny, oddzielająca dzieci od matek, rodzeństwo od rodzeństwa. To dzięki takim zbrodniarkom jak ona powiesił się 16-letni chłopiec umieszczony na siłę w domu dziecka choć miał własną matkę, braci i siostrę. Ta zbrodniarka Margareeeettkaaaaa bierze pieniądze z naszych podatków właśnie za takie rzeczy." XXXX O KURWA. HAHAHAHAHAHAHHA. Jestem LEKARZEM a nie pracownikiem socjalnym, jednak ze względu na specjalizację często jestem zmuszona wchodzić w status socjoekonomiczny pacjentów, pisać zaświadczenia. A tu sie okazuje że odbieram dzieci rodzicom, skoro nawet jednego nie badałam od końca studiów ;DDD

Gość gość
ta kobieta nie tyle jest patologią, co jest po prostu chora psychicznie, zasadnicza różnica

Gość Lassuniaa
Ja dzisiaj urodziłam. Siedziałam na sedesie i w bólach urodziłam ślicznego brązowego bobaska. Był taki mały, uroczy i oślizgły. Jednak po chwili został mi on brutalnie odebrany przez wściekły wir w wody w moim sedesie. Ale długo płakać nie będę, bo jutro urodzę kolejnego ślicznego brązowego bobaska.

>>>O K**WA. HAHAHAHAHAHAHHA. Jestem LEKARZEM a nie pracownikiem socjalnym, jednak ze względu na specjalizację często jestem zmuszona wchodzić w status socjoekonomiczny pacjentów, pisać zaświadczenia. A tu sie okazuje że odbieram dzieci rodzicom, skoro nawet jednego nie badałam od końca studiów ;DDD<<< x Nie przejmuj się PRYMITYWAMI, którzy całą swoją wiedzę, czerpią z mediów, a samodzielne myślenie, już dawno uznali za coś niebezpiecznego i zgoła niepotrzebnego :P.

Gość gość
A ty misiu skąd czerpiesz swoja wiedzę? Nie jesteś tu żadnym autorytetem !

Gość gość
misio, nie przejmuję się, śmieszą mnie tacy ludzie. Wiedzę czerpią z powtórek Kiepskich, a alkoholików utożsamiają z milutkim Solejukiem z rancza. Nie widzą tragedii dzieci z takich rodzin, nie widzą zaniedbań edukacyjnych, rozwojowych, zdrowotnych. Bo po co? Biedę utożsamiają ze szlachetnością i uczciwością. Zaprosiłabym do mojej pracy to by zmienili zdanie

Gość gość
od edukacji to jest szkoła, durna pało, a nie rodzice

Gość Margareeeettkaaaaa
od edukacji jest rodzic I szkoła. Sama szkoła nigdy nic nie nauczy. Musi istniej współpraca. To typowe dla patologii zrzucać najważniejszy czynnik rozwoju dziecka czyli edukację na szkołę, państwo, świetlicę czy ośrodek pomocy

Gość gość
"Nie widzą tragedii dzieci z takich rodzin, nie widzą zaniedbań edukacyjnych, rozwojowych, zdrowotnych. " Czyli co? Już teraz nie chcesz odbierać dzieci tylko biednym rodzinom, ale też i tym prostym i niewykształconym? Haha coraz lepiej.

Gość gość
chuj misio i kurfa Margareeeettkaaaaa wypierdalać stąd!

Gość gość
" Czyli co? Już teraz nie chcesz odbierać dzieci tylko biednym rodzinom, ale też i tym prostym i niewykształconym? Haha coraz lepiej. xxxx nie chcę odbierać ani biednym, ani prostym ani niewykształconym. Chcę aby państwo zajęło się dysfunkcyjnymi. Tymi co lekceważą potrzeby dziecka- zdrowotne, materialne i edukacyjne, a to różnica

Gość gość
@ Margareeeettkaaaaa dziś Jestem LEKARZEM a nie pracownikiem socjalnym, jednak ze względu na specjalizację często jestem zmuszona wchodzić w status socjoekonomiczny pacjentów, pisać zaświadczenia. x Od kiedy to lekarz badający płuca wypytuje przy okazji pacjenta o grubość portfela? Bierzesz łapówki czy co? A może wystarczy ci kasa za te niby zaświadczenia, które piszesz? Czy to przypadkiem nie zaświadczenia dla ośrodków socjalnych? Tych samych ośrodków co odbierają rodzicom ich potomstwo? No proszę, po nitce do kłębka i znowu doszliśmy do zbrodniarki-esesmanki.

Gość gość
No bez powodu dzieci nie zabierają. Musi byc jakis powód. A zresztą sąd i prokurator są mądrzejsi od nas.

Gość gość
patologia to chyba cię zrobiła skoro wszędzie ją widzisz. bo nie tylko patologia zrzuca obowiązek edukacji na szkołę, ale sporo rodzin tak czyni. to częste u tych zabieganych, zajętych karierą rodzicami, którzy nie mają nawet czasu dla dziecka, od małego zapisują go na różne dodatkowe zajęcia czy kursy, ale sami nie poświęcają mu czasu. znam takie przypadki - dzieciak 6 lat a nie umiał się wysłowić, bo rodzice "karierowicze" - tym razem "na poziomie" - go zaniedbali.

Gość gość
gość dziś No bez powodu dzieci nie zabierają. Musi byc jakis powód. A zresztą sąd i prokurator są mądrzejsi od nas. x Typowe myślenie niewolnika. Skoro pan bije to chyba ma jakiś powód. W końcu pan jest mądrzejszy od niewolnika. Ech, człeku żałosny w szeregu miliona ci podobnych człeków żałosnych, durnyś jest, durnyś był i durny zdechniesz... :O

Gość Margareeeettkaaaaa
nie badam płuc, mam zupełnie inną specjalizację. Jakbyś wiedział to w wielu specjalizacjach obowiązkowo trzeba o pewne aspekty finansowe pytać i wypełniać tony dokumentów. Pediatrzy obowiązek mają np pytać o pełność rodziny- przy okazji badania płuc :) Nie biorę łapówek, a obrażasz mnie w ten sposób że pamiętaj ze nikt nie jest anonimowy. Bo ja nikogo personalnie nie obrażam, wierzę po prostu w instytucje, a nie rzucam inwektywami. Nie czekam na przeprosiny, ale daruj sobie już takie słowa, dobrze radzę :) ;D Poza tym cały czas piszę o rodzinach DYSFUNKCYJNYCH- czyli niekoniecznie biednych i zapijaczonych. I niestety to prawda że bogaci także zaniedbują edukację. Ale dużo, duuuużo rzadziej

Gość gość
Była sprawa że matce mieli odebrać synka bo kobieta "schorowana". Płakała w telewizji że ją tak strasznie skrzywdzili. Okazało się że od 2 lat mieli założoną niebieską kartę przez policję bo biła swoje dziecko. Oczywiście zrobiła z opieki społecznej potwora kłamiąc w żywe oczy i w telewizji że to tylko z powodu jej choroby. Nigdy nie znacie całej prawdy. Nikt bez przyczyny dziecka nie odbiera, to proces który trwa miesiącami albo latami i ma poważne podłoże

>>>patologia to chyba cię zrobiła skoro wszędzie ją widzisz. bo nie tylko patologia zrzuca obowiązek edukacji na szkołę, ale sporo rodzin tak czyni. to częste u tych zabieganych, zajętych karierą rodzicami, którzy nie mają nawet czasu dla dziecka, od małego zapisują go na różne dodatkowe zajęcia czy kursy, ale sami nie poświęcają mu czasu. znam takie przypadki - dzieciak 6 lat a nie umiał się wysłowić, bo rodzice "karierowicze" - tym razem "na poziomie" - go zaniedbali.<<< x Nie pogniewaj się, ale w moim i (podejrzewam) Margareeeettkaaaaa-i słowniku :), ci "karierowicze" również nazywani są patologią. To słowo nie oznacza biedy, jak to usiłujecie nam wmówić.

Gość Margareeeettkaaaaa
Nie pogniewaj się, ale w moim i (podejrzewam) Margareeeettkaaaaa-i słowniku usmiech.gif , ci "karierowicze" również nazywani są patologią. To słowo nie oznacza biedy, jak to usiłujecie nam wmówić. " xxx Dokładnie tak! Taką samą patologią jest dla mnie zawszony pijus co ma w nosie własne dzieci jak i biznesswoman co nie radzi sobie z emocjami w pracy i bije swoje dzieci żeby wyładować się po ciężkim dniu. To ta sama liga

Gość gość znajomu sylwi
Jakich nie wyuczonych?..jakich dysfunkci edukacyjnych?.Dziewczyna ma skończone trzy szkoły po podstawowce.Zdana matura..zrobione policealne..wiele kursow i staży.Już teraz ma mozliwosc pracować w ponad pięciu zawodach.Stale się kształci rozwija.W tym roku o mały włos a jej corka otrzymała by świadectwo z czerwonym paskiem.Corka uczy się bardzo dobrze bo matka od malytkiegi siedzi nad dziećmi i pomaga im w nauce.Synkowi załatwiła nauczanie indywidualne w domu (po kontuzji)po to by skończył rok.Teraz załatwiła mu praktyki w zawodzie w renomowanej firmie.Od kiedy ma dzieci w szkołach,to nie zdarzyło się chyba jeszcze by opusciła jakieś zebranie czy wywiadówkę.Nawet na zebraniu na temat przeciwdziałaniu narkomanii w szkołach była jako jedna z dwóch matek..na całe trzy klasy gimnazjum.Jest odpowiedzialną matką.Nic o niej nie wiecie.Absolutnie nic.!

Gość gość znajomu sylwi
Jakich nie wyuczonych?..jakich dysfunkci edukacyjnych?.Dziewczyna ma skończone trzy szkoły po podstawowce.Zdana matura..zrobione policealne..wiele kursow i staży.Już teraz ma mozliwosc pracować w ponad pięciu zawodach.Stale się kształci rozwija.W tym roku o mały włos a jej corka otrzymała by świadectwo z czerwonym paskiem.Corka uczy się bardzo dobrze bo matka od malytkiegi siedzi nad dziećmi i pomaga im w nauce.Synkowi załatwiła nauczanie indywidualne w domu (po kontuzji)po to by skończył rok.Teraz załatwiła mu praktyki w zawodzie w renomowanej firmie.Od kiedy ma dzieci w szkołach,to nie zdarzyło się chyba jeszcze by opusciła jakieś zebranie czy wywiadówkę.Nawet na zebraniu na temat przeciwdziałaniu narkomanii w szkołach była jako jedna z dwóch matek..na całe trzy klasy gimnazjum.Jest odpowiedzialną matką.Nic o niej nie wiecie.Absolutnie nic.