Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młody mężczyzna z klasą szuka dojrzałej pary (Pomorskie)

Polecane posty

Gość gość

Kogo szukam? Dojrzałej pary (najlepiej małżeństwa), starszej ode mnie przynajmniej o 10 lat, bardzo duża różnica wieku mile widziana. Ludzi, którzy wiedzą czym jest cuckold i chcą realizować swoje fantazje. Od tych najprostszych po te najbardziej wysublimowane. Od fizycznych po, może przede wszystkim, te emocjonalne. Osób, które myślały o zaproszeniu do swojej alkowy przystojnego, młodego, sprawnego mężczyzny. Szukających kogoś takiego jak ja i mających konkretne pragnienia z tym związane. Kim jestem? 25 - letnim mężczyzną, który jest doskonale zaznajomiony z 'tematem' od strony teoretycznej i wreszcie wykonuje krok w kierunku realizacji swoich fantazji. Jak widać po wstępie, sprecyzowanych. Zdającym sobie sprawę, że najważniejsza w nich jest para. Szatynem o niebieskich oczach, dobrze zbudowanym, męskim i przystojnym facetem mającym 180cm wzrostu. Inteligentnym, kulturalnym i oczytanym gentlemanem. Człowiekiem na poziomie, kształcącym się, pracującym, który szanuje siebie i swoje życie prywatne. Szukam ludzi takich, jak ja. Inteligentnych, rozsądnych, którzy cenią sobie dobrą, ale i bezpieczną zabawę. Interesują mnie tylko realne spotkania, ale nic na siłę. Dowiedzmy się czegoś o sobie, sprawdźmy czy wstępnie sobie odpowiadamy i dopiero wtedy pójdźmy dalej. Zapraszam do kontaktu osoby z Trójmiasta i okolic. Najlepiej nie tutaj, tylko od razu na maila: oncuckold@interia.pl

Gość gość
.

Gość gość
Oczytany gentelmen chce por`uchać mężatkę. Do tego nazywa się inteligentem. Cóż za paradoks. Jesteś zwykłym typem który myśli fiutem zamiast mózgiem, a obok inteligentnego dżentelmena to ty nawet nie stałeś.

Gość gość
Chronisz kakaowe oko?

Gość gość
Fajnie, że są tacy szczerzy faceci jak autor tej dyskusji. Chciałbym abyś nas poznał. Napiszę do ciebie na maila.