Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyznajcie się ,czy sikacie do wanny w kąpieli? albo pod przysznicem

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat województwo mazowieckie najbogatsze w Polsce i komentujcie mi

Gość gość
Owszem :)

Gość gość
Wejdź na to forum i przeczytaj szczegóły

Gość gość
Nie. Sikam zawsze przed kąpielą

Gość gość
Moja żona tak robi. Jesteśmy rok po ślubie i byłem w szoku kiedy pierwszy raz to zobaczyłem. Siedziałem właśnie na klopie a Ona wchodzi, mówi, że też chce siku i zwyczajnie siada na brzegu wanny i.. wiadomo. Potem tylko spłukała słuchawką od prysznica i już. Po zawodach.

Gość prawictwo pospolite 193
przyznaje się - nie sikam

Gość gość
a ty robisz siku na siedząco? czy żona weszła do łazienki jak się łamałeś?

Gość gość
pod prysznicem sikanie to oszczędność wody :) sama Iza Mikko twierdzi,ze tak robi

Gość gość z 13 15
@ gość dziś a ty robisz siku na siedząco? czy żona weszła do łazienki jak się łamałeś? x Ja waliłem właśnie potężnego kloca i wstyd mi było podnieść się z klopa, żeby Ona to widziała. Tymczasem żoneczce ani na myśl przyszło zganiać mnie z klopa. Pupkę na wewnętrzną krawędź wanny i siuuuuuu.... :)

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki na dowód Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
Ja akurat ja wchodze do wanny to sikam przed myciem. Potem to spłukuje, myje się i jest git. Nawet jak czasami kąpie się w wannie z pianą zdarza mi się sikać. Uważam, że nie ma w tym nic dziwnego. Po za tym jak w toalecie ktoś jest też sikam do zlewu lub wanny. Nawet moja rodzina się przyznała, że robi tak samo jak ja :) wszyscy sikają pod prysznicem. W dodatku mamy osobno wc, więc z gołą du*ą trzeba by było wyskakiwać.