Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o tym żeby sobie szukać męża w UK albo DE?

Polecane posty

Gość gość

Serio nad tym myslę. Najpierw żeby tam wyjechać ,a potem szukać męża. Pewnie jak wiele Polek... Bo tutaj cieżko o faceta z klasa... i kasa. A tam wydaje mi sie, ze moze byc latwiej takiego znaleźć Jestem ładna kobieta nawet tu w Polsce, a tam są obniżone standardy bo wiekszość Angielek i Niemek pieknych nie jest wiec tym bardziej... Jak myslicie, dobry pomysl? mam 25 lat

>>>Co myslicie o tym żeby sobie szukać męża w UK albo DE?<<< x Wszystkie K_RWY wiedzą, że w UK lub DE faceci płacą więcej za ich usługi :P :P :P.

Gość gość
Ale ja bym chciała mieć męża, piekny dom kiedyś itd... A tu w Polsce? ciezko o takiego. A jak jakis jest zamozniejszy to juz kobiety sie o niego zabijaja :O przeważnie małżenstwo z Polakiem wygląda tak, ze zyje sie od pierwszego do pierwszego, albo wiecznie oszczędza bo trzeba splacać kredyt na mieszkanie czy dom, on siedzi przed tv a od zony oczekuje sprzatania calego domu po pracy, to ja dziekuje za takie cos. A nawet bardzo ladnych dziewczyn sie u nas nie docenia bo jest ich tu duzo , jak pojechalam do UK co chwila byłam zaczepiana na uicy, slyszałam,ze jestem piekna, a tu w Polsce same buraki

>>>slyszałam,ze jestem piekna, a tu w Polsce same buraki<<< x Prostytutka to zawód, x a K_RWA to charakter :P. x Jesteś tego doskonałym przykładem :P :P :P.

Gość gość
trzeba sie jakos ustawic w zyciu :P tutaj ładna dziewczyna , po stuciah , potrzefiaca gotować i zajac sie domem to norma, a u nich robi to wrazenie gdzie wiele kobiet jest otylych, chodzi w dresach i nic im sie nie chce

>>>trzeba sie jakos ustawic w zyciu tutaj ładna dziewczyna , po stuciah , potrzefiaca gotować<<< x Widać, że Twój charakter :P, pomógł Ci te studia skończyć :P, x bo za wiedzę dyplomu na pewno nie dostałaś :P :P :P.